|  2008-12-24, 21:27 | #31 | 
| Lady of Harley-Davidson  | 

Dot.: Oddam drobiazgi

avon glazewear, blyszczyk iced pink, testowany, >>>TYLKO ZA COŚ FAJNEGO<<< - on nie jest pełny, ale nigdy nie byl, po prostu nie jest wypelniany i tam sa babelki powietrza w srodku - tak tylko mowie zeby nie bylo nieporozumien ze jest 80%opakowania - on juz tak mial   2x 1ml yves rocher sebo specific ultra mat krem nawilazajacy 2x1ml yves rocher hydra specific, krem-zel nawilzajacy 1x ziaja krem antybakteryjny 1x 1ml yves rocher krem nawilzajacy. olejek zapachowy za odżywkę, Durexy, plasterki i tampony. jsli ok to czekam na pw  p.s. gratuluję dzidzi  tez bym chciala  p.s.2: WESOŁYCH ŚWIĄT   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-12-27, 18:26 | #32 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Niestety za plasterki nie ręczę  Wylał mi się na nie płyn do płukania ust. Są zamknięte szczelnie, ale przez całe święta pływały w kosmetyczce w płynie  Dołożę ja za darmochę. | |
|     |   | 
|  2008-12-29, 12:51 | #35 | 
| Zadomowienie | 

Niestety nic, pozdrawiam    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-01-02, 13:02 | #37 | 
| Konto usunięte | 

kurcze ostatnio wywiozłam je do garażu i nie pamiętam. Wiem, że gazetki były z 4lat, ale nie pamiętam czy 2004, 2005, 2006, 2007 czy może 2003, 2004, 2005, 2006. No i już nie mam 2 reklamówek, bo większości się pozbyłam, została może 1/4  więc sama nie wiem co tam dokładnie zostało   | 
|     |   | 
|  2009-01-05, 17:46 | #38 | 
| Rozeznanie | 

no pewno że coś znajde   interesowałaby mnie farba marion, tabletki wiesiołka olejek pichtowy   | 
|     |   | 
|  2009-01-06, 17:11 | #39 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Jeśli tak to wymieńmy się adresami. | |
|     |   | 
|  2009-11-07, 22:41 | #41 | 
| Zakorzenienie | 

Aktualizacja str. 3!!! I pierwszy post wątku  Do wymiany mam, dla mam  - witamina K dla niemowląt - kapsułki (2 zgrzewki i 1 niepełna - brakuje 2 kapsułek) data ważności 03-2011, i kropelki nowe nieużywane, data ważności 07-2010, - czopki przeczyszczające glicerynowe dla niemowląt i dorosłych, data ważności 04-2011, - lewatywa x 2, data ważności 02-2012, - fizelinowe majtki poporodowe - 1 opakowanie otwarte, majteczki mogę wysłać w sztukach, - podkłady poporodowe Bella - nowe - laktator ręczny Canpol Babies, użyty tylko 2 razy, BEZ BUTELKI, (bo butelkę używałam), pasuje każda malutka butelka Canpola, leży w oryginalnym pudełku z instrukcją, przed użyciem i po zakończeniu użytkowania (po tych dwóch odciąganiach - miałam mało pokarmu, karmiłam tylko 4 miesiące) był wygotowywany  Dlatego ma ślady użytkowania - kropelki z wody na rurce. - balsam do opalania Eveline, data ważności 14-09-2010, zostało 80 %, - dezodorant męski Avon Retrospect - data ważności (napisane zużyć przed upływem 3 lat i jest data: Z08-12-04), więc albo ważny do 2011 albo 2007 czyli przterminowany ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) , zostało 90 %, - dezodorant męski Avon Individual Blue -data ważności (napisane zużyć przed upływem 3 lat i jest data: Z02-04-09), więc albo ważny do 2005 czyli przeterminowany ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  ) - harlekiny - 4 sztuki: "Cenna szkatułka", "Przychodnia ciepłych uczuć", "Lepiej niż w marzeniach", "Doktor di Luzio, Nowe życie", albo 2012 , zostało 90 % (gdzieś w tamtym roku kupowałam te dezodoranty, mężowi nie odpowiadają zapachynowiutkie, - krem przeciw rozstępom dla kobiet w ciąży i nie tylko Ziajka, data ważności 03-2011, zostało ok. 80 %, wymienione z Mar6 - krem dla niemowląt Nivea, data ważności 05-2011, nowy nieużywany, oryginalnie zamknięty,wymienione z DiTu77 - szampon dla niemowląt Cleanic, data ważności 09-2010, nowy nieużywany, wymienione z DiTu77 - żel na blizny, data ważności - 06-2011, nowy nieużywany, oryginalnie zamknięty wymienione z MA66IE - perfumy Cleanic Happy Heart - końcówka, z zeszłego roku, po ciąży (i w ciąży) nie mogę ich używać, całkowicie zmienił mi się gust  wymienione z Mar6 - żel do mycia twarzy aloes i avocado Avon, data ważności -na zgrzewie jest napisane Z27-05-09- czy to oznacza zużyć czy jest to data produkcji?  , zostało 10 %,wyrzuciłam, tyle stał i mnie denerwował już ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) - krem do twarzy rumiankowy Yves Rocher, data ważności - 05-2011, zostało mniej niż 10 %, (może ktoś chce wypróbować jako np. próbkę  ),wyrzuciłam, tyle stał i mnie denerwował już ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) - majtki fizelinowe - 1 opakowania nowe nieotwierane wymienione z Mar6 - majtki fizelionwe 1 opakowanie wymienionez DiTu77 - test ciążowy, data ważności - 01-2010przeterminował się, wyrzuciłam  - resztka balsamu Johnson & Johnson (nie widzę daty ważności, jest napisane 2008P, ale to raczej data produkcji  kupiony dokładnie 15 października 2008  => wtedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży  ) - wyrzuciłam, tyle stał i mnie denerwował już ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Niczego konkretnego nie szukam, oddam to za drobiazgi, bo w najbliższym czasie dzieci nie planuję, ale chętnie przygarnę próbki różnych kosmetyków i ubranka dla niemowląt (mogą być używane) i olejki zapachowe. ZAPRASZAM!!!! Edytowane przez Seona Czas edycji: 2010-08-19 o 17:38 Powód: dopisek | 
|     |   | 
|  2009-11-08, 11:34 | #42 | 
| Zakorzenienie | 

Podbijam   | 
|     |   | 
|  2009-11-08, 11:43 | #43 | 
| Zakorzenienie | 

Coś u mni za tampony OB Mini ?  Mam również dużo próbek Oriflame (jestem konsultantką  ) | 
|     |   | 
|  2009-11-08, 13:48 | #44 | 
| Rozeznanie | 

Pamiętnik Hannah Montana jest w środku czysty, to znaczy ma kilka fioletowych kartek, nic na nich nie pisze. Nie ma wkładek, czyli takich kart, jakie można było do tego pamiętnika zakupić.

__________________ Wymiana KSIĄŻKI i inne  "Jedz módl się kochaj" HIT!! "Dwie kobiety" Ellinor Rafaelsen z Sagi Norweskiej , książka Paznokcie - super i wiele innych. KOSMETYKI, BIŻUTERIA i inne   PATRZ WE WSZYSTKICH WĄTKACH! | 
|     |   | 
|  2009-11-08, 14:51 | #45 | 
| Zakorzenienie | 

A może 1 próbka za 2 tampony ? Bo 1 próbka Oriflame kosztuje 2 zł   . Myśle że to będzie uczciwsze. Próbek kremów mam mało, więcej mam zapachów i pomadek. Musisz mi napisać jakie byś chciala zobacze czy mam  . | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-11-08, 18:25 | #46 | 
| Rozeznanie | 

Chętnie wymieniłabym ten pamiętnik, ale czy nie masz już nic poza wątkiem? Interesują mnie: książki, muzyka, filmy, ciuszki, kosmetyki.

__________________ Wymiana KSIĄŻKI i inne  "Jedz módl się kochaj" HIT!! "Dwie kobiety" Ellinor Rafaelsen z Sagi Norweskiej , książka Paznokcie - super i wiele innych. KOSMETYKI, BIŻUTERIA i inne   PATRZ WE WSZYSTKICH WĄTKACH! | 
|     |   | 
|  2009-11-09, 20:41 | #48 | 
| Rozeznanie | 

A jakiejś bizuterii nie masz? Albo fajnej książki? A może jakieś drobiazgi? Bo film mnie nie interesuje zbytnio.

|     |   | 
|  2009-11-10, 10:14 | #49 | 
| Zakorzenienie | 

Hej  , może byłabym zainteresowana: - pampersy - fizelinowe majtki poporodowe - szampon dla niemowląt Cleanic, data ważności 09-2010, nowy nieużywany, i może czopki przeczyszczające glicerynowe dla niemowląt i dorosłych, data ważności 04-2011  , Jak widziałabyś wymianę? | 
|     |   | 
|  2009-11-10, 17:38 | #50 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Byłabym chętna na: Lirene komplet: modelujący żel do kąpieli i balsam po 250ml, nowe; Deep Cleasing Wipes chusteczki do demakijażu Boots(30 szt. nowiutkie) 2opakowania; Neonatura seve YR - 50ml, jeszcze w foli, otwarta w celu sprawdzenia zapachu - raz psiknieta; Coś z tych rzeczy  ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat: 
 Mogę oddać naszyjnik z perełek lub bransoletkę na rękę  Zdjęcia. | ||
|     |   | 
|  2009-11-10, 21:20 | #51 | 
| Rozeznanie | 

Przepraszam, ale niestety nie bardzo mi się to przyda. Może jeszcze w przyszłości coś tam znajdziesz, czego chętnie się pozbędziesz, a ja to przygarnę   . 
|     |   | 
|  2009-11-12, 21:44 | #52 | |
| Zakorzenienie | 

Podbijam  Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2009-11-28, 20:23 | #55 | 
| Zakorzenienie | 

Znajdziesz coś u mnie za żel na blizny, data ważności - 06-2011, nowy nieużywany, oryginalnie zamknięty? Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2009-11-29, 14:56 | #56 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2010-01-13, 17:08 | #59 | 
| Raczkowanie | 

czy zostaly ci jeszcze majtki poporodowe? interesuje mnie tez krem ziajka: krem przeciw rozstępom dla kobiet w ciąży i nie tylko Ziajka, 
				__________________ ODPISUJCIE U MNIE!!!  Najchętniej wymienię wszystko na KSIĄŻKI  moje rzeczy na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post15269602 | 
|     |   | 
|  2010-01-14, 08:02 | #60 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  krawat był kilka razy zakładany przez mojego męża ale nie jest zniszczony. Jest to rozmiar na dorosłego chłopa  zmierze jego dlugosc i pozniej Ci podam jak chcesz, ok? 
				__________________ ODPISUJCIE U MNIE!!!  Najchętniej wymienię wszystko na KSIĄŻKI  moje rzeczy na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post15269602 | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.

Ślub
 Ślub Pati
 Pati