|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
WYKREUJMY SIEBIE NA WIOSNE 2004 ZAPOŻYCZMY COŚ Z WILKIEJ MODY DO NASZEJ SZAFY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
hej !
Własnie przeglądam różne pokazy mody i zastanawiam sie że mimo iż jest zima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() stroje pochiodzą z pokazów: Alberty Feretti BCBG Max Azria Bill Blassa Postaram sie wkleić jeszcze kilka jutro :P a właściwie dziś bo mam wybranych kilka kreacji jeszcze innych projektantów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: WYKREUJMY SIEBIE NA WIOSNE 2004 ZAPOŻYCZMY COŚ Z WILKIEJ MODY DO NASZEJ SZAFY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Hymmm może nie przeraźcie sie ale wybrałam przedewszystkim suknie bo mi sie kojarzą z Karmelkowymi majowymi myślami są zwiewne ,romantyczne, kolorowe ,szalone jak wtedy gdy "zielono nam" oczywiście ejst tez kilka bardziej formalnych ubranek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Re: WYKREUJMY SIEBIE NA WIOSNE 2004 ZAPOŻYCZMY COŚ Z WILKIEJ MODY DO NASZEJ SZAFY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
oj,oj,oj jakie śliczności...ja osobiście mam słabość do zwiewnych sukienek przed kolano...zaraz zemdleje...ale gdzie ja takie cuda kupie...żeby tak leżały pięknie...tzn. przede wszystkim za co?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie jeszcze za wcześnie na takie pokazy, nawet Świąt nie było.
![]() ![]() Generalnie niewiele mi się podoba z tych kolekcji, zdjęcie licząc od góry 8, taka fioletowa z powiewającym dołem, 16, czarna w dół rozbielana, piękna, 20, beżowa w kwiaty, i ostatnie, czarna w kwiaty. ![]() ![]() Ale jeżeli będą modne sukienki, falbanki i powiewanie, to mnie to bardzo cieszy, bo uwielbiam takie kroje. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
jej no kurcze idę na wolontariat ale wstawie jszcze kilka fotek :P
ubranka z pokazów : calvina kleina badgleya mischki anny molinari ralpha laurena oraz behneza sarfpour'a ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj widziałam ładną sukieneczkę czarną w kwiaty, niestety, ja w czerni wyglądam jak trupek.
![]() ![]() 7 zdjęcie od góry, biała sukieneczka, śliczna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
ehhhhh ja też jestam blada buuuuuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.