![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Hobby i pasje Waszych TZ-ow (!!!)
Kobietki jak to u Was jest u Waszch facetow z ich zamilowaniami do czegos? Wielka miloscia mojego faceta i jest komp, internet i wszystko co sie z tym wiaze (GRY, FORA ).Oczywiscie jestem z niego bardzo dumna bo jest jednym slowem mistrzem jesli chodzi o naprawe kompow i wszystkich trikow z nimi zwiazanych.Potrafi zrobic na nim rzeczy ktore dla mnie sa kosmiczne i wcale nie studiuje informatyki ani na tego typu kierunku (choc bardzo chcial ale sie niestety nie dostal) , jest to jego wielka pasja i czasem smieje ze druga milosc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Hobby i pasje Waszych TZ-ow (!!!)
Czesc bandziorko!!! ty sie ciesz ze Twoj TŻ zajmuje sie komputerami i siedzi pewnie w domku... co prawda ciezko go oderwac od kompa ale za to moj jest kibicem... to jest horror dopiero jak idzie na jakis mecz to oczywiscie zastanawiam sie czy wroci caly... ostatnio jak piojechal na mecz to wrocil nastepnego dnia o 23!!!! bo powineloi ich wszytskich 39 osob i przesiedzial na policji caly ten czas... a wiadomo jak na meczach jest bijatyki itp.
ale coz ja moge jak on mowi TO MOJE DRUGIE ZYCIE PASJA HOBBY NIE ZABIERAJ MI TEGO !!! wiec mi pozostaje sie modlic zeby nic mu sie tylko nie stalo bo to przeciez jedo 2 milosc ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mój tż lubi komputery i zna się na tym ale bez wielkiej miłości więc można go od tego odciągnąć
![]() Za to uwielbia gry i konsole.I to jest moja bolączką bo czasem siedzi do nocy grając a ja czekam na niego w łóżku.Denerwuje mnie to ale co zrobiić.Czasem sama z nim gram i staram sie okazywac zainteresowanie jego pasji ale czasami mam ochote wywalić ta konsole za okno.Wydaję na nia więcej kasy niż na mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
programowanie i ja nic wiecej
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dyskoteki, imprezy, piwko, dziewczyny tak to w skrocie wyglada niestety
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moj ma nietypowe hobby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
uff.. skąd ja znam maniaków komputerowych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A drugie to koledzy. Wiecznie z nimi gdzieś wychodzi i nigdy mnie ze sobą nie bierze, bo się tłumaczy, że to męskie spotkanie, ognisko, grill. Czasami mnie to bardzo smuci, że jestem pomijana, a później dziwi się dlaczego jestem zła na niego ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Facet bez pasji jest jak samochód bez silnika...
Dlatego moją emotikonową odpowiedzią na hobby mojego Męża jest ta: ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
EEee to ja mam problem pół biedy hehe , bo pasją mojego TŻeta sa samochody... rajdy, KJSy i tuning... na początku troszke mnie to denerwowało, że potrafi pół dnia albo i dzień przesiedzieć w garażu grzebiąc przy jednostce, ale teraz nawet mi sie to wszystko zaczyna podobac hehe, zaczęłam podzielać tą pasje z nim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
pasje mojego faceta:
a więc po pierwsze INTERNET, a zaraz w następnej kolejności gry RPG, fantastyka wszelkiej maści, książki histroryczne, ups zapomniałabym - jeszcze ksiązki historyczne. Ogólnie to taki typ domatora.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Pasją mojego TŻ przede wszystkim są jednak samochody i grzebanie przy nich, umazanie się w smarach, leżenie na pleckach na zimnym asfalcie itp. Komputer jest dopiero na 2 miejscu i gry komputerowe
![]() ![]() Lubi tez oglądać filmy i robi to naprawde z pasją, potrafi tak się wczuć, nastawić głośno klapki na oczy i TŻ nie ma, też go nie można oderwać od telewizora. Czasami jest to baaaardzo denerwujące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ nie umiałby żyć bez komputera, to jest jego pasja,
no i OGAME, jest uzależniony od wysyłania flot, nawet od 2 miesięcy jest moderatorem. Poza tym typografia, potrafi godzinami opowiadać o kroju czcionek. No i chemia - jego druga (bo ja jestem pierwszą) miłość, A poza tym uwielbia aktywny wypoczynek: wspinaczka, żeglarstwo, góry, seks (ze mną, ma się rozumieć). No jak to harcerz, były już co prawda, ale od czasu do czasu lubi sobie jeszcze pobrykać z harcerzami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
piłka nożna, jak nie gra to kibicuje
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
WOJSKO wojsko i jeszcze raz wojsko... i wspinaczka... i internet... i namietne robienie zdjec jakims glupim miejscom...
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mój M. jest gitarzystą. Bardzo dobrym
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez taszkin Czas edycji: 2006-05-22 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Pasją mojego TŻta jest muzyka, a w zasadzie tworzenie jej. Ostatnio cała kasa idzie na płyty vinylowe(które notabene są dosyć drogie)
![]() ![]() Poza tym jest audiofilem, sprzęt musi być 1 klasa, gdy oglądamy film najpierw 30 min ustawia wszelkie optymalne opcje na swojej również niedawno zakupionej panoramie(32 cale ![]() O pasji komputerowej nie chce mi się pisać bo to temat rzeka ![]() Ale cóż Kocham Go właśnie za to, ludzie którzy nie mają żadnej pasji są jacyś tacy bezpłciowi ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
taverney Ogame skad ja to znam
![]() ![]() ![]() muzyka...czasami sobie tworzy cos tam sam w zaciszu domu no i jak przystalo na informatyka komputer komputer komputer < czasami mam ochote ten sprzet wywalic przez okno> ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a propos znalazlam fajnego linka na allegro ![]() http://www.allegro.pl/item102317455_...i_noznej_.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
moj facet te same zamilowania bandziorka007....uwielbia zwłaszcza"mu on-line"a ja mam ochote go za to zabic....zazdtosc o kompa?chyba tak
![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
MU on-line tez bylo ale na szczescie juz mu przeszlo z ta gra i na cale szczescie z innymi tez przechodzi.Ale net to wiele innych rzeczy ktore uwielbia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ ma nie tyle hobby co miłość i kochankę
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
A miłością mojego TŻ-ta jest iluzja.
![]() Sztuki magiczne, czarowanie i inne tego typu są jego wielką pasją. Cieszę się, że jest coś, co kocha robić i bardzo go w tym wspieram. W torbie zawsze nosi kilka talii kart i kilka rekwizytów, no bo przecież zawsze znajdzie się ktoś chętny do obejrzenia jakiejś sztuczki. Ciągle trzyma w dłoni karty i nimi miesza. Na imprezach jest zawsze w centrum uwagi i uwielbia pokazywać wszystkim, czego ostatnio się nauczył. A ja sobie stoje z boku i czasem troszkę się nudzę, bo już wszystkie sekrety znam. Czasem więc mam ochotę wyrzucić jemu te wszystkie karty, bo mam wrażenie, że są ważniejsze. Ale i tak kocham jego pasję. ![]() Ehh temat- rzeka......
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
kurcze ale mamy facetow .... cudownych oczywiscie
![]() Edytowane przez bandziorka007 Czas edycji: 2006-05-23 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
piłka ręczna .... eeeeeeehhhh
![]()
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
mój to sportowiec, codziennie treningi po pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hmn... Hobby mojego TŻ to: praca, praca, PRACA, P-R-A-C-A... Czasem zużel i samochody. Ale praca przede wszystkim :|
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Pasje mojego TŻ:
- najważniejsza: ja - ciągle mi to powtarza ... ![]() - wszystkie na równi: programowanie, muzyka, deskorolka, sport ![]() Jestem dumna z tego, że mój TŻ ma pasje, że robi coś co kocha. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Pasja mojego TŻta to MILITARIA
Nie przeszkadza mi to, a wręcz przeciwnie (to takie męskie... ![]() ![]() Nie mam z tym wiekszych problemów, chociaż czasem ma dziwne pomysły z tym związane, np. chowa się po nocach w krzakach w mundurze albo buduje w lesie "wilcze doły" ![]() ![]() Czasem coś opowiada, ale też mi to nie przeszkadza, nawet fajnie posłuchać ![]() Ostatnio rozmawialiśmy za to o rybach, bo TŻ był kiedyś wędkarzem (ma nawet kartę wędkarską, tyle że bez aktualnych znaczków) i trochę mu z tego zainteresowania zostało - a zaczeło sie od tego, ze pokazałam mu nowy lakier na paznokciach i stwierdził, ze wygląda jak łuska pstraga ![]() ![]() Bardzo też lubi grać na komputerze... czasem mnie to wkurza, ze zamiast np. pogadac ze mną na gg gra (np. w tmy momencie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
moje kochanie ma swój wodny świat-jest zapalonym
![]() nasze pierwsze randki to latanie po sklepach zoologicznych w całym Wrocławiu i wgapianie się w coraz to nowe rybki ![]() na początku byłam kompletnie zielona-teraz sama mam akwarium, które uwielbiam ![]() ![]() potrafi godzinami patrzyć na swoje rybolki, gadać o nich, układać w akwarium, latać po sklepach i giełdach... jak zacznie mówić do mnie "rybciu" zacznę się bać...jak narazie da się wytrzymać z akwariową konkurencją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.