|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Scenariusz erotycznego wieczoru..
Hmm.. Niedawno chłopak poprosił mnie żebym przejęła inicjatywę i wymyśliła coś. Czy możecie dać mi jakiś pomysł na erotyczny wieczór..? Jakieś pozycje, nietypowe miejsca.. Pozdrawiam i dziękuję za wskazówki..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Scenariusz erotycznego wieczoru..
Cytat:
Może striptiz? Pogrzeb w internecie i poszukaj wskazówek. Do tego zgaszone światło, swiece, erotyczna muzyka...niech patrzy ale nie dotyka. Mówię Ci - jesli świetnie zatańczysz, pomysły na resztę wieczorku same się znajdą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest wątek o striptizie, strojach, grze erotycznej itd...
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Poczytaj kilka numerów Cosmo, tam ciągle o tym piszą :P Ale myślę, że najbardziej byłby zadowolony właśnie ze striptizu (nie musisz się jakoś specjalnie wysilać, zapewne niewiele mu wystarczy do szczęścia
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
striptiz
![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja tak z innej beczki,a co Twoj chlopak do tej pory proponowal,wymyslal ,wysilal sie ,zeby uatrakcyjnic wasze wieczory??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
hm, kolacja, jakoś odświętnie, świeczki, jakieś inne tego typu bajery, wspólna kąpiel... to działa. a i striptiz to pewnie niezły pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi się, że każdy powinien samodzielnie tworzyć jakieś erotyczne pomysły na seks z partnerem.
Dlaczego? Po pierwsze dlatego, że to co i w jaki sposób uprawiamy seks jest sprawą indywidualną - ja mam inne potrzeby i Ty zapewne też. Po drugie to na jakie wpadamy pomysły zależy od naszej gotowości i doświadczenia. Dla jednego jakaś pozycja czy fantazja jest czymś ciekawym i przyjemnym a dla drugiego może się wydawać obleśna albo perwersyjna. Po trzecie takie erotyczne fantazje o ile są naszym własnym dziełem mogą być całkiem dobrym sposobem na poznawanie swoich własnych reakcji i doznań. Powtarzam o ile są naszego autorstwa.
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Znacy zgaszone ma byc, ale wiesz, świece to rozświetlą. Albo na lampę narzucić kawałek cienkiego materiału, najlepiej czerwonego ![]() ![]() I najważniejsze - nie wstydź się go! Przecież tylko wy bedziecie to wszystko widzieć, nie zaprosi kolegów. A poza tym - jesli popełnisz błąd to i tak pewnie tego nie zauważy. W końcu w jego polu widzenia bedziesz tylko Ty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
to oczywiście zależy od upodobań ale kilka pomysłów:
-muzyka- nie jakaś mdła i romantyczna ale coś co oboje lubicie albo piosenki wprawiające w erotyczny nastrój Beyonce,Timberlake itp. -ładna bielizna -balsam do ciała o smakowitym zapachu(czekolada,wanilia ) -świeczki -striptiz jeśli jesteś gotowa to zrobić -olejek do ciała najlepiej o fajnym zapachu -przepaska do zawiązywania oczu -rzucanie kostkami : wypisać na kartkach erotyczne fantazje od 2-12 i rzucać na zmianę kostkami, jaka liczba wypadnie to tą fantazję trzeba spełnić -i tradycyjnie:bita śmietana do zlizywania z ciała, od siebie polecam sos toffi tylko strasznie się klei...ale potem może być wspólny prysznic;-)
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Tak jak poprzedniczki pisały:
* wspólna kąpiel *erotyczny taniec *striptiz Lub… *masaż erotyczny *ciekawa, erotyczna, kusząca bielizna ![]() Jest tyle ciekawych pomysłów, że na pewno cos wybierzesz albo sama wymyślisz ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
wszyscy o tym striptizie i striptizie, a wiekszosc nie jest gotowa tego zrobic :|
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Dziękuję wszystkim za wskazówki.. Hmm... Postanowiłam posłuchać większości, przełamać wstyd i wybrałam striptiz.. A co do pytania co pon wymyślił to kąpiel, świece itp.. Dziękuję za wszystkie porady, przydadzą się... Trzymajcie za mnie kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Prawda.
Ale jak tak nad tym trzeźwo pomyśleć. To jesteś tylko Ty i twój partner, a on z pewnością zna twoje ciało, więc.. czego tu się wstydzić? Można się obawiać, ze coś się zapląta, potknięcie o spodnie czy coś w tym stylu, ale bez przesady. Ja mojemu tż nie zaserwowałam striptizu tylko dlatego, że zwyczajnie nie mamy warunków,nie mieszkamy razem. Ale obmyślam juz strategię, bardzo chciałabym to zrobić.
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
ejjj to nie jest głupie wiesz? :P moze najpierw jakis amatorski filmik zmontuje...
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
JA tak tylko a propos strachu przedwywaleniem się w trakcie striptizu - ja się wyrżnęłam jak długa pod stopy Tżta zdejmująć spodnie
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
1 raz jest najgorszy, ale wystarczy przelamac lody i poleci
![]() ja juz robilam swojemu TZ towi striptiz kilka razy, za kazdym sie lekko denerwuje, ale generalnie pelna improwizacja i mimo ze nie jestem tancerka erotyczna jest zachwycony. mysle ze jesli o to chodzi facetom nie potrzeba wiele do szczescia, ukochana i jej chec pokazania sie to juz cos, kilka ruchow w rytm muzyki i jest twoj ![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
hehe apropo narzucania czegos na lampe...osobiscie odradzam bo kiedys probowalismy tego z moim TZ i w efekcie moja czerwona bluzka sie "przydymila", a zawartosc portfela ukochanego (ktory przytrzymywal bluzke na lampie by nie spadla)- sie zwęgliła, a dokumenty stopily :| tyle mielismy z nastrojowego wieczoru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
A jeśli sie nie ma pomysłu na striptiz to można poszukać na necie, pełno jest filmików instruktażowych, przecićwiczyć przed lustrem i pójść na całość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
To ja dodam coś od siebie i podsunę piosenkę wg mnie idealną do striptizu:
http://www.youtube.com/watch?v=VCLxJd1d84s Tylko bez tego początku ze Snoop Doggiem :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Słonka, wydaje mi się, że przez te 4 lata, które minęły od założenia posta, dziewczyna poradziła sobie z niejednym striptizem.
![]()
![]() |
#23 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Wydaje mi sie ze na faceta bardziej podziałają wspólne zakupy w sexshopie i zabawa jakim gadżetem . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.