|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
teraz my pełne kobietki!!!! :D
Hej dziewczyny , widzialam juz pare wątków z poradami "modowymi" dla dziewczyn szczupłych , moze teraz coś dla pączuszkow?
![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: teraz my pełne kobietki!!!! :D
Myślę, że powinnaś jednak wybierać spodnie o prostym kroju, bo dzwony optycznie poszerzają biodra. Ale to moje zdanie, nie wiem co by na to jakiś stylista powiedział
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Według mnei spodnie proste wyglądanią u bardziej zaokrąglonej kobiet okropnie! szeroka pupa i proste nogawki?! ale to moje zdanie
![]() ![]() ![]() A ubrania hmm napewno nie takie jak Maryla Rodowicz to mi się wogóle nie podba...wygląda w nich jak w workach jakichś :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Mysle, ze powinnas nosic spodnie proste, ale luzne, zeby nie opinaly Twoich ud.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja jestem w szoku jak w ogóle możesz nazywać się "paczuszkiem":confuse d: Przecież najwyraźniej jesteś wysoka i szczupła! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
to jak się powinna ubierac kobieta przy kości zalezy niekoniecznie od wagi, ale raczej od jej sylwetki . Jedna ma figure gruszki , inna jabłka. Poza tym waga tez nie daje obrazu sylwetki kiedys jak wazyłam 70 kilo to miałam rozmiar 44 , potem przytyłam i znowu schudłam i teraz przy tej samej wadze mam rozmiar 40/42 (ćwiczenia). Więc ta wizażanka co napisała, że wazy cos blisko 70 przy zroście 170 cos tam to może i ma racje uwazając się za ,,paczuszka,,. Poza tym mam w grupie koleżankę, która ma wagę w normie a wygląda jak beczułka, taka ma budowe......
Ja jestem gruszka, mam grube uda i łydki, ale mam ładne: biodra, talia, tyłek. Na górę nosze bluzeczki i sweterki dopasowane wszelkiej maści - na dół biodrówki, a właściwie półbiodrówki (jak siadam nie widac mi tyłka jak niektórym laskom w tramwajach) nie za obcsłe i nie za ciasne - lubie granatowy kolor. Wygląda to ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Mhm mimo wagi połącoznym ze wzrostem pączuszkiem jestem , ale nie ma co narzekac bo jestem pączkiem proporcjonalnym
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.