|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Zniekształcona pierś- skutek noszenia ,,złego'' biustonosza...Pomóżcie:(
Witam
![]() Nie wiedziałam, gdzie umieścic ten wątek, dlatego założyłam go tu. Jeżeli w złym miejscu to proszę go o przeniesienie... Odkąd zaczęłam nosic mega push-up z bazarku ![]() ![]() ![]() ![]() Dlatego proszę Was o radę- jaki stanik wybrac, oczywiscie w rozsądnej cenie- taki, któy powiększy mi nieco biust, ale będzie dla mnie bezpieczny i jednocześnie ,,lekko korygujący'' to co sobie narobiłam ![]() Jeżeli to zdjęcie nie powinno się tu znajdowac, proszę moderatora o usunięcie... Z góry dziękuję za pomoc! Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2008-10-26 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zniekształcona pierś- skutek ,,złego'' biustonosza...Pomóżcie:(
poszukaj sobie watku "male piersi"
poszukaj w necie lobby biusciastych/malobiusciastych poszukaj blogu stanikomania tam jest wszystko o dopasowaniu biustonosza poza tym, jak to sa małe piersi to ja jestem cesarzowa chin i na koniec - zbadaj je sobie sama dokladnie, potem idz do ginekologa i niech on tez zbada - zeby sie nie okazalo, ze to nie stanik, a jakis zmiany w budowie gruczolu (tylko nie panikuj od razu ze masz raka, do tego droga daleka, jest szereg zmian ktore rakiem nie sa) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Naprawdę. I to nie jest żadna ściema, tylko dlatego żeby ktoś mi pisał, że jest odwrotnie ![]() Kiedys sama wybadałam sobie torbiel w piersi i wiem, że teraz jest tam wszystko ok... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
To może wcale nie być wina byle jakiego biustonosza, ale może jakieś zmiany w piersi. Idź KONIECZNIE do ginekologa.
A swoja drogą, może warto inwestować w dobrze dobrane staniki, a nie jakieś push-up barachło z bazarku za 10 zł? Bo faktem jest, że źle dobrany stanik może zniekształcić piersi. Polecam Triumpha. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie, przy najbliższej wizycie spytam się ginekologa. A czy Triumph ma w swoim ,,asortymencie'' staniki typu push-up? Co do tych bazarkowch, to masz racje...Trzeba zainwestowac w coś lepszego... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Ma push-upy.
A po co Ci koniecznie push-upy? Masz CHYBA dość spory biust. Właśnie mam wrażenie, że sporo dziewczyn gubi to noszenie push-upów, piersi sterczą do samej brody i ma to byc niezwykle "seksowne" ![]() Pusy-upy nośmy na specjalne okazje, a na co dzień dobre, porządnie trzymające piersi staniki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
na początek garść linków - zajrzyj i poczytaj
http://stanikomania.pl/ http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=242629 i naprawdę warto zainwestować w dobrze dobrany miękki stanik. zresztą potwierdzenie moich słów znajdziesz w każdym z tych linków. życzę miłej lektury ![]() a Triumpha stanowczo odradzam, chyba, że masz farta i duży obwód pod biustem. dodam tylko, że w tym co osobiście wypróbowałam cena zupełnie nie przekłada się na jakość. życzę powodzenia w zdobywaniu wiedzy ![]() a do ginekologa na badanie zawsze można się przejść i zapytać kogoś naprawdę kompetentnego o zdanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/item466851346_m_s_..._65dd_65e.html
Czy taki biustonosz nie będzie za duży, jak to miseczka DD? Pod biustem mam 69, w biuście 83cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Jestem facetem wiec mysle, ze moje zdanie bedzie tu na miejscu.
Masz zaje***** piersi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
W Triumphie nie ma akurat dobrej rozmiarówki... W sklepach internetowych można kupić niedrogie, a dobnre staniki (np. ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠)
Poza tym - za***iste piersi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Usuwam załącznik, po prostu dla bezpieczeństwa założycielki wątku. Przecież takie zdjęcia każdy może skopiować i wykorzystać jak i gdzie tylko chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
pomoc odnośnie rozmiaru uzyskasz na lobby biusciastych lub małobiuściastych
są tam również informacje odnośnie konkretych modeli biustonoszy i polecanych firm tanio stanik można kupić na ebayu miękkie biustonosze są fantastyczne i choć może ciężko Ci uwierzyć ale biust wygląda w nich dużo lepiej niż w gąbkowanej protezie push up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
hm, może to by pasowało, bo miękkie i nie za duża miska (podobno to małomiseczkowiec) http://allegro.pl/item467276957_pana...d_30d_65d.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.