![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Listopadowe Panny Młode
Błagam kto się hajta/hajtał w listopadzie
Edytowane przez Prywatna Czas edycji: 2009-01-12 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Slub w listopadzie 2007 roku
a nie dacie rady przełożyc na pażdziernik ,listopad to taki miesiąc grobowy tak sie mówi ale słuchaj bedzie dobrze głowa do góry
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ślub w listopadzie 2007 roku
To mnie dobiłaś
![]() ![]() Kurnia nie mogę się otrząsnąć ze smutku ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-09-19 o 22:46 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mojego kuzyna córka wychodziła za mąż w listopadzie 2006r. i jak narazie nie narzeka
![]() Wszyscy dobrze sie bawili i było super (podobno bo ja nie bylam na tym ślubie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Znajoma sporo starsza ode mnie (praktycznie w wieku zbliżonym do wieku mojej mamy) wychodziła za mąż w listopadzie. Jest 25 lat po ślubie i nie narzeka
![]() Wg mnie jeżeli sami wbijemy sobie do głowy, że jakiś miesiąc jest pechowy to tak będzie. Trzeba być dobrej myśli a mi osobiście listopad nie wydaje się miesiącem grobowym. To, że jeden dzień jest dniem zmarłym jakoś nie nastawia mnie w ten sposób na cały miesiąc. Głowa do góry i będzie ok tylko musicie sami w to wierzyć. Jedyny minus to taki, że dzień jest krótszy i może być zimno, ale w grudniu Ci co biorą ślub w święta też nie mają cieplej a przecież i w lipcu czy np w sierpniu również może lać jak z cebra - oczywiście nikomu tego nie życzę. Sama mam slub 20 października, więc też troszkę późnawo. Wszyscy pytają a dlaczego nie w lecie itd... Po pierwsze taka syuacja wynikła, że wcześniej nie byłoby nam na rękę a po drugie tak soie to zaplanowaliśmy i tyle. Może nie potraktują nas wtedy taśmowo ![]() Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
!
Edytowane przez Prywatna Czas edycji: 2009-01-12 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Prywatna, może do listopada wszystko się unormuje.
Ja mogę CI tylko pomóc tym, że moje wesele było w lutym. Nie martw się co z pogodą, bo przecież ile będziecie na dworze? Ogółem może godzinę. Wiem, że ten dzień musi byc wyjątkowy, piękny, ale o tej pogodzie wszyscy zapomną jeżeli wesele będzie udane. U nas na ślubie pogoda była Okropna, zimny wiatr, deszcz ze śniegiem. Ale noc przyniosła niespodziankę, w postaci śniegu- dzięki któremu mamy piękne niezapomniane zdjęcia, którymi nie mogą pochwalić się żadne wiosenne i letnie panny młode. W listopadzie na pewno nie będziesz miała problemu ze znalezieniem sali, orkiestry, kucharki (o ile takie będą potrzebne). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Listopad to piękny miesiąc, a Ty sama się poprostu nakręcasz i źle do niego nastawiasz. Co do pogody, to wnioskując po teraźniejszej zimie to i w lipcu śnieg może spać, a już napewno może padać, a w listopadzie często świeci piękne jesienne słońce, no i nie jest jeszcze tak zimno, jak np w styczniu
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Jak będzie taka ciepła jesień jak w 2006 to możecie zrobić piękne zdjęcia w plenerze, spadające róznokolorowe liście wyglądają pięknie! Powodzenia i nie przejmuj się że to listopad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]()
heja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Hej. Dawno mnie nie było, ale obowiązki, obowiązki, obowiązki. A poza tym na jakiś czas przestałam się tym martwić, ale teraz jak patrzę jaka piękna jest pogoda to aż mi żal d ściska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
heh czy to ważne kiedy? ważne, że będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
A ja w listopadzie mam urodziny i uważam że to fajny miesiąc. Uchy do góry!!!
a swoją drogą czemu tak się Wam śpieszy i od razu nie ustaliliście daty np na kwiecien 2008? Pół roku w tę czy w tę nie ma przecież znaczenia. Ja czekałam na czerwiec i ślubuję w czerwcu. Tak czy inaczej na pewno będzie pięknie, a potem tak jak ja dzięki urodzinom tak wy dzięki rocznicy ślubu będziecie lubić ten miesiąc i zimą razem ze świętami i nowym rokiem będzie wiele okazji do okazywania sobie miłości i dawania prezentów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja biorę ślub 24 listopada 2007, mam zamiar obronić moje mgr w czerwcu też tego roku.
![]() ![]() Z moim TŻ zaręczyliśmy się w listopadzie i ponieważ nie chcieliśmy czekać ponad półtora roku ![]() ![]() Mam nadzieję, że wszystko i u ciebie i u mnie będzie superrrrrr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Każdy miesiąc jest dobry. Zman dwa małżeństwa, które brały ślub w listopadzie, miały super pogodę a wesele było bardzo udane.
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Prywatna jestem ciekawa jak brzmiał Twój pierwotny post przed jego wyedytowaniem i usunięciem ważniejszej części. Przed snem poczytaj proszę regulamin wizazu
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
[quote=Iwa_iw;3772488]Sama mam slub 20 października, więc też troszkę późnawo.
Tez slubuje 20 pazdziernika ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ślub w listopadzie 2007 roku
mmmm
Edytowane przez Prywatna Czas edycji: 2009-01-12 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Prywatna 3 listopada to piękna data - moje urodziny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
![]()
A ja tez mam ślub w listopadzie - 10, za niecałe dwa miesiące i nie mogę się już doczekać, na pewno będzie super, wszyscy pytają czemu taka data, a data jak każda inna, tak nam sie postanowiło i będziemy najszczęśliwszym małżeństwem na świecie !
![]() Pozdrawiam listopadowe małżeństwa! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ja chciałam 13 listopada ale to niestety środek tygodnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
A my mamy ślub 17 listopada
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Majka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
![]()
Dzięki !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Listopadowe panny młode macie już zapięte wszystko na ostatni guzik??
Bo my jeszcze nie i przez te obawy śniło mi się, że zapomniałam w dniu slubu o fryzjerze i kwiatach ![]()
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Sala zadatkowana (menu i płacenie na 2 tyg przed ślubem) Orkiestra zadatkowana i po rozmowie - wszystko ustalone, pierwsze tańce i takie tam Suknia po pierwszej przymiarce u krawcowej, a druga będzie na 2 tyg przed ślubem, bo nie mieszkam w Polsce... (to mi troszkę spokoju nie daje) Wykluł się wreszcie pomysł na strój młodego i czeka na realizację Samochód zamówiony Tort zamówiony Protokół w kościele zrobiony Buty mamy zamówione Do załatwienia: Kamerzysta i fotograf... Kwiaty Dodatki dla mnie Strój młodego Przystrojenie samochodu Stroje na poprawiny Poradnia przedmałżeńska spowiedź Czekamy na potwierdzenia od gości Głupoty typu naklejki na butelki No to wszystko co mi na myśl przychodzi teraz, na razie sie nie denerwuję w ogóle, mam taką sytuację, że będę intensywnie nad tym wszystkim pracować przed ślubem jakieś dwa tygodnie.... I jak to wygląda? napisz o sobie prosze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Dzięki za odpowiedź
![]() Załatwione: sala (wybraliśmy taką, gdzie dają owoce, ciasta, tort, wystrój) kościół (łącznie z protokołem) dj + wokalista usc garnitur samochody 2 do wyboru zaproszenia (zrobione, tylko od rodziców czekamy na niektóre adresy) alkohol (zamówiony) Do załatwienia: fotograf (niby wybrany, ale jeszcze się wahamy) suknia!!!(lecę tydzień przed, więc chyba tutaj kupię, ale to na końcu, bo w ciąży jestem ![]() napoje moje dodatki dodatki tż buty kwiaty (wybrana kwiaciarnia, więc tyko zamówić, jak zdecyduję jakie) spowiedź (pierwsza jutro) nauki przedślubne (od soboty przez 5 tygodni) stroje na poprawiny zawieszki Także wygląda to podobnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.