|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Gold
Dzis wymyslilam sobie zlotawy makijaz
![]() Przepraszam za niedociagniecia ale sypkie cienie to jest dla mnie jeszcze troche nowa sprawa i dopiero sie ucze ![]() Kosmetyki Pudry Chanel Irrele Soleil Toundra i Meteoryty Beige Chic Korektor Nivea Roz Chanel Irrele Blush Incognito Kredki Chanel Coffe bean i do brwi Dior Blonde Tusz EL XL Lash Cienie IB sypkie 7,27,19 Chanel Declic Ombre Unique O blyszczyku zapomnialam ![]() Czekam na wasze uwagi ![]() Tanzanit |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gold
Ciekawie pokombinowałaś
![]() ![]() Nie wiem czy te usta nie są za różowe - byc może to wina monitora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
prawdziwa z Ciebie złota dziewczyna
![]() bardzo podoba mi się cieniowanie oka, zwłaszcza ten rudawy elemet w załamaniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Na moim monitorze też usta sa trochę zbyt różowe, za to oko wycieniowałas bosko
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ładnie Ci w złoto-miedzianej kombinacji.
![]() Wiesz Tanzanit tak mi się zamarzyło, abyś zrobiła sobie kiedyś makijaż m.więcej taki: oczy pomalowane minimalnie, czyli trochę tuszu+ciemniej kredki do podkreslenia oczu i wyraźne soczyste usta w kolorze. Na przykład jakieś amarantowe albo mocne czerwone. A twarz żeby była pokryta dość dobrze podkładem... zrobiona na matowo, bez rozświetlaczy, z odrobiną różu na policzkach. ![]() Co Ty na taką propozycję makijażową? ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wow...świetnie wycieniowałaś i połączyłaś ze sobą te dwa odcienie.
Brakuje mi tylko czegoś cieplejszego na ustach, ale ogólnie baaardzo mi sie podoba ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ladnie
![]() Ja mam jedna uwage odnosnie fryzury .Nie myslalas o grzywce?Twoje czolo az sie o nia prosi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dla mnie bomba
![]() bardzo ładnie wyglądasz w takim makijażu ![]() ale ustka też bym przybrzoskwiniowiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
oczy boskie i ladne cienie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Makijaż baaardzo delikatny. Ale w zasadzie do tak ciemnych, wyrazistych oczu niewiele potrzeba
![]() A blond naturalny? ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dziekuje wam wszystkim za mile oceny
![]() ![]() A zloty tez mi przypadl do gustu mimo iz zawsze myslalam ze zloto to dla babuchy z targu hihi.. Co do ust to zgadzam sie ale po prostu zapomnialam sie pomalowac przed pstrykaniem fotek...taki sklerotyk jestem ![]() Co do grzywki to juz padaly wczesniej takie propozycje ale ja mam tak watle wlosy ze niestety wyglada ona niezbyt...raz mialam... ![]() ![]() Pomadka taki makijaz w tym momencie jest poza zasiegiem bo nie mam ciemnej szminki ![]() Rachelo blond nie jest naturalny a wrecz dosc mocno podrasowany. Naturalne wlosy mam koloru cos miedzy jasny braz/ciemny blond. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
lubie takie makijaze w takich kolorkach..u Ciebie wygląda to uroczo ..slicznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.