![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Alkoholowe ekscesy
są już tematy o wpadkach podczas seksu, o śmiesznych sytuacjach podczas sikania
![]() ![]() więc Wizażanki, zapraszam do wypowiedzi i pośmiania się ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Alkoholowe ekscesy
martina@ moze ty sie pochawlisz na poczatek
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() pewnego dnia, byłam wtedy na obozie ![]() i chodziłam od pokoju do pokoju, z usmiechem na ustach i hasłem: siema, macie może jakieś gumki :| nie wiem do dziś, co mnie podkusiło ![]() a rano wszyscy sie do mnie dziwnie usmiechali ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
nie ma to jak obozy
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
a ja jade w tym roku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hehe ja jak bylam na oboize to tez pare razy sie bylo w stanie nietrzezywm
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() ostatnio natomiast, leżałysmy jako takie dwa trupy z koleżanką, ja spałam, ona zaprzyjazniała się z miską, a to wszystko jest udokumentowane na kamerze ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Alkoholowe ekscesy
najgorzej jest jednak jak cos sama sobie wkrecisz,i albo jak ktos ci cos wkreci :P:P ja z kumpela jak bylysmy nad jeziorkiem pod namiotami to w srodku nocy usadowiłysmy sie w jakimś kajaku który wisiał na takim jakby wieszaku a nad nami był jeszcze jeden kajak... znalazłysmy jakies gałęzie i to były nasze wiosła..
no i tak przez 2 godizny siedizlaysmy i wkrecilysmy sobie ze plyniemy po jeziorze ![]() ![]() heheh zgon ![]() ![]()
Edytowane przez rambo Czas edycji: 2008-12-18 o 19:12 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
ja ostatnio po dysce obudzilem sie w domu i to wciaz powtarzajace sie pytanie starego: "na pewno nic nie brales?"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
jeden raz zdarzyło mi się odlecieć
zostałam sam na sam z wódką, rozmawiałam z kolegą i nagle BUM! obudziłam się rano w domu. Otwieram oczy. Moja mina wyraża uczucie: co ja tutaj robię? Patrze, na sobie jakaś nieznajoma koszulka. Wstaję, odbijam się od ściany, wołam siostrę i to od niej (a w pozniejszym czasie od eksia) dowiedziałam się, co się stało ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Świetny temat
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Oj troche tego było
![]() Na razie mi się przypomina: siedzimy z kumpelą na lubelskim zamku i naprzeciw nas takie kamienice starodawne ![]() A ja na to: no faktycznie! Po chwili głebokiego namysłu dodaję: Nie, wiesz co, sukiennice to są w Krakowie.... a w Krakowie to chyba nie jesteśmy? (chwila zastanowienia) Kumpela: Chyba nieeeee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
O jeszcze mi sie przypomniało - kumpela ta co wyżej robiła urodzinki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Na pewnej imprezie w klubie tłumaczyłam koledze, jak bardzo pijane kobiety są żałosne, i wogóle beznadziejne...., nie zdążyłam skończyć bo się wywróciłam na takim obrotowym wysokim krześle (byłam tak pijaniutka)....porażka
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
no cóż... ja w wieku 18 lat wpadłam do rowu
![]() innym razem juz kompletnie pijane wraz z koleżanką poszłysmy do monopolowego i tłumaczyłysmy sprzedawczyni, że teraz młodzież pijana chodzi i ze to sie z domu wynosi ![]() pełno tego było... ach ta mlodośc |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
KWC
|
to jest historia mojego brata:
akademiki, impreza co się zowie, wszyscy nawaleni do nieprzytomności. Rzygają gdzie popadnie. Ci bardziej kulturalni do muszli klozetowej, ci mniej- do wanny. Oczywiście nie spłukują (bo po co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ochyda
![]() to samo moja kolezanka ostatnio. Biedaczka poszła zwrócić do umywalki. Zaczeła swoje rzygowinki spłukiwać, a że się coś zatkało, włożyła rękę i zaczęła mieszać w umywalce ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale sukiennice byly boskie ![]() ![]() a co do pieter, to dziwne,ze zaden sasiad uwagi nie zwrocil, jak kilka osob w stanie wskazujacym biegalo po klatce ![]() ![]() dodam cos od siebie ![]() razem z nask bylam na obozie, wypilysmy we trzy (jeszcze taka ania z nami byla) 0.7l a potem hohoho... rano pogadanka z wychowawcami, bo: 1. ja bylam niby tak pijana, ze potem lezalam nieprzytomna (po prostu poszlam spac i mialam mocny sen!) 2. nask bolaly dziasla, poszla w nocy do lazienki wyplukac usta zimna woda (niee!! przeciez ona wymiotowala! tak sie spily!! hehe) ojjj nigdy nie zapomne tego kaca.. brrrr... ![]() co do zamkowej sytuacji ![]() ![]() wiecej grzechow narazie nie opisze bo wezmiecie mnie za jakas zulice heheh ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Spray ja przed chwilą jadłam śniadanie yyyyyyyyyyy
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Chodziłam za przyjaciółką i powtarzałam że się zakochałam... I za cholerę nie mogłam sobie przypomnieć w kim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
ja nie zapomne ostatniej imprezy... normalnie mam jakies zahamowanie i po ktoryms kieliszku przestaje ale tym razem pilam na upor, wodka wchodzila naprawde super... no ale niestety zachcialo mi sie do kibelka... cala noc bylam przy nim... normalnie jak nowy kumpel ;D co chwile ktos mnie eskortowal do pokoju na lozko a po chwili znowu znajdowalam sie kolo mego przyjaciela... loool... to bylo niezle... po czym rano budze sie w lozku z kumpela i opowiadaja mi ze niepotrzebnie wymieszalam alkohol z tytoniem... a ja kompletnie nic nie pamietam :O
no ale zapamietalam jedno: nigdy wiecej wodki!! blee :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
udawałam psa mojej przyjaciolki:P zasnełam na jego posłanku pijąc wode z jego miskiiiiiiiii ochyda
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
to bylo moje pierwsze spotkanie z wodka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
nie zapomne, jak to w stanie wybitnie intensywnego upojenia alkoholowego wracalam z moim tata z imprezy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a innym razem z kolei wsiadlam do taxi po imprezie, tylko nie moglam sobie za diabla przypomniec mojego adresu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
dodam jeszcze cos do mojego opowiadania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
przypomnialo mi sie jak to na jednej z wycieczek szkolnych pobilam mojego kolege
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
kiedys z klasą zrobiliśmy sobie ognisko, w myśl zasady"najsłodzsze wino jest za 4.50" nasze zaopatrzenie cenowo nie przekraczało 5 zł. i gdy już zdrowo przesadziłam, chodziłam od osoby do osoby pokazując na mój (suchy)tyłek ze słowami" zobacz jak bardzo się osikałam!!!powiedz mi czy bardzo widac? " a gdy ktoś słysznie zaprzeczał mówiłam ze jestem pijana ale to nie oznacza ze nie wiem czy się osikałam...a kiedys ocheftałam ulubione kwiatki balkonowe mamy mojej kumpelki
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
o jaaa!! sikam ze śmiechu ![]() ![]() ![]() niestety nie mogę sobie przypomnieć aktualnie żadnego ekscesu z moim udziałem ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() po imprezach zawzse jest mi tak strasznie wstyd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Pzypomniało mi się tez jak na pewnym obozie mieszkaliśmy w tym samym hotelu co młodzież wszechpolska. Pewnego wieczoru przed dyskoteka troche sobie "polepszyłyśmy humorki" z koleżankami
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.