|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
panie Doktorze a gdzie po operacji sie zatrzymac??
panie doktorze, jestem pana przyszla pacjentka, nie bylam nigdy w poznaniu, po operacji mozna dostac cos na przeczekanie jakis pokoj?? a moze w warszawie pan tez przyjmuje??
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: panie Doktorze a gdzie po operacji sie zatrzymac??
Edytowane przez olabin Czas edycji: 2012-11-08 o 01:04 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
...po całkowitej korekcji nosa zostaje się w klinice do następnego dnia i jest to wliczone w cenę zabiegu... każda dodatkowa doba to koszt, jeśli się nie mylę, 200zł... ...ja po operacji nosa zostałam w Poznaniu do czasu zdjęcia gipsu, czyli 7 dni, ale miałam o tyle łatwiejszą sytuację, gdyż zatrzymałam się u rodziny... ...ale wiele moich znajomych, które nie mogły skorzystać z takiego udogodnienia jak ja miałam, wynajmowały kwatery prywatne niedaleko klinik Ars Medici na ul. Leszczńskiej i Kliniki Grunwaldzkiej na ul. Grunwaldzkiej, w których operuje Pan Dr Skupin ... podaję pare adresów z ktorych możecie skorzystać, oczywiście warto wcześniej zrobić rezerwację, gdyż różnie z tym bywa, koszt będzie na pewno znacznie niższy niż np. w Hotelu Batory, gdzie cena za 1-os. pokój wynosi 245zł... ... adresy i telefony kwater i pokoi do wynajęcia... (nie są to może super luksusy, ale dziewczyny mówiły, że spokojnie da się pomieszkać )- pokoje do wynajęcia, ulica obok Leszczyńskiej, tel. 503175319 - pokoje do wynajęcia, również niedaleko ul. Leszczyńskiej tel.508183065 - Dom Gościnny ASYSTENT ul. M. Palacza 18 , 60-241 Poznań Telefon: (0-61)866-20-21, -22, -23 Fax: (0-61)661-58-28 E-mail: asystent@neostrada.pl - MARWIT Pokoje Gościnne ul. Śniadeckich 12a, Poznań tel. (061) 661 10 44, 602 348 733 e-mail: marwit@icpnet.pl - Dom Gościnny Kolejarz ul. Kolejowa 29 tel. 061 863 36 80 061 633 36 80 ok. 15 minut pieszo od dworca PKP - Pensjonat Polska w Poznaniu http://www.pensjonatpolska.pl/ Poznań ul Polska 56/58 10 min. do CENTRUM Poznania, dworzec 10 min. na tereny targowe 10 min. na lotnisko Ławica pierwszy zjazd na Centrum z trasy A2 [ Świecko - Warszawa] ...gdy poszukacie w internecie, na pewno znajdziecie jeszcze wiele innych, ale najpierw najlepiej ustalić z Panem Doktorem w której klinice będziecie operowane czy w Ars Medice czy Klinice Grunwaldzkiej i wtedy poszukać pobliskich adresów Cytat:
Pozdrawiam Magda
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Val
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
dzieki ale ja nadal jestem w kropce, nie wiem jak zalatwic to sobie, bo nie stac mnie zeby tak placic dobę po 200zł..nie mam tam nikogo..
czy są jakies pokoje tansze??? mam jeszcze jedno pytanie, wolalabym zeby pan doktor tez odpowiedzial, dzien po operacji sobie leze a potem mam sobie gdzies isc i za 7 dni pokazac sie znowu?? jak to wyglada po operacji z tymi wizytami, okazuje sie ze mam bardzo duzy problem z zatrzymaniem
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
moze znajdzie sie ktos kto przeszedl operacje nosa u dr. Skupin i opowie jak to wyglada i gdzie sie zatrzymal/a, z gory dziekuje
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...właśnie te adresy, które podałam, to miejsca, w których można się zatrzymać, nie płacąc aż 200zł... ...jesli chodzi o dwie pierwsze kwatery, te niedaleko ul. Leszczyńskiej, to koszt tam jest chyba coś ok. 30-50 zł za dobę... trzeba zadzwonić, popytać i na pewno coś się znajdzie... Cytat:
), lub wracasz do domu, a po 7 dniach przychodzisz na zdjęcie gipsu... ...jeśli wracałabyś od razu do siebie do domu (oczywiście obecność osoby towarzyszącej byłaby w takim przypadku niezbędna, bo róznie można się czuć po operacji) to po 7 dniach musisz mieć zdjęty gips... moja koleżanka po operacji wracała do Gdyni i po tygodniu przyjechała jeszcze raz do Poznania na zdjęcie gipsu, bo wolała by zrobił to Pan Doktor... ...musiałabyś porozmawiać z Panem Doktorem czy mogłabyś samodzielnie zdjąć gips z noska... ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Val - bardzo dziękuję za pomoc
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje ci Val,
na razie o tej operacji zapomne ale gdzies w czerwcu zaczne dzialac i mysle ze w koncu przekonam mame i jakos sie to uda...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez olabin Czas edycji: 2012-11-08 o 01:03 |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny a ja mam pytanko ile kosztuje u pana doktora operacja powiekszenia piersi?? bo chcialm sie zorientowac
pozdro
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Koszty powiększenia piersi u Pana Dr Skupina:
Całkowity koszt zabiegu powiększenia piersi wynosi 8500 zł – implanty okrągłe, 11000 zł – implanty anatomiczne. Cena obejmuje koszty zabiegu, znieczulenia, implantów (firmy Mentor, teksturowane), dożywotniej gwarancji na implanty, stanika, zmiany opatrunków, pobytu w klinice, wizyt kontrolnych.
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
To teraz ja poprosze o pomoc
Planuje zrobic liposukcje brzucha ud wewnetrznych i bioder. Jak dlugo bede musiala zostac w Poznaniu? Bede jechala na zabieg kawal drogi - a co potem? Kto mi bedzie zmienial opatrunki? Lomatko jak mam sie do tego zabrac???
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdro
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

czy są jakies pokoje tansze??? mam jeszcze jedno pytanie, wolalabym zeby pan doktor tez odpowiedzial, dzien po operacji sobie leze a potem mam sobie gdzies isc i za 7 dni pokazac sie znowu?? jak to wyglada po operacji z tymi wizytami, okazuje sie ze mam bardzo duzy problem z zatrzymaniem