|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
macham jesiennie
Tymeno przedwczoraj robilam i nastawilam pieczenie tak jak w przepisie TYM i wscieklam sie bo przypalil mi sie spod i za bardzo byla zbrazowiona ,zjedlismy sama ![]() Wczoraj na chwile tylko wstawilam na 180stp ,doslownie z 5-6 min i pozniej na 150 stp,caly czas zerkalam i zmniejszylam temperature jeszcze mniej niz 150 stp,nie pieklam 1,5 godz tylko ciut ponad 1 godz. Wylaczylam tez termoobieg , udalo sie . Nie wolno tez zagladac do piekarnika jak pieczesz bo opadnie
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Kattarino, nie bede patrzyła na krzywdę obojetnie, przypomniało mi sie powiedzenie,ze zło triumfuje zawsze gdy dobrzy ludzie nic nie robią ![]() Tereniu, pyszności pokazujesz,ze ślinka leci. |
|
|
|
#1503 |
|
|
Dzieki Dziewczyny
![]() Joasiu baw sie dobrze i wysciskaj Sasine ![]() nie odnosze sie do postu Katt bo jak pisze to mnie boli
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cześć Dziewczyny i Chłopaki
(chłopaki w liczbie mnogiej, bo a nuż jakiś podczytuje, oprócz tego, który pisze )Czytajcie, Zła Zuzia a ja goopia się nimi maziałam na podkładzie i bez podkładu na co dzień i od święta do pracy i do roboty I wygląda na to, że muszę mieć ![]() tylko nie wiem, które 02 czy 03 ? Która ma 02 i się wypowie ? albo się takowym pudrowała i wie ... ?
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-12 o 10:40 |
|
|
|
#1505 |
|
|
Haaaaalo Dziewuszki z meteorkami o2 gadajta aby predziutko co mam nasza BigeM kupic.
![]() Sprawa pilna chyba nie chcemy coby nasza Mama zmienila nicka na Big Pink Mama ![]() ja stawiam na 03 ![]()
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam Sziki, ale jak zem juz wspomniala wczesniej, jako wierna "uzywaczka" Winter Radiance, szalu po Szikach nie odczuwam.
Mimo duzej odwagi ksmetycznej na Pinki bym sie jednak nie odwazyla ![]() Mamo, kojarzysz mi sie z ognista jednostka, z Mistikow bedziesz pewnie musiala wyjac pastelowe kulasy. Temperament Twoj i obraz wyrysowany forumowo komponuje sie jednoznacznie z Szikiem
Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2009-06-12 o 11:22 |
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko wpadam Was przywitać i uciekam.
|
|
|
|
#1508 |
|
|
Kffiatku ja Winter to znam ino jedna ,poka co to?
![]() Koto odprzywituje co tak szybko ucieka?
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Wszystkich!
W Krakowie pogoda się popsuła. Ale dla mnie to nawet lepiej, bo wyjątkowo nie ciągnie do lasu. Cieeeerpię dzisiaj, bo muszę spłodzić artykuł Rany, jak potwornie mi się nie chce...
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu
ponizej moja m-j-eteorowa stajenka poszperalam w kartonach z pachnacym dobytkiem i szczerze, najlepiej na twarzy i reszcie robia mi te wielkie kule Champs Elysees ![]() nie to, ze scialabym namieszac ale, bywaja do strzelenia na ebayu i innych zagramanicznych witrynach w przyzwoitych pieniadzach do tego, gabaryty maja takie, ze na trzy makijazowe pokolenia starczy daja bardzo ladna zloto-bezowa poswiate Shalimarowe lekko jeno nablyszczaja ( no i nie robia pfufff ) w srodku sa wlasnie Winter Radiance z tego co kiedys wyczytalam daja ten slynny efekt "Krolowej Sniegu" az tak spektakulatnych wynikow u mnie nie zauwazylam, ale zdecydowanie bardzo ladnie podkreslaja ciemniejsza karnacje. Jasna, ale w tonacji zimnej, toze ![]() Obok, wlasnie Sziki, jako i widac. Ostatnie, to moje naj rozjasniajace pod-oczne partyje ( zmarszczek pelne ) Parne Lunaire Gdyby mi ktos powiedzial, ze kiedykolwiek zaczne uzywac fioletowego pudru... ![]() Zapomnialam dodac, ze jakby Mama chciala jeno lekka poswiate uzyskac to ja moge Mamie z tego sloika dac Z dna, coby bylo higieniczniej. ![]() I tak zazwyczaj biere kuliska dwa, rozgniatam i tem proszkiem twarz i cialo racze. Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2009-06-12 o 13:41 |
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Kusicie tymi Mereorkami, kusicie. Ale postanowiłam się nie dać.
Dopasowując się do panującej aury zamierzam popełnić piernik. |
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam kolejne podejście do ryby w folii. Ostatnie! Nie mam pojęcia jakim cudem może to komukolwiek wychodzić dobre. Fileta natarłam ziołami, czosnkiem, cytryną. Dałam kawałeczki masła. Naprawdę bardzo się do tego przyłożyłam. I co? Znowu bleee. Poddaję się... Ryba wylądowała w koszu, a ja zrobię sobie na pocieszenie makaron ze szpinakiem i śmietaną.
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dziękować za zdjęcie Nasturcjo - choć nie jestem Zuziak
![]() Jeśli kolory na foto i moim monitorze nie kłamią, to z tych wszystkich owe Winter R. byłyby dla mnie najlepsze. Ale skoro to limitowanka, to mogie pogwizdać sobie. Sziki na mój gust może troszkę za bardzo w kierunku złota skręcają przed złotem w makijażu i ubiorze bronimy się rękamy i nogamy Na all znalazlam jeszcze takie Meteory i one mnie się najbardziej widzą obok Winterow, ale na nie tyż mogę jedynie pogwizdać z racji limitowania Pal licho promocję - jak na żywo nie zobaczę, to nic nie zanabędę ![]() bo np.na tej aukcji owe pink fresh są na dwóch zdjęciach pokazane i na każdym inaczej wyglądają a które foto odpowiada prawdzie, to widzu dopowiedz sobie sam jakby tak, jak te blade - to bym brala jakbym miała określić swoja kolorystykę, to bardziej odpowiada mi ta tonacja, niż ta Dlaczego nie sprzedaja tych kulek osobno, coby każdy mógł sobie sam skomponować meteory? ![]() Guerlain nie przewidział, że trafi na BigMamę ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- choć przyznaję, ze owo szik przez Terresitę podesłane na giembie mojej wygląda super ![]() ("dobra" kulezanka spytała, czym nie w ciąży, bo mi buzia wyładniała - powiedziałam, że tak, ale żeby nikomu nie mówiła, bo jeszcze za wcześnie ) ale może owo pink wyglądałoby suprzej?
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jowito a czy podziurawilas folie? ryba musi miec dostep powietrza, cyrkulacje, czy jakos tak inaczej sie zaparza zaprawde nic nie trzeba robic bierzecie towarzyszko rybe, zawijacie w aluminiu do srodka ryby spory kawalek masla, plasterek cytryny, troche bialego lub cytrynowego pieprzu, odrobina soli ( to jest najprostsza wersja ) zawijacie ( towarzyszko ) dziurawicie folie pieczecie na koniec dobrze jest odslonic co nieco, coby sie przypieklo chrupiaco z wierzchu Mamus ja tez cierpie nad limitowaniem Winterow ![]() i nie znam takiej, na ktorej jakiekolwiek Pink wygladaja "suprzej" z drugiej strony, mozesz byc pierwsza i przejsc w Wizazowa Fame (Pink ) Slaw |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, te meteoryty. Beige Chic jest prześliczny, ale dla mnie za ciemny... Z drugiej strony, dla mnie najjaśniejszy z najjaśniejszych Everyday Minerals jest za ciemny. Nie wiem kto i za jakie [czyje] grzechy pokarał mnie taką karnacją?
Kulki Champs Elysees są po prostu zabójczo cudne i aż mnie chętka wzięła ^^ Powiedziała ta, co ma na koncie debet, na drugim czarną dziurę, i która ogólnie twierdzi że preferuje kosmetyczny minimalizm. ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Nie, nie, nie! Ten wątek to ZŁO, teraz spaceruję po Allegro i kulek szukam. Zło i kropka!
|
#1517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale są i dla Ciebie kulki meteorowe, są o takie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Ojakiepiękne! <Mdleje na śmierć.>
Wychodzę na spacer. Wrócę, jak mi już kulki z głowy wyjdą
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu Joasiak z komputera Sasiny, Sasina towarzyszy mi duchem, bo ciałem ubiera Handzię na spacer, na który zaraz ruszamy Jak było do przewidzenia jest uroczo - napasłyśmy się naleśnikami z bitą śmietaną i truskawkami, ja dodatkowo jeszcze maślankowym ciastem, nagadałyśmy i ruszamy na spacer, driny i huśtawka po powrocie. ps zakochałam się w Lou Lou
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
A dlaczego to się podszywa, a? Niech powie....
![]() A nie samej zalogować się ![]() Wyjątkowo wcześnie dotarłam dziś do domu- po prostu sie trochę urwałam i znajomy mnie podrzucił. Ale zaraz znowu się urywam do Galerii Bałtyckiej, na pewne spotkanie. Jestem ciekawa, czy uda mi się też spotkać z Galiano? Może tam mają, w naszym Wypasionym Douglasie. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-12 o 16:32 |
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
jestem na dziś umówiona do fryzjera i nie mam żadnego pomysłu na fryzurę. Chyba zdezerteruję
Ale z drugiej strony z aktualnym mopem na głowie też szału nie robię Powiedzcie,że nowy mop lepszy niż stary |
|
|
|
#1523 |
|
|
O rany Kffiatku oblukalam mjeteorki i ja chce i shalika i szanse lise i to ostatnie coby zmarchy prasowalo i tuszowalo .
Wychodzi na to ,ze BigeM dalej ma klopot i nie wie co ma kupic ,a moze 01 ![]() Joasiu-Sasiu bawcie sie dobrze wszystie trzy ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Vesenko zawsze nowy lepszy niz stary
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
cały dzień jestem w biegu ... zajrzałam do Was i widzę, że ten wątek jest niereformowalny ![]() ZŁO się szerzy: kulki maści wszelakiej, śminki maści czerwonej, bezy w puchatych spódniczkach ![]() .... biegnę dalejimprezować ![]() |
|
|
|
#1525 |
|
Rozeznanie
|
Czy któraś z Was jest może dobrym neurologiem-diagnostą lub ma takiego w pracy czy w rodzinie? Bardzo poważnie, pilnie i desperacko potrzebuję kontaktu telefonicznego z takim neurologiem. Mój Mąż leży w szpitalu, a lekarze neurolodzy nie mają pomysłów. Robią burzę mózgów, ale widzę, że ten przypadek ich na razie przerasta. We wtorek, środę skompletują badania, ale czas cholernie nagli, a czy komplet badań w Bytomiu to to samo, co komplet badań w Warszawie, to nie wiem. Nie mogę ryzykować w tej sprawie, bo jest coraz gorzej.
Jeżeli ktoś może pomóc, błagam o PW.
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Bonjour
dziekuje wszystkim za reakcje i pomoc- sa nowe wiadomosci o wczorajszych kociakach- na razie wszystkie zyja Cytat:
"- to wlasnie moje podejscie ; robie tyle ile moge, ale nigdy nie przechodze obojetnie.I ciesze sie, ze istnieja tacy ludzie, jak ci z Fundacji, ktorzy maja sily fizyczne, by wciaz zmagac sie z tymi tragediami. (W moim obecnym stanie moge takich ludzi tylko wesprzec finansowo i czynie to regularnie, od lat, bo wiem, ze jednorazowa pomoc nie wystarczy dla wszystkich potrzebujacych .)Z innej beczki- dla slodkiego dziele Tereski![]() BigeM- ja bym nie brala zadnych Meteo na sile Moze znajdziesz dobry rozswietlacz innej firmy? Moze Collistar?Rachelo- znam bol bycia bielasem. Myslalam, ze dzieki drinkowaniu soku z marchewki stane sie ciemniejsza- i jestem bardziej brzoskwiniowa, z takim "zdrowym" efektem, ale to wciaz za jasno do najjasniejszych kosmetykow. Dlatego trzymam sie sypkiego pudru Kanebo, ktory nie ciemnieje(!) i ladnie matuje buziaka. Najciekawsze jest to, ze z tak naturalnie blada cera, bez najmniejszego problemu, bez zadnych poparzen i naprawde szybko, opalam sie na ciemnoczekoladowo- doslownie, (Mariola widziala foto )! Niestety zazywajac rozne leki, nie moge sie wogole eksponowac na slonce, o solarce nie wspominajac i musze lubic to co mam .Pochwale sie, ze mam kolejne Bronxy ), wysokie prawie pod kolano i stosunkowo waskie w lydce. Swietne!Vesenko- jasne, ze nowy mop zawsze lepszy ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- komEwo- bardzo mi przykro niestety nie mam neurologa w rodzinie.Trzymam za poprawe |
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Mira-Bai dolecialo - piekne jest ![]() Nabylam truskawek, chcialam tez male bezy, ale nigdzie nie bylo, chcialam zrobic expresowa wersje pavlovej, Zuzina tak mnie skusila A teraz robie makaron z pieczarkami i pietruszka i ide czytac watek wspak.
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-12 o 19:49 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Po zmasowanym testowaniu pachne teraz Safranem i Naf Nafem starym. Podobają mi się obaj.
Naf Naf jednak bardziej. Cóż, typ bardziej mój. I mam buteleczkę Dziękuję!. Zabiłam... Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-12 o 20:48 |
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nowy mop ma krótkie, wystrzępione włosie. Zawsze to jakaś odmiana. Podoba mi się ta wersja ![]() "Nic nie może przecież wiecznie trwać..." w wykonaniu Bartka Opani. Świetna aranżacja. Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-06-12 o 20:54 |
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Katt ![]() Tereso bezior piękny KomEwo ![]() Rawito - Katt gratuluję kozaków ![]() Kolu i Koto gratuluję flaszek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

)

Rany, jak potwornie mi się nie chce...

)

dla slodkiego dziele Tereski
za poprawe
i ide czytac watek wspak.