|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Twój ulubiony serial to: | |||
| M jak miłość |
|
6 | 13,04% |
| Magda M |
|
5 | 10,87% |
| Na Wspólnej |
|
9 | 19,57% |
| Detektywi |
|
3 | 6,52% |
| Kryminalni |
|
3 | 6,52% |
| W11 |
|
4 | 8,70% |
| Ekipa |
|
0 | 0% |
| Skazany na śmierć |
|
11 | 23,91% |
| Plebania |
|
0 | 0% |
| Złotopolscy |
|
0 | 0% |
| Moda na sukces |
|
2 | 4,35% |
| Pierwsza miłość |
|
8 | 17,39% |
| Barwy szczęścia |
|
1 | 2,17% |
| Miodowe Lata |
|
2 | 4,35% |
| Kiepscy |
|
1 | 2,17% |
| Rodzina zastępcza |
|
3 | 6,52% |
| Zagubieni |
|
6 | 13,04% |
| Szkoła złamanych serc |
|
2 | 4,35% |
| Inny na TVP |
|
2 | 4,35% |
| Inny na TVN |
|
4 | 8,70% |
| Inny na Polsacie |
|
8 | 17,39% |
| Inny |
|
13 | 28,26% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ulubiony serial :-)
~ życie na fali
~ Magda M. ~ M jak Miłość |
|
|
|
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
na jesień tv szykuje serialowa ucztę , ja na pewno będę miała teraz 3 serialowe wieczory
(jeśli oczywiście czas mi pozwoli )ndz Prison Break i Gotowe na wszystko Polsat wt CSI Miami Polsat , potem Twarza w twarz z Małaszyńskim (zobacze czy fajny) i Uwaga faceci tez na TVN (podobno fajny oglądałam kiedyś jeden odcinek ,ale tez do sprawdzenia ) no i moi ukochani Chirurdzy czw Lost 3 sezon i może dr House na tvp 2 jak okaże sie warty uwagi , a jeśli nie to oczywiście CSI NY polsat w pt jeszcze sprawdzę tajemnice twierdzy szyfrów a w pon zobacze jak tam Brzydula Betty na tvp 2 a teraz wracając do tematu moim serialowi faworyci to : Chirurdzy, Prison Break , Lost (choć 2 sezon trochę mnie rozczarował ,ale zobaczymy jaki bedzie 3) CSI Miami i nieco mniej CSI NY, Krok od domu, Dowody zbrodni a ze starszych Ally MacBeal, Ostry dyzur co do polskich to kiedyś lubiłam Na Wspólnej i Na dobre i na złe ale piętrzenie intryg i problemów już mnie nuży, jedyny które mogę strawić od czasu do czasu to M jak miłość |
|
|
|
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
- Życie na fali
- Skazany na śmierć - Magda M. - M jak miłość
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
- prison break
- gotowe na wszystko - moda na sukces - uwaga faceci - pierwsza miłość - sex w wielkim mieście - kryminalni - magda m - detektyw Monk - beverly hills 90210 - czasami klan - m jak miłość - na wspólnej Kiedyś jeszcze lubiłam pełną chatę i słodką dolinę
|
|
#635 |
|
Przyczajenie
|
Moje ulubione serile to:
-Chirurdzy -Gotowe na wszystko -Monk -Bez śladu -Dowody zbrodni -Zagubieni -Medium -Przyjaciele -Roswell -Z archiwum X A kiedyś lubiłam oglądać też Pomoc domową, Pełną chatę i BH90210(nawet dość fajnie się ogląda teraz powtórki BH) Trochę się tego nazbierało
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
gotowe na wszystko
|
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
jeden serial? Everybody Loves Raymond
kocham to a inne .. South Park (serial animowany) Gotowe na wszystko Alex Magda M. Przyjaciele Jak poznałem waszą matkę Świat wg. Kiepskich Roseanne Co się dzieje w Hidden Hills ![]() Świat według Bundych (juz nie leci) Cybill Bill Cosby Show (jak byłam mała to też to oglądałam )Rodzina zastępcza Na Wspólnej czasem.. Niania Weronika Mars (juz nie leci) ![]() ![]() ![]() Hela w opałach Czasem CSI ![]() Po dyżurze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13 Posterunek ![]() Golden Girls ![]() Diabli nadali On, ona i dzieciaki po za tym był już wątek
Edytowane przez kiniaczeq Czas edycji: 2010-04-18 o 16:43 |
|
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: ulubione seriale
Sex and the city
The O.C. The Hills Girls next door
|
|
#639 |
|
Raczkowanie
|
,, Gotowe na wszystko" oczywiście
. Zastanawia mnie tylko kiedy Polsat ma zamiar puścić kolejną serię, bo lubie oglądać w telewizji. Kocham jeszcze ,, Falę zbrodni" i ,,Pasadenę", ale tego już nie ma. Pierwsza miłość-hmm...przed wakacjami byłam uzależniona, a teraz sporadycznie.Ogólnie lubię seriale na Polsacie.
|
|
#640 |
|
Przyczajenie
|
[quote=Tupters88;5239180],, Gotowe na wszystko" oczywiście
. Zastanawia mnie tylko kiedy Polsat ma zamiar puścić kolejną serię, bo lubie oglądać w telewizji. Nowe odcinki mają być podobno już 23 września o 22. |
|
|
|
|
#641 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: nasze seriale?:)
Cytat:
W ogóle Stargate SG-1 i Ostry dyżur to są takie moje seriale wszechczasów No i jeszcze Cold Case trzyma się blisko nich ![]() Ja to w ogóle serialo-manaiczką jestem, ale swojej trójcy nie zmienie :P Lubię oglądać: - Desperate Housewives - One Tree Hill - Herosi (niektóre odcinki są nudne, a niektóre boskie )- The OC - Mcleod's Daughters - Gossip Girl (Plotkara) - Prison Break Jak przypomnę sobie to dopisze
|
|
|
|
|
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
Zagubieni/Lost
Twarzą w twarz Bardzo rzadko M jak Miłość i Na Wspólnej
|
|
#643 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ulubione seriale
Gotowe na wszystko
Prison break 1 i 2 seria Kryminalne Zagadki Miami/Las Vegas/Nowego Yorku I kto tu rządzi lubie tez Brzydulę Betty to by było na tyle
|
|
|
|
|
#644 |
|
Zadomowienie
|
Murder In Midsomer
![]() Ktoś popiera ?
|
|
|
|
|
#645 |
|
Raczkowanie
|
Który serial wygra?
|
|
#646 |
|
Mrs Mrau
|
Dot.: Ulubiony serial - sonda
Na wspólnej
|
|
|
|
|
#647 |
|
Konto usunięte
|
Zagubieni.
chociaż uważam, że przydałyby się dwie sondy- serial polski i zagraniczny. bo te polskie nie dorównują zagranicznym produkcjom. |
|
|
|
|
#648 |
|
Rozeznanie
|
na wspólnej
chociaż lubię też niektóre z tej listy, np. serial komediowy-Kiepscy
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek z sądą przyłączyłam do wątku o ulubionych serialach
Zapraszam też tutaj(klik!) ![]() Ja bardzo mało TV oglądam, praktycznie wcale. Magdę M. oglądałam, czasem rzucę okiem na Kryminalnych. Ale żeby je zaliczyć do rangi jakiś ulubionych...
|
|
|
#650 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze ulubione seriale
Ja uwielbiam "Gotowe na wszystko" i "Brzydulę Betty", ale jak leci "Na wspólnej" i "Pierwsza miłość" to też obejrzec mogę
|
|
|
|
|
#651 |
|
Wtajemniczenie
|
* Doktor House [ uwielbiam jego cięte riposty ]
* Dowody zbrodni * Bez śladu * Detektyw Monk |
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Moim ulubionym serialem wszech czasów są Przyjaciele mogłabym ich oglądać na okrągło
![]() Jestem zdania ze tylko ten serila przez wszystkie serie trzymał poziom ![]() Przez dwie pierwsze seria lubiłam Prison Breaka -ale ostania seria jest denn i zepsuli dobre wrażenie Lubie też gotowe na wszystko, A z polskich czasem Na Wspólnej, kiedyś M jak Miłóść - ale teraz robi sie żenujący i juz nie oglądam ![]() Aha jako małolata uwielbiłam Beverly Hills 90210 ale jak obejrzalam pare powtórek po latach z sentymentu to odpadłam
|
|
|
|
|
#653 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem ogromną fanka M jak miłość
Nawet teraz ściągam odcinki z internetu i na bieżąco oglądam świetna obsada, aktorzy zachowują się naprawdę tak naturalnie jak w normalnym życiu i to w tym serialu cenię.Są wplatane wątki, z których można wyciągnąć konkretne wnioski, np. w ostatnim odcinku Emki grała Janina Ochojska, mowa była o wyjeździe Magdy na misję do Sudanu - pomoc potrzebującym, rozmowa potoczyła się między nimi tak, że samej mi spodobała się taka forma pracy. Owszem niektóre sytuacje są banalne i śmieszne, ale to właśnie jest życie
|
|
|
|
|
#654 |
|
Rozeznanie
|
Prison break i Gotowe na wszystko
|
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
inny na tvn 7 - Kochane kłopoty
|
|
#656 |
|
Zadomowienie
|
ja lubię:
Brzydulę, Bezwstydnicę, Marię Bonita, Miłość na sprzedaż, Hacjenda La Tormenta, Przeklętą miłość, Prawo pożądania, Kobieta Judasz, Angela, Grzesznica, Paloma, Niewolnica Isaura, Amor latino |
|
|
|
|
#657 |
|
siedzę i myślę
|
Jak dla mnie Dr House jest najlepszy
Jego teksty są fantastyczne jak i oczywiście wiedza medyczna No i w oczach też coś ma
|
|
#658 |
|
Rozeznanie
|
inny na TVN - MARINA, oglądam go ale ciągnie się jak flaki z olejem
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Mój ulubiony, i zarazem jedyny, który regularnie oglądam to Hotel Babylon na TVN Style
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam takiego.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

(jeśli oczywiście czas mi pozwoli
kocham to 

. Zastanawia mnie tylko kiedy Polsat ma zamiar puścić kolejną serię, bo lubie oglądać w telewizji. Kocham jeszcze ,, Falę zbrodni" i ,,Pasadenę", ale tego już nie ma. Pierwsza miłość-hmm...przed wakacjami byłam uzależniona, a teraz sporadycznie.