|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Urodziny brata-pomocy
Hey
Mój brat ma za 2tygodnie skończy 16 lat.Nie wiem co mam zrobic.Chciałabym coś zrobić własnoręcznie,zawsze coś było kupowane.Chciałabym mu zrobic niespodzianke.Chodzi na lekcje kulinarne,dlatego myslałam ze mu upieke tort,ale gdyby mi nie wyszło to by sie ze mne śmiał,he.Lubi siatke i piłke nozna.Może Wy pomoglibyscie mi coś wymyslic.Ciężka głowa.Patrzyłam to forum-rożne prezenty,ale co by było dla ,,prawie dorosłego" człowieka jak mój brat
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Urodziny brata-pomocy
Ja tam ejstem za tym torcikiem
Napewno Ci sie uda Myśle, że to bedzie dobry prezencik od siostry Taki oryginalny, wykonany własnoręcznie i napewno smaczny Pozdrawiem
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To może uszyj mu taką rekawicę kuchenną, albo czapkę kucharską?
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie Anecia ma racje [czyżby w ostatnim wątku było tak samo? myślimy o tym samym
] możeb być taki komplecik np. z wyszytymi jego inicjałami czy imieniem
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
dobry pomysł z ta czapka kucharska,tylko jak się do tego zabrac:P
dzieki
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
lubi pilke nozna? Byla kiedys w watku zrobiona na szydelku pilka naprawde swietna!! Wpisz w wyszukiwarke prezent jest tam naprawde duzo propozycji. Na tej samej stronce sa porady prezentow dla chlopaka wiec mozesz z czegos skorzystac. Wyszukiwarka zaprasza
Wąteczek Avuśki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136370NOWA LISTA SZUKAM!! Zaglądajcie czesto! Częste aktualizacje! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...54#post2534254 PROSZE ODPISYWAC W MOICH WĄTKACH!! Nie czytam innych odpowiedzi
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
co okazja to nowy wątek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

Mój brat ma za 2tygodnie skończy 16 lat.Nie wiem co mam zrobic.Chciałabym coś zrobić własnoręcznie,zawsze coś było kupowane.Chciałabym mu zrobic niespodzianke.Chodzi na lekcje kulinarne,dlatego myslałam ze mu upieke tort,ale gdyby mi nie wyszło to by sie ze mne śmiał,he.Lubi siatke i piłke nozna.Może Wy pomoglibyscie mi coś wymyslic.Ciężka głowa.Patrzyłam to forum-rożne 

Napewno Ci sie uda
Pozdrawiem