|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
jak spędzacie swoje życie?
Szukam inspiracji.. szukam pomysłów na życie, szukam sensu. Nic nowego, prawda?
![]() Znajduję się w najlepszych latach studiów. I czuję jakiś dziwny kryzys. Przez ostatni czas studiując dziennie, jednocześnie pracowałam. Dużo zajęć, intensywne życie, jeden problem -nie miałam przy sobie TŻ, żyliśmy na dużą odległość. Mieliśmy za to super plan na wakacje. Plan, jak to w życiu bywa, nie udał się. TŻ powrócił, jest blisko, ale wpadliśmy w dość poważne kłopoty, które nas przykuły do naszego małego miasta. TŻ musi pracować, mnie się nie udało znaleźć pracy. Odczuwam jakiś bezsens. Nie lubię siedzieć w domu i nic nie robić. Mam czytać książki? Cały dzień nie będę tego przecież robić... Znajomych tu nie ma, wszyscy powyjeżdżali, samej nie chce mi się nigdzie iść. Nie wiem co dalej z moim życiem, nie wiem co robić poza studiami, zapisać się na jakiś kurs, kolejne studia.. chciałabym robić coś ciekawego w życiu. Czuję, że stoję w miejscu. Brak mi przyjaciółki. Chciałabym, żebyście pisały tutaj co robicie... po prostu jak spędzacie życie. Może i mnie oświeci i wyjdę z dołka nicnierobienia?
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jak spędzacie swoje życie?
Doradzic ci niestety nie wiem za bardzo co... sama mam podobny problem do twojego.. i chetnie poczytam rady wizazanek
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
musisz "znaleźć" sobie jakąś pasję
nie wiem, może konie, wiersze, nauka jakiegoś nowego języka... - wiem, że to nie jest łatwe, sama wciąż szukam czegoś co mnie naprawdę wciągnie.ale w ramach wakacji zapisałam się na aerobik trochę przeraża mnie to, że jutro w 36 stopniowym upale będę musiała podskakiwać, ćwiczyć brzuch itd.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
BTW, Natalka, jak efekty a6w?
Napisz ![]() Na siłownie jestem zapisana, ale z TŻ... on prawie nie ma czasu chodzić przez pracę, a ja sama nie chce.. Jak znaleźć pasje? Wziąć, usiąść, myśleć i wymyślić pasję? Tak się nie da... po prostu ją trzeba mieć.. Ja zawsze marzyłam o jakiejś pasji... ale niestety nie mam żadnej...
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm... Jak zagospodarować czas, przy okazji poszerzać swoje umiejętności w zgodzie w zainteresowaniami? Weź to co lubisz robić, np. czytanie. I tak np. zakładasz bloga i recenzujesz, zakładasz fan-klub ukochanego autora/autorki, zakładasz stronkę literacką, itp. I tak można z wszystkim
- kulinaria, fotografia, szydełkowanie. I kręgi się poszerzają. Jeden temat na sto sposobów
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy przeczytałam tytuł od razu nasunęło mi się co napisać.
Jak spędzacie swoje życie?- Ja obecnie na odnajdywaniu siebie. No i po przeczytaniu Twojego postu widzę że nie tylko ja jedna
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Spróbuj po prostu bardziej zainteresować się światem. Tylko tyle i aż tyle
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

nie wiem, może konie, wiersze, nauka jakiegoś nowego języka... - wiem, że to nie jest łatwe, sama wciąż szukam czegoś co mnie naprawdę wciągnie.
trochę przeraża mnie to, że jutro w 36 stopniowym upale będę musiała podskakiwać, ćwiczyć brzuch itd. 
- kulinaria, fotografia, szydełkowanie. I kręgi się poszerzają. Jeden temat na sto sposobów