|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
MOJE ULUBIONE CIUCHY :) - pokaz co lubisz nosic
Nie znalazlam podobnego watku wiec zakladam
![]() Wklejajcie tu zdjecia swoich ulubionych ciuchow :P Na zachete ja pokazuje swoje:P 1. bluzeczka jak widac ![]() 2. nowy nabytek :p fantastyczna ![]() 3. ukochany żakiecik na chłodniejsze dni i wieczory, 80zł, Pretty Girl Czekam na Wasze hity ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MOJE ULUBIONE CIUCHY :) - pokaz co lubisz nosic
jak sie rozkreci to i ja moze cos wkleje.
na razie jestem spakowana a i baterie aparatu się laduja. Koloczwartku-piatku, jesli tylko watek sie rozkreci na pwno cos wkleje ![]() zapowiada sie milo:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jedne z moich ulubionych ciuszków ( bedzie maly misz-masz - troche sportowo, troche elegancko
![]() - ostatnio kupiona bluza abercrombie , kocham ją po prostu - bluzeczka z lumpeksu z myszka mickey, uwielbiam motyw mickey mouse ![]() - bluzeczka a'la kimono z H&M - ma juz ponad rok ,ale i tak jest the best - buciki czerwone, tez juz maja swoj wiek , no ale jak mialo byc ulubione to musialam wkleic!!
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
staram się unikać takich sytuacji, w których faworyzuje jakieś ubrania, bo w efekcie można uzyskać nieciekawy efekt monotonii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jezeli lubi sie zawartosc swojej szafy to nie ma efektu monotonii. Generalnie mam w szafie tylko to, co lubie nosic, reszty sie pozbywam. Problem z glowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
No wlasnie ja taki uzyskałam :P ... mam szafe podzielona na te 'cacy' i te 'blee' :p ,ale trudno sie mówi te 'ble' mi sie nie podoba i juz ;]
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez sie juz od dawna zastanawiam nad ta bluza... podoba mi sie ale jakos nie moge sie ostatecznie zdecydowac, zawsze wole za ta cene kupic kilka innych ciuszkow hehehe, a pokaz sie nam w niej? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jakbym miała wklejać swoje ulubione ubrania to wątek by się rozrósł do 30 stron
![]() ![]() ![]() Ale chętnie pooglądam w czym lubicie latać ![]() ![]()
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlatego nie ma efektu monotonii ![]() No i moglabys sie podzielic swoimi 'perelkami' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze w naszej szafie...
Kolejny wątek skłaniający do refleksji nad naszymi "zbiorami"- bardzo proszę o jedną- trzy, TRZY maksimum rzeczy bez których nie wyobrażasz sobie życia, bez których Twoja szafa nie byłaby Twoją szafą, w których możecie chodzić na okrągło i z którymi jesteście najlepiej kojarzone.. Zdjęcia także mile widziane
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najlepsze w naszej szafie...
Hmmm.... jakoś wszystkie moje ubranka są niepowtarzalne i bez nich nie wyobrażam sobie mojej szafy, ale jak porobię fokit to dam te 3 :P
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
W tych bluzkach czuję się najlepiej. Osobiście moj rozmiar waha się pomiedzy XS a M, ale lubie nosic duzo szersze ciuchy.
I tak w taki sposob: Gdy zobaczylam pierwsza bluzke(pretty girl) wiedzialam od razu ze bedzie moja ulubiona i tak jest ![]() Druga z Reserved rozmiar-duzo za duzy, ale jest bardzo wygodna i przewiewna W trzeciej nie czuc tej fali goraca, jest szeroka i ma fajny dekolt ![]() ![]() Pstrykajac fotki, zrobilam je tez innym bluzkom, ale 3 to trzy i koniec ![]() Jak widac preferuje paski, co odbija sie znacznie w moich ubiorach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
czarne proste balerinki z new looka z kokardką, już mam je ponad rok i minimalnie się przecieraja ale nie zamieniłabym na żadne inne! uwielbiam je
![]() ja w przeciwieństwie do ghany preferuję obcisłe ubranka, dlatego na drugim miejscu dam moje spodenki jeansowe z trolla, coś ala bermudy no i najważniejsze - są megaobcisłe i nie rozciągają się ![]() na 3 miejscu hm niech będzie torebka, skórzana, z orsaya, coś jakby worek, ale jest świetna i pasuje do wszystkich moich zestawów. może wstawię zdjęcia, ale jak na razie jestem zbyt zmęczona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To istnieją takie torebki? Ja na taką właśnie jedną, uniwersalną poluję, ale jakoś każdy mój torebkowy zakup kończy się stwierdzeniem "nie mam do czego jej nosić!" (dzisiaj tez kupiłam, słodko-różową, łiii ^^)
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
U mnie to z kazdymi nowymi zakupami pojawiaja sie nowi faworyci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
To chyba zależy od 'momentu', jak napisały już wcześniej dziewczyny
![]() Na chwilę obecną faworytem są czarne proste i gładkie spodnie, które lubię i dość często noszę z racji ich uniwersalności ![]() Poza tym czeszki pomału wdają się w moje łaski. Być może pozostaną na dłużej ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Heh, w sumie zrobiłam u mnie przegląd i znalazłam trzy rzeczy- spódnice którą nosze ciągle, ciągle od dwóch lat i bluzkę H&M z ciucholandu (za całe 5 zł). Spódnica- bo wygodna, bo dobrze na mnie leży, bo nie ważne czy dziesięć kilo w tą czy wew tą i tak mogę ją nosić, to samo z bluzką- zawsze leży na mnie dobrze, a do tego jest zrobiona z takiego materiału (90%polamid, 10%elastane) że robię w niej codziennie po 50 km na rowerze w najgorsze upały a mogłabym ją założyć w każdej chwili an imprezę- odprowadza pot i W OGÓLE nie śmierdzi, to niesamowite (w porównaniu z bawełną np.
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() torebeczke dostałam o Tżcika na urodzinki ![]() bluzeczke sprawiłam sobie niedawno i musze prac co chwila bo z niej nie wychodzę a kurteczka a'la carska rosja jest mistrzowska i uwielbiam ją nosić ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
U mnie na pierwszym miejscu jest bluza khaki z bufkami, na zamek z H&M - mam juz prawie 3 lata i dalej ja uwielbiam. O dziwo nie ma sladow noszenie, piore w pralce, przewiazuje w pasie i dalej wyglada prawie jak nowa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Polaczylam oba watki
![]() Dziewczyny, wklejac zdjecia i opisy - trzeba ten temat rozkrecic! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.