|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny o kręconych włosach!
powiedzie mi czy to tylko kaprys czy kazda z was chcialaby miec proste wlosy, ja mam kręcone i mimo tego ze wiele osób mowi ze mi zazdrości, chcialabym nosic takie fryzurki ktore maja jakis wyglad tylko na prościutkich wlosach
Powiedzcie, zaakceptowałyście swoje loczki? pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Re: dziewczyny o kręconych włosach!
Witaj sistrin
P.S. przepraszam za chaos Pozdr.
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
A ja powiem tak... Jak byłam mała przeklinałam moje kręcone kudełki, które wiecznie się plątały i puszyły, których nigdy nie mogłam sama rozczesać (robiła to za mnie mama), w których w lecie było za gorąco
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
no a jak tu nie kochać swoich loczków??!!
podsyłam fotki, które umozliwią ponowne zapałanie do nich uczuciem;-) pzdr sam |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
ja tam też lubię swoje loki, chociaż czasem "zaszaleję" i prostuję sobie, zwykle jak idę do fryzjera to wychodzę odmieniona bo w prostych włoskach i też mi się podobają, zawsze to inaczej niż na co dzień. Ale cieszę się, że mam takie jakie mam, bo mogę je sobie wyprostować kiedy mnie najdzie ochota, a kręcone są zwykle obiektem zazdrości pozdr |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam dosc mocne fale, czyli moim zdaniem najgorsza opcja - skrecaja sie kompletnie nie w ta strone wktora bym chciala, kiedy probuje dodac im sprezystosci to smetnie wisza
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Fryzurki sa super!Z tym,ze watpie,zeby na moich wlosach cos takiego sie udalo.Tym bardziej,ze moje wlosy nie dosc,ze krecone to jeszcze sianowate...
|
|
|
|
|
#8 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja wprawdzie loczków nie mam ,ale włosy falują mi i są baaardzo podatne na układanie,co jest moim utrapieniem,bo błyskawicznie potrafią odkształcić się (jak je zepnę albo podczas spania)
Marzę albo o całkiem prostych albo kręconych |
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: dziewczyny o kręconych włosach!
a wiecie czemu ja kocham swoje loczki?...bo sie w nich bardzo dobrze czuje...zreszta ja bez loczkow to nie ja wiec laski o kreconych wlosach - docencie to!
![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
ja mam niby kręcone niby nie. sama nie wiem. jak wetrę w nie jakieś specyfiki to wyglądają nieźle, ale też szybko robią sie brzydkie. nie prostuję ich na stałe tylko jak mam ochotę. poza tym moj męzczyzna lubi moje włoski
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co?Ja myślę, że każdy ma włosy dopasowane do swojej urody.Ostatnio po raz pierwszy koleżanka rozprostowała mi włosy i zrobiłam show, jak przyszłam do szkoły-niby się wszystkim podobałam taka odmieniona, ale..Niektórzy dziwili się,że 'Tak ich mało..."(jestem z natury blondynka i mam cienkie włosy).Jednym słowem-lepiej mi w kręconych.Takie włosy przynakmniej udaja, że jest ich mnóstwo
a jeszcze tak niedawno tez na nie psioczyłam!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

a jeszcze tak niedawno tez na nie psioczyłam!