![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chcę mieć piegi :)
Często zdarza sie czytać o tym jak to kobiety chcą się pozbyć piegów.... a ja chcę żeby wróciły (mam rude włosy kiedyś miałam dużo piegów na buźce, ale z czasem znikły). Uważam ze są sexi.. Ciekawe czy jest jakiś sposób na piegi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: JA CHCĘ PIEGI!!!! :)
niedawno gdzies zaslyszalam ze w ofertach firm kosmetycznych sa preparaty do robienia piegow wlasnie [img]icons/icon10.gif[/img] (tzn. kredki czy cos takiego do 'kropkowania sie' - eh, czego to juz ludzie nie wymysla)
[img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Cześć.Ja mam włoski ciemny blond ale tez mam piegi.Na zime mi zawsze znikają lecz kiedy sie tylko pojawi słońce od razu sie ich roi.Myśle,że z toba bedzie rowniez tak samo.Przeciez masz rude wloski a zazwyczaj rudzielce mają piegi.Dlatego czym predko korzystaj z pierwszych promieni i wystawiaj twarz na sloneczko.Oczywiscie sie nieco posmaruj.Jak nie wyjdzie nic z tego to ja ci moge pare piegow urzyczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
tylko ze to juz moje ktores lato z kazdym coraz mniej piegow a slonka sporo jak na mnie.... [img]icons/icon9.gif[/img] a da sie piega oderwac? [img]icons/icon12.gif[/img] hehehe
Kasiarzyna napisał(a): |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja tez uwielbiam moje piegi [img]icons/icon10.gif[/img] nie wyobrażam sobie życia bez nich...hihi...może przesadzam,ale dużo dziewczyn narzeka ,ze je ma,ale one naprawde dodają uroku,poza tym nie jestem taka blada dzięki nim [img]icons/icon10.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ostatnio w gazecie czytalam o kredce do rysowania piegow,jesli ci zalezy to moge poszukac nazwe firmy-kosztowala chyba ok 60zl
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
chyba Lancome produkuje takie kredki.
ja też kocham piegi - zwłaszcza swoje [img]icons/icon7.gif[/img]
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Chcę mieć piegi :)
No właśnie...- trochę głupie pytanko ale co mi tam
![]() Mam lekką tendencję do piegów - tzn pojawiają się u mnie latem i trzymają się parę miesięcy, gdy zdarza mi się wyjść na słońce. Co mogę zrobić by "trzymały" się dłużej, by były nieco bardziej widoczne...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Re: Chcę mieć piegi:)
Nie wiem co zrobic zeby twoje wlasnie piegi sie trzymaly, ale mozesz sobie dorobic "sztuczne piegi" taka specjalna kredka Lancome przeznaczona do tego celu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Kroliczku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Witajcie,
piegi, to bylo zawsze i jest moje marzenie, piegi dodaja przeciez urody. A tak na marginesie okulary to drugie moje marzenie ![]() ![]() ![]() Pozdawiam wszystkie Pieguski Monika |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Pewnie że dodają uroku
![]() ![]() ![]() Weroniko - bardzo Ci zazdroszę, serio ![]() ![]() Julitko - znasz może nazwę tej kredki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nietstety nie pamietam nazwy tej kredki, napewno crayon costam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ja też , ja też!!!!! Jestem taaaaka blada, a gdy słoneczko troszkę liźnie mnie swoimi promyczkami to na buźce pojawiają się takie śliczne ozdóbki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ja też mam piegi... w lato, tak jak u Ciebie Króliczku mam wyraźne a na zime są blade, jaśniejsze ale i tak je widać... w lato natomiast mam takie mocne brązowe piegi i niestety na nosku są tak wyraźne że juz 3 osoby myślało że jestem brudna
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
uwielbiam piegi
![]() ![]() ![]() dolly ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
o kurczaczki!!! Jak to dobrze, ze tutaj dzisiaj zajrzalam. Buziaczki dla wszystkich wielbicielek piegow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
to było na imprezkach
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Dolly i tak zazdroszczę bo u mnie teraz prawie ich nie widać
![]() ![]() Julitko, dzięki za tą kredkę, spróbuję znaleźć na pewno, mam tylko nadzieję że podrabiane piegi nie zaczną nagle np spływać na deszczu ![]() A wszystkie pieguski - szczęściary pozdrawiam gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Piegi to..pocałunki słońca!! Oj mnie to słońce uwielbia! Pocieszające jest to że piegi jakby odejmują lat, są takie dziewczęce..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Piegi
Mam pytanie,czy sa jakies sposoby na sztuczne wywołanie piegów?
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Re: Piegi
Chyba nie ma, ale widziałam specjalną kredkę do ich malowania
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a nie robią Ci się od słońca? bo mi się czasem robią.
![]() ![]() no ale fakt, że są specjalne kredki do malowania piegów, lancome miał taką, jeśli dobrze pamiętam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
No od słońca troszke może mi się robią ale i tak jeżeli już to maleńkie nie wiedoczne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a czy od solarium tez mi sie moga zrobic piegi?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Stary temat, ale może którejś z Was się przyda.
![]() http://www.sephora.pl/klub/nowosci/nowosc/?prodId=1090 Sama zastanawiam się nad kupnem, ale nie mam pojęcia, jaki efekt robi kredka do piegów. ![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Przeczytajcie sobie mój post na tym wątku:
http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...key=1113766892
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Ja mam tą kredkę, jestem nawet zadowolona, zwłaszcza, że cena jest zachęcająca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dolly85 napisał(a):
> ja też mam piegi... w lato, tak jak u Ciebie Króliczku mam wyraźne a na zime są blade, jaśniejsze ale i tak je widać... w lato natomiast mam takie mocne brązowe piegi i niestety na nosku są tak wyraźne że juz 3 osoby myślało że jestem brudna ![]() heh ja mam taki pieg pod okiem każdy z upodobaniem zawsze chce mi go zetrzeć bo myśli że to jakiś pyłek,ja mam na pysiaku piegi z których jestem zadowolona i czekam na słoneczko które je bardziej wyciągnie na wierzch choć i już teraz są dobrze widoczne ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę mieć piegi:)
ja tam w zyciu piega na swojej twarzy nie widzialam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.