|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
zielony stworek
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
A ja mam pytanie z serii co się stało z moim ulubionym kremem różanym
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13477 Którym produktem go zastąpiono? |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3543 |
zielony stworek
|
zabula87
![]() ![]() Oby był tak dobry jak poprzednik ![]() Denerwuje mnie fakt wycofywania dobrych produktów albo zmiany składu nie tylko opakowania( np seria Tea Tree) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Płaciłam przelewem. Dzisiaj jak będę miała więcej czasu to sprawdze czy już mogę złożyć zamówienie. Dziękuję za odpowiedź ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, mam pytanko o niektóre akcesoria i materiały... chodzi mi o to, jak wyglądają, co zawierają... jak któraś ma/widziała to prosiłabym bardzo żeby pokrótce napisać, a jakby któraś zdjęcie zrobiła to już w ogóle byłabym zachwycona ![]() * zestaw próbek w etui 90187 (tylko zapachy, czy też szminki, kremy..?) * testery do określania rodzaju cery (jak działają?) * karta kolorów (zawiera kolory szminek itp czy dobieranie kolorów do cery, oczu...?) * zestaw materiałów do sponsorowania (ulotki typu "witamy w oriflame"?) * indywidualna kartka makijażu * karta stałego klienta (jak wygląda, co napisane...) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie o mydełko Aqua vibes miętowe (lub cytrynowe) - czy ta mięta to mięta czy eukaliptus? Czy ogólnie fajne?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
tez zamierzam sobie je kupic i dlatego podbijam pytanie
![]()
#3548 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zestaw materiałów do sponsorowania - reklamówka większa Oriflame, a w niej obowiązujący katalog, druk przyjęcia do Oriflame, ulotki o byciu konsultantem, inne ulotki dorzucają o kosmetykach itp. (jedną lub dwie). Karta stałego klienta - mała składana kartka, jedną stronę wypełnia konsultantka - imię i nazwisko klientki, pod spodem jest napisane, że klientka po zakupienie 10 produktów otrzyma jeden produkt (za darmo) od swojej konsultantki o wartości ... % ceny wszystkich 10 produktów, które kupiła - miejsce kropek wypełnia konsultantka (ja kiedyś wpisałam swoim klientkom 3%, ale żadna z nich nie zgłosiła się po kosmetyk ![]() Hmmm a co do tych próbek to wydaje mi się, że to są tylko próbki pomadek, ale nie jestem pewna.
![]() |
#3549 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#3550 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To ja się podpinam o pytanie o indywidualną kartę makijażu, na razie doszukałam się tylko informacji w cenniku, że są pakowane po 10 sztuk, czyli to takie coś co się daje klientkom? ![]() ![]() A co do testerów do cery, to potwierdzam - przyklejane płatki: jeden na czoło, drugi na policzek. Po kilkudziesięciu sekundach pojawiają się na nich (lub też nie pojawiają się) kropeczki, a ich ilość zależy od tego, czy masz cerę suchą, normalną czy mieszaną. W załączonej do zestawu ulotce można sobie to sprawdzić (porównać z rysunkiem), jest też dokładna instrukcja użycia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Zakorzenienie
|
wlasnie zlozylam zamowienie i prosze bardzo z 8 konturuwek do ust nie przyjdzie ani jedna.. i dezodorant kulkowy divine tez nie.. a juz sie cieszylam, ze bedzie wszystko, a tu jak zawsze kochane braki..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Raczkowanie
|
ja na karcie stałego klienta daję zawsze 10 % bo wtedy to jest zachęcające... policzyłaś sobie ile to jest 3 % z tych wszystkich produktów??nawet pewnie na mydełko nie starczy.
mi dzieki tym kartom znacznie wzrosły obroty, więc polecam, tylko dawajcie rozsadne procenty, bo to ma zachęcić, a w przypadku niskich % to może spowodować tylko wrażenie, że się z klienta kpi.. przynajmniej ja jako klient tak bym siuę poczyła |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I naprawdę chętniej zamawiają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Raczkowanie
|
a zamawiała któraś z Was misiaka walentynkowego z różyczką?? bo nie wiem jak wygląda, a zamówił mi mój kochaneczek, zebym miała w torebce coś od niego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3556 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie !!
Czy można przejśc do innej filii !! Bo chodzi o to że należe do filii na ul. Mazowieckeij (w Krakowie) gdyz tam mnie zapisała moja koleżanka z klasy i należe do jej listy kontaktów. Odpowiadała mi ta filia gdyż dojeżdzałam do niej jednym autobusem - niestety dzisiaj będą w Oriflame dowiedziałam sie że filia zostaje przenoszona na ul Szlak której w ogóle nie kojarze i dojazd strasznie mi nie pasuje ![]() A czy wtedy kolezanka która mnie zapisała straci mnie ze sowojej listy kontaktów ?? Bardzo prosze odpowiedzcie mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Raczkowanie
|
Zmartwiłaś mnie Sylwiusia tą informacją o przeniesieniu filii z Mazowieckiej. Wiesz kiedy planują ją przenieść? A w którym miejscu na Rynku jest tamta filia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Raczkowanie
|
ale przeciez możesz zamawiać i odbierać kosmetyki gdzie tylko chcesz!!
nigdy nie jesteś przypisana do filii!! moja kumpelka została zapisana przeze mnie w bielsku a kosmetyki zamawia i odbiera w krakowie,żadnego problemu nie ma!! przeciez podczas zamawiania zaznaczasz gdzie chcesz aby kosmetyki sie znalazły. nawet do gdanska mozesz je wysłać |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
omg no faktycznie BRAVIA !! Boziu...dzieki za uświadomienie mi tego !! Czasem to naprwde jestem głupia...... ![]() A juz myslałam że będę musiała jeżdzić niewiadomo gdzie !! Naprawde jak dobrze że zawsze sie was dziewczyny moge poradzic ![]() Co ja bym zrobiła bez was !! hehe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Raczkowanie
|
hehe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Pozostaje tylko do wyjaśnienia kwestia próbek pod numerem 90187 i indywidualnych kart makijażu ![]() Ciekawe te karty stałego klienta i chyba sobie zamówię... ach jak klientki lubią promocje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No juz w ten poniedziałek czyli 4 lutego filia będzie na ul.Szlak ![]() A gdzie na rynku to jeszcze nie wiem i zaraz właśnie to sprawdze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama jestem klientką i właśni policzyłam, że średnio za zamawiany kosmetyk płacę około 13zł (woda toaletowa raz na jakiś czas a reszta to drobiazgi), czyli po zakupie dziesięciu produktów to by było 5zł. Pewnie twoje klientki miały by podobnie, wiec to wyjaśnia dlaczego żadna nie przyszła po obiór, bo za tyle to można wybrać sobie tylko mydełko. ![]() Pomysł z kartą stałego klienta jest za to bardzo fajnym rozwiązaniem. Lubie wszelkiego typu programy lojalnościowe, byłoby miło uzbierać na jakiś kosmetyk typu krem do rąk, czy żel pod prysznic. Myślę, że gdyby te 3% zamienić na chociażby 6% to bym sie w to zapisywanie produktów na karcie pobawiła. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 |
Raczkowanie
|
Kasia5 pozostałe filie są :
KRAKÓW Stare Miasto (212) ul. Wawrzyńca 33 Kraków 31-060 NOWA HUTA (39) os.Złota Jesień 13E Kraków/Nowa Huta 31-827 Edytowane przez sylwiusia89 Czas edycji: 2008-01-29 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
- granatowe etui z przegródkami - 20 probek pomadek - probki zapachów(chyba ok. 20, ale nie pamiętam dokladnie) - probki kremów, podkładów, szamponów itp.(tez nie wiem ile) W sumie jest 60 probek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Raczkowanie
|
Dzięki Sylwiusia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Przyczajenie
|
10%, 13%, 5% ??
o bozziu a ja wpisałam kiedys 25% ale to dawno było...mam nadzieje ze klientka nie odgrzebie tej karteczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Wtajemniczenie
|
Fajny ten katalog 3
![]() Gdyby ktoras z Wizażanek moglaby się wypowiedzieć o pudrze brązującym ze str46 a konkretnie o kolorkach oraz jesli ktoraś widziała te nowe metaliczne szminki do ust byłabym wdzięczna za opis ![]() ![]()
#3570 |
Zakorzenienie
|
dzis ogladalam te pomadki giordaniego, jakies takie za suche jak dla mnie.. nic specjalnego.. a jakie sa wasze spostrzezenia?
a metalicznych juz nie mialam czasu by obejrzec.. Edytowane przez lele Czas edycji: 2008-01-30 o 15:27 Powód: pomylilam pomadki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.