|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
jak zrobić taką fryzurkę a'la Jennifer ? :D
chciałam się zapytać jak można zrobić taką fryzurkę jak ma na zdjęciu Jennifer . Dodam ,że ona ją zrobiła z włosków sięgających do ramion (właściwie trochę dłuższych)
Strasznie mi się ten fryzik podoba . Załanczam kilka zdjęć tej fryzurki Pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Re: jak zrobić taką fryzurkę a'la Jennifer ? :D
ło tylko to jedno zdjęcie wyszło
Ale patrząc na tą fotkę wydaje mi się, że za specjalnie starać się nie trzeba (chyba Ja bym tak spróbowała, ale czy efekt będzie (chociaż!) podobny, to nie daję uciąć sobie ręki |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
a z takich dużych wałeczków da rade zrobić aż tak mocny skręt ?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
.......piękną ma tą bluzeczke:P
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Wydaje mi się, że to jest fryzura zrobiona z półdługich włosów, zakręconych na grube wałki, bardzo mocno polakierowanych, a następnie podpiętych( podwiniętych) pod spód. Przyjrzawszy się dokładnie daje się to zauważyć. Ale mogę się mylić Pozdrawiam słonecznie |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
mi też się strasznie podoba ta bluzeczka Oluniu
Beza |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Widać zdjęcie.
Ale nie masz pojęcia jak się ubawiłam, bo o ile pamiętam, to stop-klatka z tego samego teledysku. J.Lo była na pewno zmuszona do cięć w budżecie i upiekła dwie pieczenie na jednym ogniu( no i czasu dużo zaoszczędziła): nakręcili ją jak ma wałki na włosach, wykorzystano to w klipie, a potem z gotową już fryzurką Myślę, że takie są idealne, ale jak się tak zastanowić, to może być dokładnie fryzura z tych wałków A podpiąć najlepiej wsówkami, żeby nie było ich widać. A jak? Tak zrolować włoski pod spód, długość do ramion jest do tego typu fryzury chyba optymalna, bo jak są dłuższe, to jest ich za dużo i trudno je w sposób niewidoczny podpiąć. sergeevna napisał(a): > mi też się strasznie podoba ta bluzeczka Oluniu > Beza |
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
hihihi
mówisz ,żeby spróbowac podpiąc włoski wsuwkami spróbujem |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze mi się coś przypomniało
Podobną fryzurę( ale z prostych i do tego długich do pasa włosów- mistrzowski popis To fryzurka zrobiona w taki właśnie sposób( na 100%, bo wokalistka mówiła w wywiadzie Mam nadzieję, że nie zanudziłam Pozdrawiam |
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
próbowałam znaleźć teledysk
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Na teledysku widać, oczywiście, dużo lepiej Pozdrawiam Cię gorąco i życzę udanych eksperymentów z włosami i fryzurami |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.