|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak sprzedałyście swoje suknie?
Kochane Wizażanki mam pytanko jak udało wam się sprzedać swoje suknie Slubne?Mam przepiękną sukienkę zupełnie niezniszczoną z Madonny,wisi tam w komisie ale tym pania chyba nie zależy aby ją sprzedać.
A ja chciałabym aby inna panna młoda też czuła się tak wyjątkowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak sprzedałyście swoje suknie?
Może warto wystawić ja na jakąś stronę internetową z ogłoszeniami
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo popytaj znajome, mozę którejś sie przyda? albo wystaw na allegro?
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
JAK CHCESZ JĄ SPRZEDAĆ TO WYSTAW NA ALLEGRO NAPEWNO KTOŚ SIĘ ZAINTERESUJE ALBO DAJ OGŁOSZENIE DO GAZETY NAPEWNO U CIEBIE W MIEŚCIE WYCHODZI JAKAŚ GAZETKA , MOŻE AKURAT KTOŚ BĘDZIE CHCIAŁ KUPIĆ .JA SWOJEJ NIE SPRZEDAM ZOSTAWIE SOBIE NA PAMIĄTKĘ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ja wogóle swojej nie sprzedałam, gdyż czuję do niej ogromny sentyment.
![]() I nikomu jej nie oddam - no chyba, że córce - ale córki póki co nie mam. ![]() Leży w wielkim pudle zapakowana w bibułki, wietrzę ją od czasu do czasu i przymierzam - fajna kontrola własnego wyglądu - nadal na mnie pasuje, po 5,5 roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
ja też swojej nie sprzedałam, też mi szkoda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
nio i ja też swojej nie sprzedałam ... tak bardzo mi jej szkoda ... tyle wspomnień
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
chciałam sprzedać na allegro i w komisach netoch..
nie zdecydowałabym sie na sprzedaż za pośrednictwem komisów w miesci.. suknie są wielokrotnie wypożyczane i zwracane szmatki... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
a ja sie pochwalę
![]() sukienkę ![]() z komisami jest wielki kłopot, po pierwsze potrafią sukienkę zniszczyć, zgubić, albo zamknąć się bez wieści ![]() ja zamieściłam moją sukienkę w kilku komisach ślubnych interetowych.... troche to trwało pytało o nią kilka osób, ale zawsze tak sie składało że z drugiego końca polski ![]() i w końcu w tamtym tygodniu trafiłam na przesympatyczną dziewczynę ![]() ![]() sentyment owszem miałam ....ale pozostał mi film i prawie 500 szt zdjęć z wesela, a sukienka zajmowała tylko miejsce w szafie, ja bym jej więcej nie założyła, a dziewczyna ją jeszcze wykorzysta i mam nadzieje że będzie równie szczęśćliwa mężatką jak ja ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Komis madonny
Cytat:
nie powiedzą klientce - wie Pani mamy taka samą w komisie... ja kupiłam suknię w komisie Madonny bo zapytałam czy mają komis i czy ta suknia tam jest... i była!!!! nie płaciłam za nową 4490 tylko za komisową 2200 z przeróbkami krawieckimi i bardzo miła obsługą .... A możesz powiedzieć jaki % ceny proponują Ci jeśli sprzedadzą Twoją suknię? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
![]()
Trochę z innej beczki...
Ja właśnie odkupiłam od dziewczyny z Krakowa (ja jestem z Torunia) , sprzedaz odbyła się przez internet. Tak naprawdę nie mierzyłam jej, miałam 3 dni, żeby ją dokładnie obejrzec, gdyby było coś nie tak, do 3 dni mogłam ją oddać. Ale na szczęście wszystko było OK, no i teraz wisi już u mnie w szafie ![]() Dziewczyna była słowna, wszystko uzgadniałyśmy mailowo i telefonicznie, obie się zmierzyłyśmy i debatowałyśmy, czy się w nią wcisnę. Dobrze, że jest to model z wiązaniem z tyłu ( dla wtajemniczonych - firma Cymbeline, model Damas ), więc trochę rozwiązało to problem. Dlatego też ja polecam Internet - jak będę sprzedawała, to pewnie także w ten sposób. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.