|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
produkty do włosów firmy NISIM
Czy któras z Was mam moze jakieś konkretniejsze wiadomości na temat preparatów tej firmy??? Czy któras je stosowała ??? może nie szukałam skrupulatnie ale naprawdę nic nie widzę na ten temat..........
http://nisim.pl/?do=produkty&kategoria=44 ![]() aha, zapomniałam dodać , ze najbardziej interesuje mnie Akcelerator do włosów FAST.
"...Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego..." Marek Aureliusz
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nissim.
ja ostatni się dużo nasłuchałam na temat szamponów z tej firmy, są podobno świetne jeśli masz problem z wypadaniem, kosztują 50 zł ale z tego co słyszałam to warto.
podaje jeszcze adres ich strony www.nisim.com.pl |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za odpowiedź
"...Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego..." Marek Aureliusz
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo mnie ciekawia opinie , zwlaszcza na temat Fast
kuracji przyspieszającej porost włosów.
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Z chęcią sie podepnę, sama jestem ciekawa FAST. Już nie mogę wytrzymać z tymi moimi wolno rosnącymi włosami
A szkoda, bo myślałam,że znalazłam jakis cudowny preparat na porost włosów. |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Odswierzam watek
![]() sama zaczelam stosowac nisim fast. dowiedzialam sie o nim na watku o przyspieszeniu porostu wlosow. za jakis czas wklepie swoja opinie. ale jestem jeszcze ciekawa innych produktow z tej firmy. na KWC jest malutko recenzji. moze sie ktos wypowie odzywkach? albo pogada ze mna tutaj o nisimie fast? na watku z przyspieszaniem wzrostu wlosow sie zrobil maly bajzelek i info i nismie sa niezle porozstrzelane... |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Ja stosowałam fast i zrobila mi sie na glowie taka skorupa stup i wlosy byly jak igielki
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
skorupa stup?
ała? ![]()
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
No czegos takiego dostałam
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczy wybrać opcję "przeszukaj wątek" i wpisać nisim.
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Aggie no w sumie racja...
![]() a cos o odzywkach? bo tam dziewczyny sie rozpisuja o tym przyspieszaczu. |
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy jest taka mozliwosc, ale milo by bylo, gdyby ktos poprawil tytul watku - powinno byc NISIM a nie Nissim.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
oj Weroniko....ja sie pytam o odzywki, a nie akcelerator fast(wiem ze tam jest odzywka)...
![]() chodzi mi o te odzywki http://www.nisim.pl/index.php?cPath=21_24 no i tulipanna ma racje. troche osob pisze przez 2 n i jak przegladalam wizaz to mi sie tak utrwalilo. Edytowane przez noell88 Czas edycji: 2008-05-09 o 11:49 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
ja od półtora tygodnia stosuję Nisim i jestem zadowolona, choć ze trzy dni temu miałam chwilę słabości bo chciałam wychodować dłuższy odrost
. Kosmarka powiedziała parę słów, dzięki którym postanowiłam wytrwać w trzytygodniowej kuracji. Kiedy zaczęłam z pewnością miałam dwucentymetrowy odrost. Używając Nisimu nie zauważyłam żadnego wypadania włosów. Na własne życzenie połamałam ich wiele szczotkując co rano Około półtora tygodnia temu robiłam sobie zdjęcie włosów od góry, tak że widać przedziałek. Dziś zrobiłam ponownie i faktycznie są o 0,5 albo ciut więcej dłuższe. Jestem więc pełna zapału i mam zamiar w przyszły piątek zmierzyć je ponownie. Zdam relację Edytowane przez Giga10 Czas edycji: 2008-12-27 o 17:11 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego do znudzenia poprawiam, aby nie pisac nissim tylko NISIM, ale to jak grochem o sciane
btw: swoje spostrzezenia na temat NISIM FAST opisalam w watku o przyspieszaniu porostu, powtarzac sie nie bede, jezeli ktos ma ochote niech przejrzy |
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: produkty do włosów firmy NISIM
[quote=noell88;7493490
na watku z przyspieszaniem wzrostu wlosow sie zrobil maly bajzelek i info i nismie sa niezle porozstrzelane...[/quote] To prawda na wątku porost włosów zrobił się bajzelek straszny
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
No i jak efekty???
Ktos jeszcze, bo sie zastanawiam, czy kupić, a na watku o poroście jest naprawdę bajzelek
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
witam.czy ktos mi moze powiedziec dlaczego nisim nie mozna stosowac na farbowane wlosy?przeciez logicznie rozumujac to wszystkie szampony i wcierki na porost stosuje sie na skore glowy,a nisim...?zadawalam juz to pytanie w watku o przyspieszeniu porostu wlosow,ale nikt mi nie odpowiedzial,wiec moze tu mi sie uda uzyskac odpowiedz.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Czy nisim wysuszył komuś włosy ?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Stosuje nisim od tygodnia. Włosy urosły mi 1 cm. Dla mnie to duzo. A włosów mi nie wysuszył wręcz przeciwnie ładnie nawilżył ale dodatkowo robie sobie maseczke z olejku rycynowego
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z opisu produktu "Zawarte w nim naturalne ekstrakty ziołowe, witaminy i aminokwasy pozwalają na optymalne pobudzenie i penetracje struktury włosa powodując jego szybki przyrost" no wiec, nissim ma dzialac stymulujaco na cebulke wlosa. czasami sie moze zdazyc, ze fryzjerka tak sknoci koloryzacje, ze az zostana uszkodzone cebulki i wtedy nissim nie dziala z pelna moca? tada! teraz mozecie sie posmiac ![]() ja wlasnie zaczelam stosowac nissim jak mialam 3 cm odrost. kawalek moich naturalnych wlosow wygladal bardzo ladnie, az sie blyszczal za to te farbowane zrobily takie jakby porowate i szorstkie. no ale kilka sesji nawilzajacych i ten efekt znikl. ja juz nie uzywam, bo meczylo mnie to codziennie mycie...a poza tym szampon ma sls.
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nisim a nie Nissim szampon z serii Nisim Fast nie zawiera SLS, a SLES. SLS zawiera zas szampon pobudzający-wersja do wlosow tlustych i normalnych |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
A co to takiego SLES? Jeszcze się z tym nie spotkałam
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
SLES- Sodium Laureth Sulphate, srodek myjacy powszechnie wystepujacy w szamponach, zelach do mycia itd.
dobrze myje, reneralnie jest dobrze tolerowany, niestety moze przesuszac. SLS czyli Sodium Lauryl Sulphate, czesto mylony z SLES, wlasciwie juz nie wystepuje w kosmetykach, nie wysusza jak SLES, ale podraznia i to bardzo czesto. |
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje za rozjaśnienie... Narazie nie zauważyłam wysuszenia ale bede uważac i zaopatrzę się w dobry olejek może kokosowy...
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Wiem, że wątek dot. tego szamponu już był ale nigdzie nie udzielono konkretniej odpowiedzi czy i jak ten szampon naprawde pomaga.Proszę o Wasze wypowiedzi
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szampon przyspieszający porost włosów NISIM FAST
Cytat:
liczysz, ze w nowym dostaniesz odpowiedzi?wysil sie troche i poczytaj wątek "sposoby na przyspieszenie porostu wlosow", odpowiedzi w nim zawarte sa naprawde KONKRETNE.milej lektury |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj przegladalam niemiecka strone o nisim fast i tam jest napisane,ze jest on przeznaczony do wszystkich rodzajow wlosow,rowniez farbowanych.Wiec...?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

A szkoda, bo myślałam,że znalazłam jakis cudowny preparat na porost włosów.