|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
piegi -szukam kredki?
wiem ,ze na rynku jakis czas temu pojawila sie kredka do rysowania piegów ,znacie jakie firmy i jaka dokladna nazwa?
pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: piegi -szukam kredki?
Oj te piegi
![]() Jeszcze kilka lat temu kiedy latem pojawiały mi sie 3 piegi na krzyż robiłam wwszystko żeby sie ich pozbyć - krem Drula, tonik z ogórka, wszystko żeby ich nie było widac - a i tak były takie marne, że szkoda gadać. Dzisiaj kiedy chciałabym mieć buźkę pełną piegów - jak na złość nie mam!!!! Nawet ostatniego lata nie pojawił sie ani jeden. Ale znalazłam na to sposób ![]() ![]() To co najważniejsze to to, że piegi te są jak naturalne!!!Zwłaszcza na lekko opalonej buzi. Dokładnej ceny nie pamiętam, ale na pewno kredka nie kosztowowała więcej niż 25 zł. Pozdrawiam, Maja ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
oo super ,dzieki z ainfo
![]() a czy kredka jest produkcji sephora czy jakies innej firmy? co prawda nie ma u mnie tez sephory ale może znajde innej firmy lub znajde dobrą duszyczkę która kupi dla mnie taką kredke ![]() pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
kredka jest sephory i ma tylko jeden odcień.Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Re: piegi -szukam kredki?- zdjęcie
Kredka jest produkcji Sephora, kosztuje 21 zł razem z temperówką, jak ma się jasne brwi, to można też jej do nich używać. W środę będę w Sephorze, rozglądnę się za nią.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
rzastin , usmiechnę sie do ciebie
![]() ![]() jesli bedziesz mial chwilke i bedzie ta kredka to poprosze cie o zakupienie jej ![]() co do odbioru i zapłaty to czekam na twoja propozycje żeby tobie bylo najwygodniej . pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu Paula, jak będzie we Wrocławiu, to Ci ją kupię. W czwartek albo piątek chyba wybiorę się do Zielonej, więc nie będziesz już musiała odbierać zakupu 'w samo południe', jak ostatnio jakiś gangster
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no to super
![]() ![]() dzieki bardzo , pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Własnie znalazłam tę kredkę na stronie Sephory ale widzę, że transakcja już prewie dokonana
![]() Noo ale na zdjęcie ślicznej modelki z piegami można zawsze popatrzeć ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej Paula, kupiłam Ci dzisiaj tę kredkę. Jest słodka (zobaczysz, o co mi chodziło
![]() ![]() Odzewij się jutro na moje gg (nr w profilu) to się doagadamy co do odbioru. Pzdr ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Troche przesadzili z tymi dolnymi rzęsami, zabija to naturalność tej dziewczyny. Tak się pobawiłam w PhotoShopie
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
jestem na gg
![]() ![]() jestes wielka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
jakie słodkie są te piegi
![]() ![]() A powiedzcie,czy ta kredka dobrze trzyma się skóry? Nie rozmazuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Bardzo dobrze się trzyma i nie rozmazuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Zaraz zgłosze tę kredka do KWC, ale w jakiej kategorii??? Nie mam pojęcia. Może w oczy- kredki do brwi, bo do tego tez może być. Help
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Aga BJ napisał(a):
> jakie słodkie są te piegi ![]() ![]() > A powiedzcie,czy ta kredka dobrze trzyma się skóry? Nie rozmazuje? Na mojej buzi "piegi" trzymają się bardzo dobrze i nikt nie poznaje, że to nie są moje naturalne piegi. Nawet moja mama się zdziwiła kiedy mnie zobaczyła z piegowatym licem i z otwartymi ze zdziwienia oczami spytała: "Majeczko, przecież jeszcze rano jak szłaś do szkoły nie miałaś żadnych piegów" ![]() Kiedy się przypudruje policzki i nosek (najlepiej pudrem brązującym) piegi nawet z bliska są jak prawdziwe.
![]() |
#17 |
okrutnica jakaś... |
maja napisał(a):
> Na mojej buzi "piegi" trzymają się bardzo dobrze i nikt nie poznaje, że to nie są moje naturalne piegi. Nawet moja mama się zdziwiła kiedy mnie zobaczyła z piegowatym licem i z otwartymi ze zdziwienia oczami spytała: "Majeczko, przecież jeszcze rano jak szłaś do szkoły nie miałaś żadnych piegów" ![]() to super ![]() ![]() Ślicznie dziękuję ![]() > Kiedy się przypudruje policzki i nosek (najlepiej pudrem brązującym) piegi nawet z bliska są jak prawdziwe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Aga BJ napisał(a):
> to super ![]() ![]() > Ślicznie dziękuję ![]() Aguś własnie widziałam Twój makijaż w wersji z widocznymi piegami i był cudowny!!!Wyglądałaś na tych zdjęciach jak nastolatka, zresztą na innych też tak wyglądasz, ale tamta fryzurka(warkoczyki) nadały Ci taki dziewczęcy wygląd ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Taką kredkę miał również wcześniej Lancome (nie wiem czy nadal jest w sprzedaży, znalazłam zdjęcie na stronie niemieckiej).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Re: piegi -szukam kredki?/mam piegi :)
spotkałm sie dzisiaj z dobra duszyczką -rzastin(przesympatyczna ,śliczna przyszła pani prawnik )- i odebrałam kredke osobiscie .
kredka sliczny ma kolor i w zaleznosci od nacisku rysuje sliczne kropeczki ,wyglądaja bardzo naturalnie . czekam na powrót TŻ i jego opinie ,o ile zauważy ![]() ![]() Justynko, buziaki ![]() pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
okrutnica jakaś... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Agus ,tak na prawde to kredka jest do kitu
![]() pzdr paula piegowata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
okrutnica jakaś... |
![]()
taaa...powiedzmy,że Ci nie wierzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
![]()
paula, ja mam pytanie. Czy tą kredką można zrobić też takie bledsze piegi, czy tylko takie mocniejsze? Moje naturalne nie sa intensywne, a przyjrzałabym się tej kredce w sklepie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Oj, aż się zarumieniłam. Było mi bardzo miło, fajnie sie rozmawiało, gdybyś potrzebowała czegoś jeszcze, to jestem do usług ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: piegi -szukam kredki?
Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]()
kredka jest ( Agus nie czytaj
![]() ![]() możesz zrobic piegi mocne iw yrazne ,gdy tlyko delikatnie dotkniesz skóre zostawia piekny delikatny pieg w na prawde naturalnym kolorze ![]() TŻ nie zauwazył piegów ,musiałm mu pokazac ![]() rzastin -wielkie dzięki ,bede pamiętac w razie pilnej potrzeby kosmetyku z sephory ![]() pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.