![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
po programie wielkie załamanie
hej dziewczyneczki moje Kochane.
Do dnia w którym bede uczestniczyć w nagrywaniu programu "Rozmowy w toku"coraz bliżej.Zastanawiam się po co ja tam idę.Boje się ośmieszenia zdenerowania zatkania,o jej widze,że zaczynam panikowac,nawet nie wiem czy bede siedziec na widowni czy po srodku! Dzis poszalałam i specjalnie na program kupiłam sobie spodniczke za kolanko i bluzeczke czarna... makijazu cieżkiego a więc jakiegoś przydymionego nie bede robic oczeta tuszem podkreśle(rzęsy) jakiś błyszczy..a może tak mnie zrobią na boginie?? ![]() program bedzie o atrakcyjnych dziewczynach a ja...nią nie jestem!!!!!! co sobie ludzie pomysla,....chyba się pomyliła pasowała by do programu "z kamera wsród zwierząt" mam duży nos troszke grubsza jestem....o jejku jejku... na sama mysl,że zdenerowania flaki mi się przekręcają chciałabym bardzo fotke zrobić sobie z Ewą Drzyzga ale boje się,że wyjde na gówniare..Ewa moge sobie zrobic z tobą zdjęcie...??? eeee nie wiem jak mam się zachowac. TVN jest wporządku na dworzec podjedzie po mnie taksówka mająca zawieśc mnie prosto do studia nagraniowego.beee...boje się,myslę,że może jakas setka czy piersióweczka na stresika by nie pomogła ![]()
ulubione powiedzenie mojej 5 letniej córki-KTO MA CYCKI TEN MA WŁADZE ![]() Edytowane przez nimfetka Czas edycji: 2005-06-10 o 08:33 Powód: zmiana całkowita |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nimfetka w rozmowach w toku :))
oo
![]() Nimfetko, a skad sie tam wezmiesz ![]() Wystapienie w programie o atrakcyjnych dziewczynach to wielkie wyroznienie (i komplement) dla kobiety. Powinnas sie cieszyc i byc z siebie dumna ![]() Bede mocno trzymac kciuki aby wszystko poszlo po twojej mysli! A pozniej bede Cię ogladac ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
No no Nimfetko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
właśnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nimfetko! trzymamy kciuki. możesz powiedzieć jak wygląda "rekrutacja" do "rozmwów toku"? ja nie chcę tam uczestniczyć tylko zawsze interesowało mnie jak uczstnicy trafią na fotele Pani Ewy
![]() Bądź dobrej myśli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja też trzymam kciuki i czekam na informację kiedy będą puszczać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
program jest o atrakcyjnych dziewczynach które starały się o prace a w zamian za oferte usłyszały"coś za coś:"(sex) tyle,że ja kurde nie jeste atrakcyjna.... ![]() ciesze się tylko z tego,że poznam Ewę Drzyzgę jak dla mnie wspaniałą kobiete pełną wdzięku,i zobacze wszystko"od kuchni" podpatrze wizazystki i ogólnie wszystko no z tego się ciesze ale... jak zrobię z siebie blondynke typową,debila oj przepraszam za słownictwo jak rzeczywiście język ucieknie mi do tył*** to się ![]() ![]() mama juz łapie się za glowe,dopingowała mnie gdy miałam się zdecydować ale jak jest coraz blizej to jest..ojojoj..mówi,żebym się poważnie zastanowiła ale już nie ma odwrotu mam jeszcze malutką nadzieje,że bede tam jako jakiś drobny dodatek,ze usadzą mnie wśród publiczności spyta Ewa raz czy Dwa razy mnie o "coś" i koniec..a wtedy chyba się opiję ze stresów przeżytych w ostatnim m-cu,maturka.. jeszcze się pochwale wczoraj zdawałam egzamin z przedmiotów zawodowych dostałam 5!! albo znam jeszcze jeden sposób odreagowania..dorwę mojego TŻ ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nimfetko tylko żeby TŻ chociaż to przeżył
![]() ![]() ![]() ![]() PS. I jak tam kolorek na głowie??
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w tamtym roku starałam sie o prace,miałam dośc wtedy że gdy ide ulica zatrzymują się auta ze starszymi facetami proszacymi o numer tel itp... i wtedy jak już napisałam wyżej starałam się o prace jako barmanka zwykła cholerka barmanka a potencjalny mój pracodawca zaproponował sex w zamian za prace jeszcze prace nie w Polsce ale za granica,fakt faktem dowiedziałam się,że rzeczywiście załatwia prace za granica i to legalnie ale za sex!!!!oj nie powiedziałam..usłyszałam jeszcze kilka słow na ten temat od niego poczym odwróciłam się na pięcie i odeszłąm.W przypływie złości napisałam do R.W toku e maila że mam dość żeby zrobili o takich starych capach program,bo już nie ejst to do zniesienia.Ale ja nie chciałam wystapić w programie,Broń Boże...!! jakies 2 tyg temu napisali e maila żebym wysłała aktualne zdjęcie,poźniej sie potoczyło wszystko bardzo szybko czyli tel namawianie mnie do wystepu. I ja głupia się zgodziłam!!! ot tak moja droga do rozmów w toku przebiegła ![]() pozdrawiam Ps dziewczyny napewno dam znac kiedy bedzie emisja ale w tym samym watku,:P
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze
![]() ![]() (wiem... latwo mi mowic :P)
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
no prosz ekolejna wizazanka w tv
![]() daj znac kiedy bedzie emisja i jak poszło nagranie , wszytskie bedziemy trzymac kciuki no i ucałuj Ewe i jej malutkiego Staffa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
No widzisz... Zdjecie wyslalas wiec uznali Cie za atrakcyjna skoro Cie zaprosili
![]() Wiec schowaj juz te skromnosc do kieszeni i z podniesiona glowa udaj sie na podboj Rozmow w toku ![]()
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kochane przepraszam za błędy ort szybko pisze to dlatego ![]() pierrsióweczki tylko łyczek....chyba na rozgrzewke bo nie wiem jak to z nerwów bedzie! choć tyle ostatnio stresów pokonałam że może ten tez dam rade ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny dziękuje Wam za słowa otuchy za dobre słowa które naprawde wiele dla mnie znaczą,nikt w domku już nie chce słuchac rozchisteryzowanej Kasi. ![]() nagranie jest juz w piątek kiedy puszcza napewno dam znac!
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
To szepnij jej tez ze Wizazanki sa fajne i moglyby byc ciekawym tematem do jakiegos programu
![]() Mozemy zapelnic cala widownie ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Muszę Ci powiedzieć, że bardzo Cię podziwiam za odwagę, napewno trudno będzie mówić publicznie o takiej "przygodzie" ale to dobrze, że są takie dzielne dziewczyny jak Ty. trzymam kcikuki z całej siły!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
może zrobia program o stronach które uzalezniają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
no tak zastanawiam sie po kim jestem taka odwazna???
ale musze przyznac,ze zawsze miałam pociąg do wysąpień(hahaha),do TV, a co do programu o stronach int ktore wciągaja uzalezniają...jak najbardziej wizazanki by się zgodziły i jeszcze za free,bo dojazd opłacają i jeszcze za występ dają troszke kasy ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a może zrobisz sobie zdjęcia w tych ciuszkach co je zakupiłaś na rozmowy w toku?
cobym nie miała trudnosci w rozpoznaniu wizażanki? ![]() przynajmniej bym wiedziała co wypatrywać dokładnie bo ja wzrokowiec jestem ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Ja Ci dam nieatrakcyjną
![]() ![]() ![]() I koniecznie - nie ma zmiłuj - zdaj potem relacje jak było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Nimfetko, właśnie! pokaż swoje zdjęcie lub ciuszki, lub cokolwiek, po czym mogłybyśmy Ciebie rozpoznac! BUZIACZKI I POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KOOBITEK
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Nimfeta, jak nie pójdziesz, to My Wizażanki zaciągniemy Cię tam siłą.
![]() ![]() Tylko koniecznie daj znać, kiedy będzie leciał program!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
golasie-ale masz szczęście
![]() ![]() koniecznie napisz kiedy to będzie-i proszę o fotę w ciuchach,ślepa jestem i jeśli nie będziesz bujać biustem na antenie to Cię nie poznam ![]() powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Na pwno wypadniesz swietnie
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
调解人
|
Cytat:
Nimfetko, ja juz powiedziałam znajomym że moja koleżanka idzie do rozmów w toku!!! ![]() najwązniejsze to NIE DENERWOWAĆ SIĘ, żeby Ci sięjezyk nie plątał ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Ojej,natrafilam na ten watem zupelnym przypadkiem,ale i ja zasiade przed pudelkiem w celu obejrzenia naszej milej wizazanki
![]() nimfetko,glowa do gory,najwazniejsze nie stresowac sie,wtedy wszystko pojdzie z gory! no i podeslij nam swoja fotke coysmy mogly Cie latwiej zidentyfikowac ![]() uszka do gory,jestesmy z Toba! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Killing me softly
|
Ależ miła wiadomość
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
No nimfetko jesteś odwazna i bardzo fajnie ze cie zobaczymy i sie nie maluj bo zrobia cie extra.Trzymam kciuki,glowa do gory piersi do przodu!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.