|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część IV.
dziękuję za wyjaśnienie co to ta próbka
![]() Pozdrawiam;* |
|
|
|
#2552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2553 |
|
Wtajemniczenie
|
ups!
ale wtopa... faktycznie dzięki Daria, właśnie coś mi tam nie grało... |
|
|
|
#2554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2555 |
|
Wtajemniczenie
|
a oto co dolaczaja gratis do angielskiego glamour
![]() oczywiscie na jedno czasopismo przypada jeden blyszczyk, ale za 2 funty jeden to prawie darmo ![]() od gory ![]() - didn`t hear it from me - my people, your people - who are you wearing
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piegi jakos podobnie byly.. chyba na f.. ale juz nie pamietam
|
|
#2557 |
|
Raczkowanie
|
[quote=justitia;7800323]a oto co dolaczaja gratis do angielskiego glamour
![]() oczywiscie na jedno czasopismo przypada jeden blyszczyk, ale za 2 funty jeden to prawie darmo ![]() No a w polsce gratisy do gazet to samo badziewie zwykle, a w Czechach np. jak byłam rok temu to do ELLE w normalnej cenie dawali miniature mascary Estee Lauder. |
|
|
|
#2558 |
|
Raczkowanie
|
Justitia Podkład EL zrobił na mnie dosyć niesamowite wrażenie
Używałam już paru podkładów ale jeszcze żaden nie był taki jak ten Jak nałożę go na twarz to sprawia on wrażenie bardzo lekkiego, jest kryjący w wystarczajacym jak dla mnie stopniu Matuje na jakiś czas A przede wszystkim wygląda niesamowicie naturalnie W przypadków niektórych pudrów mimo dobrania odpowiedniego odcienia itd z daleka widać że ktoś używał jakiegoś podkładu a po nim wcale tego nie widać skóra jest tak jakby rozpromieniona Ja nie wiem na czym to polega ale jak dla mnie jest najlepszy ze wszystkich wypróbowanych do tej pory Szczerze mówiąc to jego konsystencja jest taka po między lejącą, a gęstą (nie wiem jak ja określić)jak dla mnie jest w sam raz
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam moją majowo-czerwcową(właściwie to jeszcze początkowo-czerwcową
) aktualizację Polubiłam coś ostatnio kredki do oczu zamiast cieni i efektem są te 2 na zjęciu: turkusowa Sephory i brązowo-złotawa Essence. I pewnie do końca miesiąca jakąś jedną jeszcze kupię ![]() BTW. Tą pomadkę Astora w żarówiastym opakowaniu wkleiłam też w wątku "Pokaż swoje usta" na moich ustach
|
#2560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Freckles ![]() Cytat:
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Estello szukałam właśnie wśród Essence czegoś matowego, ale nie było nic takiego
Ten jest błyszczący(ale nawet nie tak bardzo) i nadaje się fajnie do rozświetlenia oka, bo na całej powiece wychodzi trochę za bardzo białawy Myślałam, że będzie dawał nieco bardziej beżowy odcień, bo w sklepowym świetle wyglądał na beżowawy właśnie.
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dla mnie ten podkład to wielkie rozczarowanie.Gestyi jakis taki jakby gruboziarnisty. Według mnie to dopasowywanie się do koloru skóry to tylko dlatego, ze jest dość transparentny i prześwituje spod niego kolor cery , kryje słabo, Jest na tyle gesty, ze trudno go wydusic z tubki Ja się spodziewałam po nim większej delikatności i subtelności. Acha i jest średnio trwały. Po 2-3 godzinach dotkniecie twarzy chocby reka moze spowodować zmazanie podkładu ![]() Ale jak widac ile uzytkowniczek, tyle opinii
|
|
|
|
|
#2563 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda, ze u nas nie daja takich prezencikow.Cytat:
A ten cien Essence to myslalam, ze to taki jak moj 03 Inspiration, bo podobny na fotce, a tez jestem z niego srednio zadowolona.
|
||
|
|
|
#2564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2565 | |
|
Moderator
|
Cytat:
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 247 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, bo szukam czegoś bezowego; kupiłam mineralny L'oreala i nie daje takiego efektu jak w sklepowym świetle:/
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze poszukam w Inglocie, choć nie lubię cieni tej firmy zbytnio ![]() justysiek, kika17 dziękuję dziewczyny za miłe słowa kaska222 oczywiście, wrzucę jeszcze dziś fotki EDIT: Fotki już są tu: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1719
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Już dawno nie aktualizowałam
![]() Enjoy! |
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
I ostatnie
|
|
|
|
#2570 |
|
Moderator
|
Teraz ciebie pomecze prosze o zdjecia blyszczykow z Lancome i Clinique (sliczne kolory przewaznie ten jasno rozowy z Lancome
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 247 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
madziarra, cudna aktualizacja
Czy mogłabyś napisać, jakie nr/kolory mają błyszczyki L'Oreal PASTEL REPAIR? ![]()
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
madziarra śliczny zbiorek
|
#2573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Błyszczyki to: Honey milk (beż) i Strawberry Shake (róż) Dzięki
|
||
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Madziarro piekne, piekne, piekne zbiory ![]() Zastanawiam się nad kupnem paletki Diora, bardzo podobnej do tej która masz ![]() Mam wielką prośbe bardzo proze o pokazanie szmineczki cliniqe(tej jasnorózowej) na ustach |
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, jak tylko kupie baterie , bo aparat padł
![]() Co do paletki Diora to b. polecam, jest cudna
|
|
|
|
#2576 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
madziarro to aktualizacja czy cała kolekcja?
![]() Mogłabyś napisać jakie masz kolory różów Bourjois, Clinique i Chanel?
|
|
#2577 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Śliczny zbiór.
![]() Najbardziej Ci chyba zazdroszczę tej palety Diora. Jesteś zadowolona z korektora Biotherm i błyszczyków Clarins? Mogłabyś coś o nich napisać? Jaki masz odcień linera Clinique? Jaki to odcień paskowanego różu Diora i jaki efekt daje na skórze?
|
|
#2578 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cała kolekcja oczywiście
![]() Cytat:
Clinique to Aglow i Innocent Peach Chanel : In Love Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Błyszczki Clarinsa też sobie chwalę, są takie wakacyjne Nie lepią się nic a nic, dają fajny kolor na ustach (brąz wcale nie jest taki brązowy na ustach ja w tubce, początkowo się go bałam, ale niepotrzebnie - daje taki miedziany, delikatny odcień, świetny przy przybrązowionej skórze Jest bardzo leciutki, nawilża. Kupiłam zestaw 3 błyszczyków na lotnisku po b. atrakcyjnej cenie - ok. 100 zl za 3 ![]() Cytat:
Cytat:
Na policzkach herbatnikowo - pomarańczowy (ale ta pomarańcz to taka w pozytywnym sensie , z piękną poświatą. Wyciągnęłam go kilka dni temu i na nowo odkryłam (początkowo nie byłam zadowolona, bo uzywałam dołączonego pędzla, który nierówno mi go rozprowadzał i w ilościach zdecydowanie przekraczajacych normy Ale teraz z pędzlem Sephory jest
|
||||||
|
|
|
#2579 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze widziałam taką jedną paletkę Diora, większą Ale zabrakło mi do niej kilku euro Co nie znaczy, że przy najbliższej okazji jej sobie nie sprawię (Uwielbiam te podróżne paletki Diora )Tą moją widziałam tylko na jednym lotnisku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

pierwszy raz się z takim spotkałam... ale zajrzyj tutaj:
ale wtopa... faktycznie
dzięki Daria, właśnie coś mi tam nie grało...
). Może to trochę dziwne, ale nie lubię perfumów

Ten jest błyszczący(ale nawet nie tak bardzo) i nadaje się fajnie do rozświetlenia oka, bo na całej powiece wychodzi trochę za bardzo białawy
Myślałam, że będzie dawał nieco bardziej beżowy odcień, bo w sklepowym świetle wyglądał na beżowawy właśnie.

Ale teraz z pędzlem Sephory jest