|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kamera internetowa
Nie znalazlam takiego watku
![]() Zastanawiam sie nad kupnem kamery internetowej, na pewno czesc z Was taka posiada i moze sie na ten temat wypowiedziec. Mam zamiar kupic kamere z wbudowanym mikrofonem. Im lepsza jakosc obrazu - tym lepiej. Zastanawialam sie np. nad ta: http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=5926 Co myslicie?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kamera internetowa
Mode Com robi dobre zasilacze ale czy kamerki to nie wiem.
W zasadzie to ma niezłe paramerty ![]() Zwróć uwagę na to by kamera miała automatyczą regulację ostrości. ![]() Ja mam najzwyklejsża Trust Cam i jakość obrazu nie zachwyca, ale jestem zadowolona, bo to co potrzeba to ma [oprócz automatycznej regulacji opstrości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzieki
![]() ![]() Ktos jeszcze moglby cos powiedziec? ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Czasem w cyfrówkach jest funkcja kamery (jesli chcesz nagrywac np krótkie filmy) i taka kamera daje o wiele lepszy obraz niz np kamera internetowa. Jeśli szukasz typowej kamery internetowej, to szukaj takiej z dość dużą rozdzielczością.
...choć specem nie jestem w tej dziedzinie Edytowane przez jolla11 Czas edycji: 2008-03-13 o 09:33 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
up...
![]() |
#6 |
zielony stworek
|
Ja mam najtańszą kamerkę Canyon-produkowana dla Real
![]() http://www.canyon-tech.com/products/...ams/CNR-WCAM43 i choć nie ma super parametrów,jakość zdjęć wykonywanych przez kamerkę jest słaba (co widać po zdjęciach, które czasem wklejam) to do Skype nadaje się super ![]() Wystarczająca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
ja ostatnio zastanawiam się nad produktami iBOX, słyszałam wiele dobrego o nich, ale zależy mi tez na waszej opinii...
co myślicie o kamerach: VS1B-PRO lub VS2 ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
pomarancza89- dużo dobrego o tej firmie słyszałam. Kumpel ma właśnie tej firmy model VS2 i bardzo go sobie chwali m.in za przystępna cenę. Mówi, że jak za te pieniądze to naprawdę dobry wybór. Zresztą sama widzę po jakości obrazu jak rozmawiamy na Skypie- obraz dość ostry i wyraźny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak leciałam do stanów- potrzebowałam taniej i w miarę dobrej kamerki- rodzice by mi łeb urwali jeśli bym zniknęła bez słowa, a na dowód, że wciąż żyję i oddycham- chcieli oglądać moją prześliczną buźkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ogladam kamerki internetowe na ibox ale nie moge znalezc tam ceny.. wiecie gdzie ona jest napisana?
![]() |
#11 |
Raczkowanie
Lokalizacja: zbyt często sie przenoszę by deklarować się na jedno miast o;)
|
wiesz co, ja tez kiedyś szukałam cen na ich www, i faktycznie ich tam nie ma, dlatego proponuje jakiś sklep online- jak dobrze trafisz znajdziesz tanią opcje (w zależności od narzutu jaki policzy sobie sklep, stad te ceny są tak zróżnicowane...)
spróbuj tutaj: http://www.nokaut.pl/kamery-internet...ibox-vs-2.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Ja coprawda kamerkę mam, nawet kilka, ale jak widzę swoje a tą kumpla z iBox'a to nie ma co porównywać. Ma o niebo lepszą i w dodatku za mniejsze pieniądze.
ewelinucha- zobacza może na ceneo Edytowane przez martiska Czas edycji: 2010-05-02 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.