|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zmiana pogody a cera????
mam taki problem iż jak tylko kończy się lato i robi się zimno na dworze to na mojej twarzy pojawia się pełno syfków :/ i zawsze przez całą zimę mam twarz w kropki i normalnie nie mam ochoty wychodzić z domu :/ odżywiać się odżywiam właściwie ograniczam słodycze itd <bo niektórzy twierdzą, ze to po czekoladzie wyskakują> no ale coś jest nie tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: zmiana pogody a cera????
A byłaś z tym u dermatologa? Da Ci antyboiotyk będziesz go stosować i krostki się nie będą pojawiać. A jeśli nie chce Ci się iść do lekarza to zapytaj w aptece o maść Clindactine. Pozdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no nie bylam bo w sumie to wpadłam na to niedawno po przeanalizowaniu poprzednich lat , ze dzieje się tak kiedy robi się zimno.Trochę boję się iść do dermatologa i zaczynać zabawę w antybiotyki a jak od tego mi się pogorszy albo cuś bo tak czasem mam po niektórych preparatach na trądzik. A co to za maść jesli moge spytać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
DERMATOLOG.
zabawa na własną rękę jest niebezpieczna, możesz pogorszyc stan cery. dermatolog nie gryzie. opowiedz mu szczegółowo o dolegliwościach, o resztę się nie martw, po prostu zacznij to leczyć. powodzenia, bedzie dobrze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.