![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Okropieństwa w wyglądzie i stroju
Jestem ciekawa co wam się nie podoba w ubiorze innych osób, co was bardzo razi? Mi bardzo nie podoba się:
- styl dzidzia-piernik, dojrzała pani cała w bezgustownych różach -dżinsy wysokie w talii przy dużej pupie -źle zrobina trwała -buty z wielkimi czubami -kaszkiety -a najbarzdiej nie lubię braku fantazji i indywidualności, jak wszyscy to ja też |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Okropieństwa w wyglądzie i stroju
Mnie to razi zbyt duzy odsloniety brzuch. Tak, ze faldki wychodza 'nad' spodnie. Chyba wiecie o co mi chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Nie lubię jak mężczyzna za wszelką cene musi byc modny, nawet jeśli oznacza to założenie różowej koszuli w różową krate i różowego krawata... dla mnie bleee
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mnie razi zeszłoroczna i tegoroczna moda na lata 80-te, jest koszmartna, a w sklepach nie można kupić nic normalnego.
Gładka bluzeczko-podkoszulka to marzenie, w sklepach wszystkie mają jakieś nadziabania, wrrrr.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
W zasadzie w stroju nie denerwuje mnie nic - jeśli komuś sie cos podoba, to niech tak chodzi. Jednak w wyglądzie strasznie razi mnie brak dbania o siebie a objawem tego braku są np. włosy pod pachami i na nogach (u kobiet), nieprzyjemny zapach, nieumyte włosy, brud (paznokcie nogi), niechlujstwo. Czegoś takiego nie toleruję, uważam, ze kazdy powinien o siebie dbać bez względu na wiek czy tez płeć. Ubior to rzecz gustu i generalnie "tita mi to", czy komus wychodzą fałdki ze spodni czy też nie - fakt, wygląda to nieestetycznie, ale jeśli ktos lubi tak się ubrać, to ok. chociaż zakrawa to już na brak dbania o siebie - jeśli chce się zakladac biodrowki, trzeba odpowiednio uksztaltowac sylwetkę... Hmmm, czyli też mnie to troszke irytuje (-:
Wszelkiego rodzaju style od "barbie" po "metalowe" nie rażą mnie, bo każdy ubiera sie tak, jak lubi i mi nic do tego - takie mam podejście do tych spraw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
![]()
witam
![]() a co Wy nato jezeli widzicie w lato,upal 30 stopni i strasznjie grzeje a tu idzie sobie jakis ''metal'' w glanach??puff...mnjie tez nie razi taki styl ubierania sie,ale moda czy tez styl na sile?jak ja widze cos takiego to porażka!mozna sie ubierac w wybranym stylu ale trzebna miec tez glowe na karq!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
![]()
aha no i jeszce jedno w ubiorze innych nie podoba mi sie jesli ktos ma buty z ''wycietymi'' czubkami...yh..troche lata 90-te.co wy na to??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
- stringi wyciagniete ze spodni
- metal w glanach przy 30 stopniowym upale ( glany sluza mu chyba jako szklarnia do hodowli pieczarem miedzy palcami) -zwezane spodnie( ale nie proste!!)z wyszczym stanem ma gumcce marszczace sie w tali na duzej pupie -'rozowa landryna" -buty adidasy na 10 cm koturnach - ciuchy w neonowych kolorach
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A ja nie znosze widoku kobiet w makijażu wieczorowym w południe.......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ludzie kochani! A gdzie tu tolerancja...??? Jak ktoś chce nosić koszulki w MAZY, to niech nosi, otwarte czubki, odsłonięty brzuch, itd... Każdy ma prawo ubierać się jak chce. A czy jest to modne czy nie... Nieważne. I tak wiele osób ocenia innych po wyglądzie. Melvina zadała pytanie: co wam się nie podoba w ubiorze innych osób, co was bardzo razi? Mnie razi Twoje podejście do tego tematu. Jak Ci się nie podobają ciuchy innych to się po prostu na nich nie patrz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, jaki jest cel tego wątku, bo każdy ma inny gust. Co innego oceniać, czy krytykować, powiedzmy znane osoby, bo to nikogo z nas nie dotyczy osobiście
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
drogie dziewczyny. widać nie nosiłyście nigdy glanów. jasne, że na lato lepsze są sandałki, uważam osobiście, że takie na rzepy są super na np. zwiedzanie dużych miast. a glany wcale nie grzeją latem. działają jak dobry, stary kamienny budynek. zimą doskonała izolacja od chłodu (patrz grube podeszwy) a w lecie utrzymują stopę w umiarkowanej komfortowej temperaturze. słowo daję, sprawdziłam. i na pewno lepiej wpływają na zdrowie stopy niż klapki na obcasie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Każdy ma prawo do swojej opinii, każdy ma prawo do ubierania się tak jak mu się to podoba. Tytuł wątku mogłam wybrać trochę inny, ale niestety, Polki, moim zdaniem, nie ubierają się najlepiej. Czasmi mam wrażenie, że jesteśmy lata świetlne za innymi krajami, np. Francją. Ale to tylko moje zdanie, można sie z nim nie zgodzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Nie podoba mi się że jakakolwiek krytyka podnosi od razu okrzyki oburzenia o tolerancji, a właściwie jej braku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
![]()
A mnie strasznie drażni jak ktoś chodzi 10 dni pod rząd w tych samych ciuchach, ktore śmierdzą potem na kilometr aż sie niedobrze robi... Bleeeeeeeeee. Wogóle nie lubię ubrań które "śmierdzą starymi ludźmy", chyba wiecie o co mi chodzi
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście że każdy ma prawo ubierać się w to co chce, w to w czym czuję się dobrze i komfortowo
![]() ![]() Ja np. zupełnie nie widzę połączeń typu: czarne rajstopy, jasne buty bluzka w kropki, spódnica w paski
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
Nutka nie gryzie!
|
![]() Cytat:
..to widać malo podróżujesz..Polki wyróżniaja się ładnym strojem, wyglądem i urodą ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Nie będę nikomu grzebac w profilu,ale odnoszę nieodparte wrażenie,że niektóre z autorek wypowiedzi w tym wątku nie osiagnęły jeszcze jakże pięknego wieku lat 10...Melvinko,bez obrazy...myśle,ze powinnaś opóścić juz grajdołek zwany Polską i udać się gdzieś będziesz mogła być glamour,trendy i jezzy-cokolwiek to znaczy-tego Ci z całego serca życzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Loviso, całkowicie się z Tobą zgadzam, trochę bezsensowny wątek wg mnie (a co do wątku "czego nigdy byście nie ubrały" to wynika z niego że jestem chodzącycm koszmarkiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście,we wszystkim można wygladać ładnie i nikt mi nie wmówi inaczej.W 7 klasie podstawówki uskładałam sobie na pierwsze martensy.Nie ściągałam ich ani w lecie ani w zimie i byłam z siebie taka dumna,ze nie interesowały mnie poglady przechodniów na to co rzekomo może rozwinąc sie w moich butach.Byłam dumna i szczęśliwa i tylko to było dla mnie ważne.Dziś kiedy widzę kogoś w wakim obuwiu-w lecie,z zimie...nieważne...-to nie uśmiecham sie pod nosem myślac "A to głupol,pieczarki mu sie w butach lęgną" bo to nie MOJA SPRAWA.Dajmy żyć sobie i innym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Nutka nie gryzie!
|
![]()
Między polską 70-latką a np. kanadyjską jest wielka różnica na niekorzyść Polki. Ale to też wina po częście kultury i spędzania wolnego czasu.[/QUOTE]
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Mrs Mrau
|
Nutko-właśnie mialam napisać to co Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.