|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Do mających konto w mBanku
Ale mnie zdenerwowali:/ Mam na koncie pieniadze, które pilnie potrzebuję i nie mogę ich stamtąd wyciagnąć bo:
a. nie mam karty do bankomatu- nie przysłali mi do tej pory:/ b. nie mogę zrobić żadnego przelewu bo wyskakuje mi błąd w którym jest napisane, ze nie ma autoryzacji konta. O co chodzi??!! Umowę wysłałam do nich prawie 2 tygodnie temu. W tym czasie nawet ślamazarna Poczta Polska powinna ją dostarczyć. Jak długo Wy czekałyście, aż będzie można normalnie korzystać z konta?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do mających konto w mBanku
Ja z tego co pamiętam, to ponad tydzień... teraz jest wolne, więc może jeszcze bardziej się przeciągnąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja na aktywację konta czekałam ok 10 dni od dnia, kiedy wysłałam umowe. Poki konto nie jest aktywne nie możesz otrzymać karty. Zadzwoń może na linie, dowiedz sie czy konto jest aktywne i zamów karte. Domyślam sie, że karty jeszcze nie zamówiłaś, skoro masz nieaktywny rachunek...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dzwoniłam dokładnie tydzień temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Musisz do nich zadzwonić żeby ci wyslali karte, za która trzeba zaplacic (o ile pamietam 25 zl) Pozniej znowu do nich dzwonisz zeby aktywowac karte.
U mnie to szybko poszlo.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Z tego co wiem to jak umowa w końcu dotrze to trzeba do nich zadzwonić i potwierdzić otwarcie konta i wtedy zamówić karte. Mi karta przyszla po 2 tygodniach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
o wspolczucia...wlasnie dlatego ja mam konto w BPH przynajmniej nie mam zadnych problemow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
pamietam za za cos napewno placilam 25 zl ( i to byla oplata za caly rok z góry)
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Karta podobno ma być za darmo:/ Chyba jutro do nich zadzwonię żeby w koncu uaktywnili mi to konto:[
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ja musialam placic za karte , sprawdzalam nawet teraz w rachunku Saldo , i jest obciazenie -25 zl. oplaty za EKARTA ONET.PL
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
No niestety musisz czekać aż twoje papiery do nich dotrą a później to już szybko wszystko pójdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Napewno Mbank, dokladniej eKONTO.
Najlepiej zadzwon do nich i sie wszystkiego dowiedz ![]()
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
PS. Wszystko jest dokladnie opisane na stronie mBanku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeśli mBank pobiera opłatę za kartę jak np. 25 zł za cały rok to dlatego, że na życzenie została dodatkowo wystawiona karta do transkacji przez internet jaką jest właśnie ekarta a to już jest płatne. Ja niedawno też zakładałam konto w mBanku, skusiło mnie to, że nie biorą opłat za prowadzenie konta, tym bardziej, że ja nie mam stałych wpływów. Po wysłaniu/odesłaniu do nich umowy, musisz czekać aż ona do nich dotrze i dopiero wtedy bank w pełni aktywuje twoje konto. Ach ta sprawnośc poczty ! Jeśli nie mają jeszcze twojej umowy to obecnie konto jest aktywne w niepełnym zakresie tzn. pieniązki możesz wpłacać na konto ale nie możesz ich z konta wybrać, i pewno dlatego jak próbujesz zrealizować wyplatę to wyskakuje błąd. Ja, aż te papiery dotrą do nich czekałam prawie 2 tyg. Potem zadzowniłam aby zapytać się o potwierdzenie i wtedy możesz zamówić kartę. Gdy umowa do nich dotrze to konto jest już w pełni aktywowane niezaleznie od posiadania czy nieposiadania karty, wiec wtedy będziesz miała już możliwość wypłaty pieniążków z konta. Jest jeszcze możliwa taka sytuacja, że twoja umowa do nich nie dotarła i jeśli nie dotrze (jako wina poczty) w najbliższym czasie to prawdopodobne poprszą cię o ponowne jej przesłanie aby aktywować w pełni konto. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.