|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moze komus sie przyda:)
Tego juz sama nie zaloze, a jezeli komus cos sie spodoba to chetnie sie wymienie
![]() ![]() 1. biala bluzeczka,lekko przeswitujaca stan bdb ![]() 2.bluzka dlugi rekaw, ciemny fiolet rozmiar S stan bdb 3. bluzeczka niebiesko biala krotki rekaw rozmiar S/M metka Versace stan db 4. bluzeczka, blekitna g-mail rozmiar z metki L, dosyc krotka, ciekawy tyl <raz ubrana> 5 tyl bluzeczki 6.bluzeczka sweterek kolor pomaranczowy rozmiar S/M rozciaga sie stan db |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moze komus sie przyda:)
i dalej...
1 sweterek w paski <brazowo-kremowy> dzwonowate rękawy rozmiar..nie wiem ale ja nosze S ![]() 2. bluzka dlugi rekaw, rozpinana, ciemna zielen, metka united colors of benetton stan db rozmiar S/M rozciaga sie 3 zielona koszulka, rozmiar z metki M Sisters raz zalozona stan bdb 4 wzor na bluzce nr2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moze komus sie przyda:)
Znowu cos znalazlam w szafie
![]() 1. bluzeczka, krotki rekaw rozmiar S kolor:kremowy z jasno rozowymi kwiatkami- cross jeans stan bdb 2.wzorek z bluzeczki 3. bluzeczka azurowa dl. 44 cm stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moze komus sie przyda:) nowe
Mam 2 nowy watek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.