|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do wymiany!
KRAMIK ZAWIESZONY!!!
Na początek może moja wish lista: - Puma Red - C - Thru Emerald - podróbki Addict Diora (podróbki, bo wiem, że na oryginał w żadnej ilości nie mam szans ![]() - Lipostop Eveline - perfumy Tomorrow Avon - woda termalna Avene - dezodoranty w naturalnym sprayu (w szkle) - mozna proponowac rozne zapachy ![]() WYMIENIĘ: 1) Krem PHYSIOGEL firmy Stiefel. Krem hipoalergiczny do pielęgnacji twarzy i całego ciała. Zalecany do: skóry wrażliwej, suchej skóry, skóry alergicznej, wrażliwej skóry dzieci i niemowląt. Nie zawiera substancji zapachowych, środków konserwujących, barwników i konwencjonalnych emulgatotrów. ZOSTAŁO OK. 3/4 Z 75 ML ważny do 10.09 <-- WYMIANA Z iza94 2) Złoty eyeliner Avon (użyty 2 razy, kartonik niestety wyrzuciłam). 3) Cień do powiek Farmasi - ciemny brąz. Tylko wypróbowany. Przepraszam za lekko przybrudzone opakowanie - ubrudzilo sie od aplikatora, na zdjęciu dopiero wyszlo ![]() 4) Balsam brązujący Isana - zostala polowa. 5) Faberlic [FM-3], krem-peeling do głębokiego oczyszczania (użyty parę razy). <-- WYMIANA Z iza94 6)dezodorant perfumowany w sprayu Celine Dion Belong (zużycie widoczne na zdjęciu) Edytowane przez gaga87 Czas edycji: 2008-10-03 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zapraszam do wymiany!
7) Puder brązująco rozświetlający JOKO, Sahara. Odcien dosc ciemny, lepszy do opalonej skory. Nie wiem jak z data waznosci - sama mam z targowiska, a ciezko mi odczytac cos co jest wybite na tyle - nawet nie wiem czy to data... ale zakladam, ze jest jeszcze wazny
![]() Wieczko niestety polamane, posklejane tasma... poniewieral sie w kosmetyczce, bo sama go nie uzywalam. Niewielkie zuzycie. Narazie tyle ![]() Zapraszam do wymiany! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
6)dezodorant perfumowany w sprayu Celine Dion Belong (zużycie widoczne na zdjęciu)
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
odpisalam u Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Aako niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hop!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
up!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niewiele tego, ale zapraszam nadal!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
narazie nic.. ale jak cos dolozysz to daj znac
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.