|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
moj pierwszy ślubny zakup
Mam zamiar pojsc wreszcie poprzymierzać suknie slubne, bo jeszcze nigdzie nie byłam a do marca muszę podjąć decyzję: która suknia. A do przymiarek dobrze byłoby mieć bielizne slubną chyba, co??
no i zakupiłam ślubny biustonosz! Od czego trzeba zacząć... ![]() Bardzo mi sie podbaja te majutusie: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: moj pierwszy ślubny zakup
fajniusie! ja tez jestem w trakcie poszukiwan! dziewczyny wklejajcie zdjecia z bielizna i jak mozecie to adresy stron! ja poszukuje ecru bielizny, staniczek bez ramiaczek, u mnie w miescie 2 znalazlam ktore pasowaly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
bzyku napisał(a):
> Ja niezmiennie polecam firmę lilly - właśnie kupiłam Lilly, taki biustonosz, kolor ecru: Kupiłam go w pierwszy sklepie do którego weszłam i z zakupem w ręku zaczęłam zaglądać do kolejnych sklepów z bielizną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
cudko! wlasnie takiego potrzebuje! dziekuje bardzo!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja na swoim ślubie miałam dokładnie taki sam i też w kolorze ecru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
bzyku napisał(a):
> Ja na swoim ślubie miałam dokładnie taki sam i też w kolorze ecru ![]() OOO! I jak się nosił/tańczył? ![]() Kupowałam go z myślą o gorsecie, bo rok temu koleżanka kupiła sobie do slubu taki co to ramiaczka mozna cudowac na rózne sposoby, na szyi, na krzyż, na odkryte plecy itp a zaplacila 300zl. I juz się przeraziłam ze nie tylko slubne suknie mają szalone ceny. Ten co prawda tez najtańszy nie był (117zł) ale jest b. elegancki! ![]() Ma po bokach silikon, dzieki czemu nie bedzie sie obsuwał. Tydzień temu kupiłam podobny czarny, tez z takim wszytym silikonem za 38zł Marrex, ale ecru nie bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
lilu1980 napisał(a):
> a mi sie podoba jeszcze ten komplecik!i powaznie sie nad nim zastanawiam.... super!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Elu nosił sie super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
buty
![]() stanik- oj naszukałam się i znalazłam coś podobnego co nabyła Ela tylko z Selmarka, kolor biały[www.selmark.es fason BAMBU nr 5426], pończochy- białe samonośki, puder transparentny matujący MF[w sumie użyłam go 2 razy ![]() błyszczyk Revlonu. Więcej nie pamietam ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! A czy może jest jakiś "wykaz" salonów w Polsce gdzie mogę kupić bieliznę Lilly? Przyznam, że nie wiem gdzie takiej szukać a w moim mieście jej nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
mi sie wydaje ze lily to strona gdzie jest bielizna z roznych firm, ale moze sie myle ja tam znalazlam bielizn firmy lupo,wlasnie na stonie Lily!tez jestem zainteresowana!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
ups...pomylilo mi sie z Lulu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Lilly mozna znaleźć też wpisując w wyszukiwarkę: Evelyn, ale jest w prawie kazdym sklepie z bielizną
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: moj pierwszy ślubny zakup
Fajny biustonosz, ja mam ślub 2 kwietnia i właśnie szukam czegoś takiego ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.