|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
STYL DANDYSA
Postanowilam, ze moja kreacja sylwestrowa bedzie dosc orginalna, a mianowicie cos na syl dandysa czyli spodnie z materialu w kantke, do tego "meska" kamizelka, dopasowana, pieknie eksponujaca dekold. Wlosy mam ni to krotkie ni to dlugie , wiec fryzure dandysowska bedzie latwo zrobic... Makijaz- czerwone usta i podkreslone delikatnie oczy...
Wszystko mam poukladane w glowie, ale niestety nie mam tej kamizelki!! Nie wiecie dziewczyny gdzie mozna taka dostac? mieszkam w okolicach Katowic. A i jeszcze jedna prozba. Moze macie jakies zdjecia prezentujace wyzej wspomniany styl? Jak nie znajde kaamizelki bede musiala zastanowic sie nad czyms innym, wiec potrzebuje inspiracji. Dziekuje slicznie ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: STYL DANDYSA
Podpinam sie pod Ciebie, też bardzo mnie interesuje ten styl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ooooo
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ok, ja czegoś poszukam, bo ten styl jest niesamowity również na co dzień--->tj, sprawia , że wszyscy się za Tobą oglądają z dziwnym, dość dwuznacznym uśmiechem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
bardzo, ale to bardzo mi sie ten styl podoba. Mysle, ze jest on bardzo tajemniczy, zaskakujacy i seksowny. dziekuje za pomoc
![]() cmoki ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Chorobcia, ja nie myślałam, że to takie trudne!!! Bo wszelkie klimaty 'dandy' wyskakują mi albo dla facetów, albo eleboraty na temat antropologii kulturowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.