|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Mary kay-podkład oddam, szukam pustej puderniczki clinique do kompaktu:)![]() ![]() MAM DO ODDANIA PODKŁAD FIRMY MARY KAY KOLOR 300 BEIGE. PODKŁAD IDELANIE PASUJE DO CERY OD NORMALNEJ DO MIESZANEJ. UŻYTY KILKA RAZY! Edytowane przez lilu10 Czas edycji: 2009-03-05 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mary kay-podkład oddam:)
zapraszam do siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
w górę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
w górę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie?
![]()
![]() |
#17 |
|
To ja jeszcze mam tylko pytanie, jaki jest odcień tego podkładu? Chodzi mi nie o okreslenie od producenta, tylko czy jest jasny czy ciemny.....?
![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-03-24 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Itaka podkład ten daje naturalny odcień, dopasowuje sie do cery. Jest to naturalny beż, nie jest ciemny.Ładnie matuje. Zostało jakieś 3/4 opakowania.Podkład jest świeży. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
|
Dzięki
![]() Tyle, ze za ten podkład nie mogę dać pudru do ciała Beyond Paradise, ponieważ jest pełny, nieotwierany i o większej wartości niż podkład Mary Kay. Puder Sally Hansen z kolei jest tańszy niż Twój podkład, więc.....chyba nic ![]()
![]() |
#23 |
|
No witaj ponownie
![]() Dziękuję za odp. w moim wątku i poszukałam coś w ogóle na temat Mary Kay, bo do tej pory się tą firmą nie interesowałam ![]() To zapytam czy nadal jesteś chętna na puder Sally Hansen w zamian za ten podkład Mary Kay? Bo u mnie puder czeka na nowego właściciela, nie jestem pewna czy ta gąbka/puszek, który jest w środku to akurat jest z tego pudru, ( mam kilka swoich ulubionych pranych często puszków, którymi aplikuję moje pudry),dodam więc ten puszek co jest obecnie w puzderku ( czysty oczywiscie) i mam jedną czystą, nieużywaną gąbeczkę do pudru schowaną w osobnej kosmetyczce, więc dołożyłabym, żebyś mogła sobie wedle woli używać pudru albo gąbeczką, albo puszkiem - jak Ci by było wygodniej ![]() ![]() Tak więc czekam na odp. czy nadal jesteś zainteresowana puderm Sally Hansen, bo jeśli tak - z przyjemnością go oddam w dobre ręce ![]() ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-03-29 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
znjadziesz cos u mnie? Chetnie bym go sprobowala
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
adomajka niestety nic nie znalazłam,pozdrawiam
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Itaka chętnie się z tobą wymienię za puder. Podaj adres na pw. Podkład mogę wysłać już jutro. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
Kobieto miła, p[rawdopodobnie mój mąż wysłał w poniedziałek przesyłkę do Ciebie jako polecony - ekonomiczny!
![]() Zapomniał, że go uczulałam na piorytet . Zabiję chłopa i on już o tym wie i się na mnie obraził, bo na niego nakrzyczałam. ![]() Najmocniej Cię przepraszam, że chyba będziesz musiała zaczekać jeszcze na przesyłkę, jest mi niezmiernie przykro i od tej pory wszystkie przesyłki zanoszę na pocztę sama aby nie doszło do nieporozumień ![]() Nie uciekam od odpowiedzialności, byłam uziemiona w domu i jak nie mogę wyjść to mąż wysyła moje przesyłki i teraz zapomniał, że jak zwykle miał być priorytet ![]() Chcę zebyś o tym wiedziała i się nie denerwowała z powodu tego, że od razu następnego dnia nie otrzymałaś przesyłki - dlatego piszę to tutaj, publicznie. Przepraszam i czekam na znak gdy już dostaniesz puderek - proszę abyś nie chowała do mnie urazy, bo to pierwszy incydent gdy nastąpiło z mojej strony niedopatrzenie - mogłam mojemu chłopu napisać big wielką kartkę że ma wyslać priorytetem, ale nie wiedziałam, że zapomni .....a dopiero teraz się zorientowałam, że na potwierdzeniu nie ma" PRIOR". Pozdrawiam i liczę na to, że poczta polska spisze się jednak jak należy, z mojej strony takie coś się nigdy już nie powtórzy . Jest mi niezmiernie przykro i głupio, ale nie ja to zaniedbałam aczkolwiek biore na siebie odpowiedzialność, bo to przecież mój mąż wysyłał i nie obchodzi nikogo, że przykazane miał wysłać priorytetem ![]() Jeszcze raz przepraszam Cię, pozdrawiam i ściskam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.