![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
połowinki
w październiku wybieram się na połowinki lo, które będą w stylu raczej a'la studniówka i w ogóle nie mam pomysłu na sukienkę..
dodam, że mam długie ciemne włosy, średnią karnację i mam filigranową figurę [158cm wzrostu także] :P może jakieś propozycje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: połowinki
Cytat:
![]() ale to jest moje zdanie mi sie takie podobaja a Tobie nie musza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
ja na polowinki-nie swoje bylam ubrana normalnie- dzinsy, fajna koszulka z odkrytymi plecami. szpilki.
dziewczyny z tego co pamietam i widzialam tez nie byly zbyt szykowne, lepiej zastanow sie ile z twoich kolezanek bedzie eleganckie, bo wg mnie torche bedzie dziwne jak tak sie odsztafirujesz, a reszta przyjdzie w jensach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Na pewno krótka sukienka - tj. jakaś do kolana. Ja też jestem niska i w długich sukniach do ziemi wyglądam beznadziejnie ;/
A co do sukienki to zależy jaką kasą dysponujesz i czy np. teraz wolisz wydać mniej a na własną studniówkę kupić sobie naprawdę świetną sukienkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
ja uwazam ze polowinki to taka mniej powazna impreza-impreza jak impreza, na studniowke to sie w kieckach przychodzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ale jest to po prostu tradycją szkoły, że sukienki
![]() ![]() Edytowane przez Oleila Czas edycji: 2008-08-20 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
czy tradycją czy nie, to będę polemizować, wszystko zależy od upodobań, od zasad, od szkoły.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
to zalezy gdzie ta impreza i jak ogolnie jest przyjete
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
to jest właśnie taka wieczorowa impreza
![]() ![]() co myślicie o uszyciu czegoś takiego: http://allegro.pl/item416970153_vict...kienka_xs.html ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Dość duże ryzyko kupowania takiej sukienki przez internet, ten dekold powinien być dopasowany jak na zdjęciu, jeśli jesteś pewna że to pasuje do twojej figury to sukienka ogólnie jest bardzo ładna
![]() Ja mam połowinki w listopadzie i w niedziele będe w Warszawie na zakupach ![]() u mnei impreza ala'studniówka czyli sukineki takie do kolana(koktaliowe) Ja jestem dość nika 163cm no i troche grubiutka:P mama brzuszka i bioderka tak myśle że dobra sukienka to taka odcinana pod biustem do kolana-zwiewna tylko nie jestem pewna jak góra powinna wyglądać. Mam dość szerokie ramiona ale jestem opalona i nie chem całkiem zasłaniać góry i bardzo chciałąbym mieć większe wyciecie z tyłu, macie mozę jakieś przykłądy takiehc sukienek lub jakieś rady?
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
ja radziłabym Wam obu postawić na klasykę, czyli mała czarna, a do niej jakieś oryginalne dodatki. taka sukienka jest świetna na kazda, wieczorowa i nie tylko, okazje. a juz z cała pewnością najbezpieczniejsza na szkolne imprezy. moim zdaniem szczególnie w szkole nie warto przesadzać z dlugoscia czy wycięciami, łatwo jest przesadzić z checia "pokazania sie" i wypasc po prostu smiesznie.
dla mnie proponowana sukienka z allegro pasowalaby do starszych dziewczyn i jej opinający materiał nadawałby sie bardziej na imprezy inne niż szkolne. chociaz moze przesadzam, ale generalnie mierzi mnie marka victoria's secret. wiadomo, kazdy ma inny gust, jednak zawsze warto o naszych gustach podyskutowac ![]() znalazlam dwie fajne sukienki, pierwsza marki vila, druga to najnowsza kolekcja topsecret |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
no ja mam połowinki w listopadzie i impreza będzie w takim lokalu jak wesela sie robi czyli [ jakas kapela, jedzenie] no i sukienki. tylko własnie jakie? macie jakieś pomysły ?? chciałabym coś z kokardą dlugosc mini lub do kola.
tak dodam ze jestem szczupłą blondynką i mam 170cm. ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
A czy mogłabym prosić o link do strony z tą pierwsza sukienka?
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Ja jakbym miała połowinki to ubrałabym sukienkę ale jakąś taką niezobowiązującą i urozmaiciłabym ją jakimiś fajnymi dodatkami. I na Waszym miejscu zastanowiłabym się nad kupnem takiej sukienki którą można jeszcze wielokrotnie wykorzystać, bo po co wyrzucać kupę kasy na jednodniowe szaleństwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co dziewczyny?
Sukienek poszukajcie w normalnych sklepach + orginalne dodatki, fryzura i będziecie super wyglądały ![]() Ja dziś znalazłam sukienkę przed kolano taką typowo na wesela/studniówki czy co tam macie za...37 zł! Więc szukajcie i nie kupujcie od razu czegoś co wam się spodoba, tylko po ogólnym spenetrowaniu sklepu.Ja kupywałam sukienkę za 80zł i założyłam ją dwa razy, bo teraz jest jużza mała, więc wniosek z tego taki, żeby kupować sukienki z gumkami, a nie zamkiem z tyłu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Ja swoją włożę na pewno 2 razy bo tydzień przed połowinkami mam czterdziestolecie małżeństwa i obowiązują stroje wieczorowe
![]() W niedziele będę "pod pałacem" i pewnie tam coś kupię, nie za często kupuje sukienki i nie wiem gdzie tak na prawdę szukać zwłaszcza ze moja figura nie pozwala mi na każdą jaka mi się spodoba ![]() Krój na pewno odcinany pod biustem żeby zakryć to i owo ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
ja szukam czerwonej lub czarnej sukienki
![]() dopasowana i krótka, tylko zastanawiam się czy jak nie ma ramiączek to jest wygodna? podpowiedzcie coś ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Moze cos z tego?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...91f/weight.png "Tam, gdzie jest miłość, nie ma miejsca na żądania, kontrolę, posiadanie, nie ma zależności, ani manipulacji. Miłość doskonała wyklucza lęk i niepokój" ------------> de Mello "Przebudzenie" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Napisz mniej wiecej w jakich kolorkach dobrze sie czujesz, jak upinasz wloski?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...91f/weight.png "Tam, gdzie jest miłość, nie ma miejsca na żądania, kontrolę, posiadanie, nie ma zależności, ani manipulacji. Miłość doskonała wyklucza lęk i niepokój" ------------> de Mello "Przebudzenie" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
myślałam żeby sobie je nakręcić albo wyprostować.
jeśli chodzi o kolory to lubię właśnie czerwień lub niebieski, ale też czarny więc tak jak napisałam ;P myślałam o sukience tubie lub bombce.
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
a coś w tym stylu?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Wow dosc odwazna
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
może coś z rozszerzanym dołem i gorsetową gorą, a'la lata 50..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oleila Twoj wyglad od razu mi nasunal na mysl Eve Longorie ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
czyli jednak nie ;> ??? jest jescze dłuższa wersja, ale za długa i musialabym ja skrócić
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Ta w wersji dluzszej jest sliczna
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Jak pisałam byłam na zakupach w niedziele i udało mi się kupić sukienkę
![]() Planowałam kupić sukienkę o całkiem innym kroju ale jak to ze mną bywa, mama coś innego ![]() Musze jeszcze dobrać dodatki czyli coś do uszu, na szyję i na rękę, muszę się zastanowić co najbardziej wyróżnić.
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
ja bym chciała coś już bardziej kobiecego, niż dziewczęcego, ale żeby jednak było skromne i żebym mogła to jeszcze później wykorzystać na inne okazje
![]() pokazujcie te sukienki jeszcze :P a poda ktoś link do tej z nowej kolekcji top secret? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Więc to jest moja sukienka.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.