![]() |
#31 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Oddam drobiazgi
avon glazewear, blyszczyk iced pink, testowany, >>>TYLKO ZA COŚ FAJNEGO<<< - on nie jest pełny, ale nigdy nie byl, po prostu nie jest wypelniany i tam sa babelki powietrza w srodku - tak tylko mowie zeby nie bylo nieporozumien ze jest 80%opakowania - on juz tak mial
![]() 2x 1ml yves rocher sebo specific ultra mat krem nawilazajacy 2x1ml yves rocher hydra specific, krem-zel nawilzajacy 1x ziaja krem antybakteryjny 1x 1ml yves rocher krem nawilzajacy. olejek zapachowy za odżywkę, Durexy, plasterki i tampony. jsli ok to czekam na pw ![]() p.s. gratuluję dzidzi ![]() ![]() p.s.2: WESOŁYCH ŚWIĄT ![]()
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety za plasterki nie ręczę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Niestety nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
kurcze ostatnio wywiozłam je do garażu i nie pamiętam. Wiem, że gazetki były z 4lat, ale nie pamiętam czy 2004, 2005, 2006, 2007 czy może 2003, 2004, 2005, 2006. No i już nie mam 2 reklamówek, bo większości się pozbyłam, została może 1/4
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
no pewno że coś znajde
![]() interesowałaby mnie farba marion, tabletki wiesiołka olejek pichtowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Aktualizacja str. 3!!! I pierwszy post wątku
![]() Do wymiany mam, dla mam ![]() - witamina K dla niemowląt - kapsułki (2 zgrzewki i 1 niepełna - brakuje 2 kapsułek) data ważności 03-2011, i kropelki nowe nieużywane, data ważności 07-2010, - czopki przeczyszczające glicerynowe dla niemowląt i dorosłych, data ważności 04-2011, - lewatywa x 2, data ważności 02-2012, - fizelinowe majtki poporodowe - 1 opakowanie otwarte, majteczki mogę wysłać w sztukach, - podkłady poporodowe Bella - nowe - laktator ręczny Canpol Babies, użyty tylko 2 razy, BEZ BUTELKI, (bo butelkę używałam), pasuje każda malutka butelka Canpola, leży w oryginalnym pudełku z instrukcją, przed użyciem i po zakończeniu użytkowania (po tych dwóch odciąganiach - miałam mało pokarmu, karmiłam tylko 4 miesiące) był wygotowywany ![]() - balsam do opalania Eveline, data ważności 14-09-2010, zostało 80 %, - dezodorant męski Avon Retrospect - data ważności (napisane zużyć przed upływem 3 lat i jest data: Z08-12-04), więc albo ważny do 2011 albo 2007 czyli przterminowany ![]() - dezodorant męski Avon Individual Blue -data ważności (napisane zużyć przed upływem 3 lat i jest data: Z02-04-09), więc albo ważny do 2005 czyli przeterminowany ![]() ![]() - harlekiny - 4 sztuki: "Cenna szkatułka", "Przychodnia ciepłych uczuć", "Lepiej niż w marzeniach", "Doktor di Luzio, Nowe życie", albo 2012 , zostało 90 % (gdzieś w tamtym roku kupowałam te dezodoranty, mężowi nie odpowiadają zapachynowiutkie, - krem przeciw rozstępom dla kobiet w ciąży i nie tylko Ziajka, data ważności 03-2011, zostało ok. 80 %, wymienione z Mar6 - krem dla niemowląt Nivea, data ważności 05-2011, nowy nieużywany, oryginalnie zamknięty,wymienione z DiTu77 - szampon dla niemowląt Cleanic, data ważności 09-2010, nowy nieużywany, wymienione z DiTu77 - żel na blizny, data ważności - 06-2011, nowy nieużywany, oryginalnie zamknięty wymienione z MA66IE - perfumy Cleanic Happy Heart - końcówka, z zeszłego roku, po ciąży (i w ciąży) nie mogę ich używać, całkowicie zmienił mi się gust ![]() - żel do mycia twarzy aloes i avocado Avon, data ważności -na zgrzewie jest napisane Z27-05-09- czy to oznacza zużyć czy jest to data produkcji? ![]() ![]() - krem do twarzy rumiankowy Yves Rocher, data ważności - 05-2011, zostało mniej niż 10 %, (może ktoś chce wypróbować jako np. próbkę ![]() ![]() - majtki fizelinowe - 1 opakowania nowe nieotwierane wymienione z Mar6 - majtki fizelionwe 1 opakowanie wymienionez DiTu77 - test ciążowy, data ważności - 01-2010przeterminował się, wyrzuciłam ![]() - resztka balsamu Johnson & Johnson (nie widzę daty ważności, jest napisane 2008P, ale to raczej data produkcji ![]() ![]() ![]() ![]() Niczego konkretnego nie szukam, oddam to za drobiazgi, bo w najbliższym czasie dzieci nie planuję, ale chętnie przygarnę próbki różnych kosmetyków i ubranka dla niemowląt (mogą być używane) i olejki zapachowe. ZAPRASZAM!!!! Edytowane przez Seona Czas edycji: 2010-08-19 o 16:38 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Podbijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Coś u mni za tampony OB Mini ?
![]() Mam również dużo próbek Oriflame (jestem konsultantką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Pamiętnik Hannah Montana jest w środku czysty, to znaczy ma kilka fioletowych kartek, nic na nich nie pisze. Nie ma wkładek, czyli takich kart, jakie można było do tego pamiętnika zakupić.
Wymiana KSIĄŻKI i inne ![]() "Jedz módl się kochaj" HIT!! "Dwie kobiety" Ellinor Rafaelsen z Sagi Norweskiej , książka Paznokcie - super i wiele innych. KOSMETYKI, BIŻUTERIA i inne ![]() PATRZ WE WSZYSTKICH WĄTKACH! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
A może 1 próbka za 2 tampony ? Bo 1 próbka Oriflame kosztuje 2 zł
![]() Próbek kremów mam mało, więcej mam zapachów i pomadek. Musisz mi napisać jakie byś chciala zobacze czy mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Chętnie wymieniłabym ten pamiętnik, ale czy nie masz już nic poza wątkiem? Interesują mnie: książki, muzyka, filmy, ciuszki, kosmetyki.
Wymiana KSIĄŻKI i inne ![]() "Jedz módl się kochaj" HIT!! "Dwie kobiety" Ellinor Rafaelsen z Sagi Norweskiej , książka Paznokcie - super i wiele innych. KOSMETYKI, BIŻUTERIA i inne ![]() PATRZ WE WSZYSTKICH WĄTKACH! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
A jakiejś bizuterii nie masz? Albo fajnej książki? A może jakieś drobiazgi? Bo film mnie nie interesuje zbytnio.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() - pampersy - fizelinowe majtki poporodowe - szampon dla niemowląt Cleanic, data ważności 09-2010, nowy nieużywany, i może czopki przeczyszczające glicerynowe dla niemowląt i dorosłych, data ważności 04-2011 ![]() Jak widziałabyś wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłabym chętna na: Lirene komplet: modelujący żel do kąpieli i balsam po 250ml, nowe; Deep Cleasing Wipes chusteczki do demakijażu Boots(30 szt. nowiutkie) 2opakowania; Neonatura seve YR - 50ml, jeszcze w foli, otwarta w celu sprawdzenia zapachu - raz psiknieta; Coś z tych rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
Mogę oddać naszyjnik z perełek lub bransoletkę na rękę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, ale niestety nie bardzo mi się to przyda. Może jeszcze w przyszłości coś tam znajdziesz, czego chętnie się pozbędziesz, a ja to przygarnę
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Podbijam
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za żel na blizny, data ważności - 06-2011, nowy nieużywany, oryginalnie zamknięty?
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam mamy w ciąży i wszystkie inne
![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2010-02-23 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
czy zostaly ci jeszcze majtki poporodowe? interesuje mnie tez krem ziajka:
krem przeciw rozstępom dla kobiet w ciąży i nie tylko Ziajka,
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() krawat był kilka razy zakładany przez mojego męża ale nie jest zniszczony. Jest to rozmiar na dorosłego chłopa ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.