|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mini kramik - zapraszam
Tych kilka kosmetyków wyjątkowo zalega mi na półce może któras z Was jest chetna je przygarnąc?Wszystkie są swieze i oryginalne lecz z roznych wzgledów nie służą bądz znudziły sie właścicielce.
Szukam przede wszystkim pielegnacji aptecznej lub tej z wyższej półki ale każdą propozycje rozważe. błyszczyk Estee Lauder Pure Color Gloss Cherry (opakowanie 7ml) - ubytek minimalny , sprawdzałam jedynie kolor. korektor DIOR DIORLIFT- wygładzający korektor przeciw cieniom Odcień Honey Beige poj.4ml ubytek niewielki bo kupowałam w ciemno i nie trafiłam z odcieniem. Sally Hansen, Krem do usuwania włosów z twarzy z aplikatorem w postaci pędzelka ,z oryginalnej pojemnosci 56,7g została OKOŁO 1/4 , starczy na kilkakrotne uzycie , swietny i wydajny kosmetyk. Dr Irena Eris, Skin Mood, Affini - Żel do mycia twarzy z oryginalnej pojemnosci 200ml brakuje około 15 ml Clinique Clarifying Lotion 1 z oryginalnej pojemnosci 200 ml brakuje około 10 ml Zestaw 3 mini pęsetek z lini Sephora Prof. Edytowane przez morgiana Czas edycji: 2006-11-09 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mini kramik - zapraszam
Cytat:
może coś u mnie? jaki jest kod na toniku ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=155203 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie za diorlift??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ehh podoba mi sie tez kilka kosmetyków do włosów np. MATRIX amplify root lifter ale tego Clinique koniecznie chce wymienic na cos do pielegnacji cery , szkoda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
Dr Irena Eris, Skin Mood, Affini - Żel do mycia twarzy z oryginalnej pojemnosci 200ml
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Clinique Clarifying Lotion 1 z oryginalnej pojemnosci 200 ml brakuje około 10 ml
błyszczyk Estee Lauder Pure Color Gloss Cherry (opakowanie 7ml) - ubytek minimalny , sprawdzałam jedynie kolor. korektor DIOR DIORLIFT- wygładzający korektor przeciw cieniom Odcień Honey Beige poj.4ml ubytek niewielki bo kupowałam w ciemno i nie trafiłam z odcieniem. Znajdziesz coś?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Nie znalazłam nic ale to dlatego ze masz wyjatkowo mało pielegnacji , kolorówke przygarne tylko jesli cos naprawde wpadnie mi w oko , bo jej poprostu nie potrzebuje.Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Morgiano jaki to kolor? dla jakiej karnacji? i ile go jest
korektor DIOR DIORLIFT- wygładzający korektor przeciw cieniom Odcień Honey Beige A interesuje Cię Effaclar K fabrycznie zamknięty, ale bez pudełka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;3044780]Morgiano jaki to kolor? dla jakiej karnacji? i ile go jest
korektor DIOR DIORLIFT- wygładzający korektor przeciw cieniom Odcień Honey Beige A interesuje Cię Effaclar K fabrycznie zamknięty, ale bez pudełka[/quote] Korektor jest raczej do sredniej/opalonej karnacji ( proponuje sprawdzic kolor - tak bedzie najlepiej) korektor był uzyty kilka razy zaledwie , kasetka jest lekko otarta (wynik przechowywania w kosmetyczce) akurat Effaclar k podraznia mi extremalnie skóre( sama wymieniłam go jakis czas temu na wizażu bo uzywać nie mogłam) moze masz jeszcze jakies inne propozycje , jesli oczywiscie jestes chetna ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.