![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
~ Brit Red 80ml ~ i wiele innych kosmetyków
Mam do oddania w dobre ręce:
- Nieaktualne - poleciało do Zielonej 30-Burberry BRIT RED edp 80ml (ze 100ml flakonu). - Flower by Kenzo - trudno mi powiedzieć ile zostało we flakonie, co najmniej 75ml z początkowej pojemności 100ml, z pudełkiem. - Iced Green Tea - Elizabeth Arden 50ml - raz psiknięte, z kartonikiem; Perfumy są na 100% oryginalne, sama kupiłam w Sephora, jednak zapach już mim się trochę znudził. Wymienię znjchętniej za: - Narciso Rodriguez EDP - Stella In Two Peony - Flowerbomb - White Musk The Body Shop Szukam także: - Olejku do kąpieli Avon Skin So Soft (różowy) - OLEJKU RELAKSUJĄCEGO DO CIAŁA NIVEA, takiego w granatowym opakowaniu - Mleczka do ciała NIVEA, które było w sklepach zeszłej zimy, o zimowym zapachu - oraz wszelkich innych olejków Yves Rocher Za każdą z tych rzeczy oddam na prawdę dużo! Ponadto mam do oddania: - *******ing Stick 3 in 1 - Yves Rocher (odcień 01 Perle Irisee) - 9,5g z minimalnym ubytkiem - jest to błyszczący sztyft do tawrzy i ciała - ubytek niewielki - użyłam kilka razy - kupiłam jesienią w sklepie, ale nie bardzo lubię tego typu kosmetyki, wiec leży nie używany; - podkład w sztyfcie Quick Stick L'OREAL lolor Translucide Soft Ivory - dla mnie okazał się za jasny, użyłam dwa razy i leży; - (nieaktualne) pomadka Lancome, kolor Rouge Magnetic (krwisty) - rza użyłam żeby zobaczyć jak to jest - dostałam w prezencie razem z cieniami, ale nie używam pomadek, a już na pewno nie krwisto czerwonych; - cień do powiek Girls Party Night Manhattan, kolor PLUM - ubytek minimalny - raz użyłam - kupiłam pod wpływem impulsu, ale w sumie to nie używam tak intensywnych kolorów, więc leży; - Duo Lipstick BOURJOIS, kolor 25 Pepite de Cerise (bordowy) - dwustronna pomadka w formie drewnianej kredki - dostałam w Sephora w promocji przy zakupie innych kosmetyków tej marki, ale nie używam - ubytek minimalny - dosłownie raz użyłam na próbę; - wygładzajaca maseczka do twarzy Planet Spa AVON Japanese Sake and Rice - 75ml raz użyta - dostałam na gwiazdkę, ale zapach mi nie odpowiada; - (nieaktualne) odżywcze mleko do kąpieli Palnet Spa Japanese Sake and Rice - 150ml nie używane - j.w. dostałam na gwiazdkę, ale zapach mi nie odpowiada; - fragrance rollette Celebre Avon, 9ml - dostałam na gwiazdkę, ale nie przepadam za tym zapachem, więc nie używam; Do mojej listy kosmetyków na wymianę jeszcze dokładam: - cały błyszczyk Lumene - kolor 11 Forever Love (czerwony z drobinkami) - połowa błyszczyka Lumene - kolor 11 Be My Own (delikatny różowo-łososiowy bez drobinek) - cały błyszczyk PUPA Color WAVES - kolor koralowy - prawie cały błyszczyk Sephora - powiększający usta - bezbarwny - 3/4 błyszczyk w tybce BEBE - owoce leśne Zdjęcie błyszczyków znajduje sie w kolejnych postach. Zapraszam. Wymienię najchętniej na jakieś perfumy, nawet niewielką ilość. Lub na na nawet niewielką ilość kuleczek Meteorytów w pudełku. Pozdrawiam i czekam na propozyjce . Część zdjęć znajduje się w tym poście, a więcej możecie znaleźć w następnym. Edytowane przez Harrods Czas edycji: 2008-01-12 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: ~ Brit Red 80ml ~ i wiele innych kosmetyków
Nic niestety nie znalazłam
![]() ![]() Ale... do mojej listy kosmetyków na wymianę jeszcze dokładam: - cały błyszczyk Lumene - kolor 11 Forever Love (czerwony z drobinkami) - połowa błyszczyka Lumene - kolor 11 Be My Own (delikatny różowo-łososiowy bez drobinek) - cały błyszczyk PUPA Color WAVES - kolor koralowy - prawie cały błyszczyk Sephora - powiększający usta - bezbarwny - 3/4 błyszczyk w tybce BEBE - owoce leśne Edytowane przez Harrods Czas edycji: 2007-04-06 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nieaktualne.
Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2007-03-19 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Witaj:0 Jestem zainteresowana podkładem w sztyfcie Quick Stick L'OREAL i Iced Green Tea, oprócz tego co wątkach mam wodę toaletową Versace Red Jeans, Fire Oriflame i ok 2,5 ml miniaturki Sensi Armaniego
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś za:
Iced Green Tea - Elizabeth Arden 50ml - raz psiknięte, z kartonikiem; - odżywcze mleko do kąpieli Palnet Spa Japanese Sake and Rice - 150ml nie używane Mam do oddania w dobre ręce Burberry BRIT RED edp 80ml (ze 100ml flakonu). Perfumy są na 100% oryginalne, sama kupiłam w Sephora, jednak zapach już mim się trochę znudził. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
perfumove love
|
Może coś u mnie?
![]() Poza wątkiem mam jeszcze kremowy płyn do kąpieli (czy pod prysznic) morelowy Aquoliny, praktycznie cały i (ewentualnie, bo nie jestem pewna, czy chcę wymieniać) perfumy Aigner Woman, ok. 28ml z 30ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Do mojej listy kosmetyków na wymianę jeszcze dokładam:
- cały błyszczyk Lumene - kolor 11 Forever Love (czerwony z drobinkami) - połowa błyszczyka Lumene - kolor 11 Be My Own (delikatny różowo-łososiowy bez drobinek) - cały błyszczyk PUPA Color WAVES - kolor koralowy - prawie cały błyszczyk Sephora - powiększający usta - bezbarwny - 3/4 błyszczyk w tybce BEBE - owoce leśne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
może coś u ciebie znajdę ale narazie poczekam i zobaczę może wypatrzę coś z mojej listy u kogoś innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
- cały błyszczyk PUPA Color WAVES - kolor koralowy
- prawie cały błyszczyk Sephora - powiększający usta - bezbarwny ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145603
może cośu mnie za błyszczyk pupa?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
CZY ZA CZERWONY BŁYSZCZYK LUMENE COŚ ZNAJDZIESZ? i ewentualnie też łososiowy
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182404 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
może cos u mnie za blyszczyk powiekszajacy usta, badz za brit (ale tu szczerze watpie)
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.