|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
fryzurki dla mnie
hej! mam problem, chcialabym sie jakos sciac, albo podciac wlosy (no cos zrobic ogolem
![]() ![]() ![]() ![]() dzieki z góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: fryzurki dla mnie
na zdjeciach nie widac cie za dobrze, i nie wyglada ze wloski sa cienkie, masz je troche krecone? ale moze choc te kilka fotek ci da jakis obraz ..
pozdrawiam
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dziekuje pani Grazynko
![]() nie mam na razie lepszych zdjec, a wlosy mi sie niestety troche kreca (znaczy faluja)od spodu ![]() ![]() fryzurki sa fajne, ale mi by sie tak wlosy nie ukladaly ![]() ![]() dziekuje raz jeszcze i jakby Pani mogla (albo ktos inny) zamiescic jakies inne fotki to bylabym bardzo wdzieczna ![]() jak mi sie uda to zeskanuje taka fryzure jaka znalazlam w gazecie i bardzo mi sie podoba ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dla kreconych wloskow to nie ma zbyt wiele fryzek , ale jak sie chce miec fajna fryze to troszke trzeba sie poswiecic
![]() moze dziewczyny maja cos ciekawego..
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dziekuje znowu chociaz nie mam az tak kreconych wlosow zeby wychodzily mi takie fryzury jakie Pani zamiescila
![]() udalo mi sie zeskanowac kilka fryzurek jakie mi sie podobaja co o tym myslicie pasowalyby mi? podoba mi sie szczegolnie ta trzecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
sa fajne@! ale mi nie mow ze ztymi lub wlasnie z ta nie bezdiesz musiala poracowac?
![]() ![]() w kazdym razie masz torche do wybrania fajnych fotek
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
eb.o wydaje mi się, że najodpowiedniejsza fryzurką z tych propozycji które ty dałaś jest fruzura numer 1, ja zalaczam jeszce kilka innych:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
no niestety bede musiala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
a i dzięki wam jeszcze raz
![]() ![]() ![]() ![]() no bo inaczej jak pokazalabym sie na rozpoczeciu roku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
fajnie ze ci sie podoba ta fryzka gdzie sa dwie kobiety, bo ta z lewej to moja wlasna z pokazu a ta z prawej mojego kolegi z Wloch, oczywiscie zdjecia zrobione po amatorsku, na zywo wygladala o wiele lepiej
![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
ooo jak fajnie!
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
RZeczywiście, fryzurka Grażynki - cudo!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
echh troche was wprowadzilam w blad dajac niewyrazne fotki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
gosia!
wydaje mi sie ze z tego co wysłałysmy, to naprawde mozna wybrac co najmniej kilka fryzek!! zdaje mi sie ze poprostu nie jestes zdecydowana wogóle na sciecie,jezeli chodzi o loczki to mozna zawsze wlosy zakrecic, ty pokazujesz proste a za chwile mowisz ze nie chce ci sie prostowac bo masz krecone, jak pokzuje krecone to ze ni masz kreconych, Gosiu! aby miec modna , ladna fryzurke, niestety trzeba troche pracy w jej ulozenie włozyc masz wybor! teraz mozesz tylko sie zdecydowac, zreszta w archiwum znajdziesz tez duzo fajnych fotek jezeli chodzi o moja fryzke , nie mam wiecej ujeć jest tam wykonany balejaz trzykolorowy technika przenikających sie kolorow, pozdrawiam
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
dzieki za uwagi, ale juz za pozno
![]() dzis bylam u fryzjera! zanioslam te wszystkie fotki co mi sie podobaly i z tego fryzjerka mi tak mozno wycieniowala wlosy, zrobila przedzialek na boku i grzywke i wyprostowala prostownica ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam i dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.