|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Talia?
Hej dziewczyny! Być może powtarzam wątek ,ale w wyszukiwarce nic nie znalazłam....
Otóż chciałam sie dowiedziec czy macie jakies sprawdzone sposoby-cwiczenia na ''talie osy'' ,czy też wieksze wciecie w talii...hula hop ponoc pomaga ,ale ja krece juz od miesiecy i efektow nie widac... prosze o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Talia?
Ćwiczenia na pewno są pomocne przy wysmuklaniu, ale to również kwestia samej budowy.
Jeżeli anatomicznie tej talii brak, to nawet szereg ćwiczeń nie sprawi, że zrobi się wcięcie jak u osy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cwiczenia z obciazeniem i dieta a talia osy pojawi sie u 99% dziewczyn, no chyba ze faktycznie jakis ewenement sie trafi. hula hop to taki mily dodatek do prawdziwych cwiczen co najwyzej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeżeli ktoś anatomicznie nie ma talii, to nie zrobi mu się wcięcie osy nawet gdyby ją sobie codziennie paskiem ściskał. To nie nowinka - tylko fakt. Wiele zależy od naszej budowy - czyli czegoś co jest nabyte. Mówimy o talii osy - a nie o jej wyszczupleniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no, od sciskania pasem to faktycznie sie nie zrobi
![]() oczywiscie, sa dziewczyny o takiej budowie, ale raczej wiekszosc kobiet moze wyszczuplic talie w znacznym stopniu. zalezy co rozumiemy przez talie osy, ale jest to po prostu wieksze wciecie w pasie, a nie widze powodu dla ktorego geny mialyby w tym przeszkodzic ![]() jestesmy kobietami i tak jak napisalam 99% moze to zrobic, tyle ze z wysilkiem, ale nie takim jak hula hop. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zamieszczam fragment "nowinek" ze Sportowego Forum Dyskusyjnego: "moim "problemem" jest talia proporcjonalnie za szeroka do reszty. Wszystko inne jest w porządku,- talia jest szeroka, a nie ma brzucha (tzn jest płaski). Doradźcie co zrobić z tą nieszczęsną talią, może pas wyszczuplający?. Chodzę 2x w tyg. na aerobic (1x TBC, 1 x step), trochę jeżdżę na rowerze (góral). Chciałabym też wzmocnić nogi, z tym jednak chyba nie będzie problemów,tylko ta talia ![]() "NIESTETY NIE WIDZAC PROBLEMU MUSZE SPYTAC, CZY TALIO JEST 'OBLOZONA' NIECHCIANA TLKANKA TLUSCZOWA, CZY TEZ NIE, JESLI SA PRAWIE SAAME KOSCI I SKORA, TO NIE WIELU UDA SIE ZROBIC - TO GENETYKA, ALE JESLI JEST TAM TKANKA TLUSZCZOWA, TO JEST WIELE SPOSOBOW NA POZBYCIE SIE JEJ. Fakty, nie mity"[/SIZE][/LEFT] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
martooshko, przykładowy trening:
http://www.sfd.pl/%C4%86wiczenia_na_...2-t336884.html Źródło: Internet Na wypadek gdybyś była w tych 99 procentach... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
heh,czyli z tego co tu napisane nie mam szans na talie osy bo jestem szczupla...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
To nie jest kwestia bycia szczupłą, bądź nie.
Ja również jestem szczupła i talię osy mam, czy wcięcie - jak zwał tak zwał - 61 cm. Chodzi tylko o pewne predyspozycje genetyczne. I o to jak bardzo chcesz się "wciąć". ![]() Jeżeli je posiadasz - to życzę powodzenia w treningu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
dzieki backie za trening-od jutra zaczynam,oby coś pomogło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Nie ma za co.
![]() ![]() Trzymam kciuki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.