![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lancome GWP:)
Znalazłabyś coś u mnie za tę pomadkę? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=106287
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś za JT?
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie 1 i 2 - zajrzyj do mnie: mam wodę LRP i filtry,
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Singielko, moriam, bieto, niestety nic nie znalazlam
![]() tysiulko, u Ciebie najbardziej interesowałaby mnie miniaturka Diora albo EL, ale chyba nie bardzo Ci by się taka wymiana opłacała. ptiszonku, ta woda to 150 ml? Byłabym zainteresowana również pianką Vichy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() interesują mnie: 1) miniaturka Definicils - najbardziej 2) miniaturka Hypnose - w drugiej kolejności 3) mini-JT - tak samo jak Hypnose Nie mam wprawdzie nic z kosmetyków, których szukasz w pierwszej kolejności, ale może jednak coś Ci się u mnie spodoba ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-04-20 o 07:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, na razie czekam na odpowiedź tysiulki i ptiszonka, ale w razie czego u Ciebie wstępnie interesowałoby mnie kilka rzeczy:
-La Roche Posay - nawilżające mleczko do demakijażu Hydraphase; 2 tubki po 40 ml każda tubka -Avene - Istheal + Emulsion; 3 tubki-miniaturki każda tubka 5 ml; w kartonikach, oryginalnie "zaspawane" -Christian Lacroix - Christian Lacroix - miniaturka 5 ml; zużyta 1 kropelka w celach testowych - cienie burżuja a-sea-of-honey, niestety, nic nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a co powiedziałabyś na obie miniaturki (Diora i EL) za JT? mogłabym dorzucić jeszcze miniaturkę Hugo Bosa Women
![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Tysiulko, ja byłabym jak najbardziej chętna na wymianę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
2) Miniaturka 2 g tuszu Hypnose,kolor czarny (raz otwierany-sprawdzałam, czy jest mokry;nie używany)
3) Miniaturka 2 g tuszu Definicils ,kolor czarny (raz otwierany-sprawdzałam, czy jest mokry:tusz ma mokrą, acz kremowa konsystencję;nie używany).=>rez. dla czarna.noc Proponuję: -odlewka 50 ml nowego kremu (mam cały) Avon Naturals Grejfrut&Drzewo herbaciane do słoiczka -Sunsilk zielony „Fale I Loki” odżywka- 2/3 opakowania -Sunsilk zielony „Fale I Loki” krem- 60% -Sunsilk fioletowy odżywka „Wygładzone włosy, Łatwiejsze układanie”- 2/5 -Rimmel Soft Khol, kredka do oczu rozbielony śliczny róż 8,5 cm, peknięta nakrętka -złota szminka Avon Color kolor Gold Dipped zostało ponad 50% -podkład matujacy Personal Match Avonu kolor nude 60%, kupiony w lutym -15 rudych kulek z perełek brązujących Avonu - cień podwójny Joko Virtual „lovelove” perłowy beż + jasny brokatowy w postaci wytłoczonych 2serduszek na środku-użyty 2 razy ale nie mój kolor -1/3 („odlewka”) różu w musie Maybelline kolor DollyPink - Inglot Pro Dry&Shine, nabłyszczacz do lakieru i przyśpieszacz wysychania; 60% -12ml mała tubka Pure Zone peeling do twarzy L'oreal -2 próbki Extraordinary Avonu -różne brokaty ![]() P.S. co to znaczy "GWP" ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie pozycja 1 i 2
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=111637 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
ptiszonku, JT chyba poleci do tysiulki:czy odpowiadałaby Ci wymiana tuszu na wodę? Mogłabym oczywiście jeszcze czegoś poszukać w sowich zbiorach na dokładkę
![]() Contax, JT najprawdopodobniej już nieaktualny. Interesuje mnie Nu Skin, jeśli by Ci odpowiadała taka wymiana, to jestem chętna ![]() vilandro, rzyrafko, niestety nic ![]() Aha, rzyrafko, GWP= Gift With Purchase (prezent przy zakupie) ![]() marsi, podoba mi się Twoja paleta, ale nie wiem co Ciebie interesuje u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Voodia, a możesz zdradzić, kiedy wyjaśni się kwestia rezerwacji miniaturki Definicils?
Bo - oserwując błyskawiczny rozwój sytuacji w Twoim wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, zaraz napiszę PW do czarnej.nocy i dam Ci znać
![]() ![]() EDIT: Tusz jest wolny. Najbardziej interesowałby mnie u Ciebie ten ślimaczek- mogłabyś choć w przybliżeniu opisać ten zapach? To EDT czy EDP? Oczywiście jakby wymiana się nie kalkulowała poszukam czegoś na dokładkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
z opisywaniem zapachów to ja mam zawsze duuuży problem ![]() Może lepiej wkleję Ci to, co naprędce znalazłam na temat tego zapachu w sieci. Od siebie mogę powiedzieć tylko tyle, że jeśli lubisz zapach bardzo leciutkie, bardzo świeże, bardzo ulotne - to ten zapach to Christian Lacroix może nie być w Twoim guście. Ja ostatnio miałam upodobanie do takich zpachów, które w sumie niewiele czuć juz kilka chwil po spryskaniu. No i ślimaczek mi nie podszedł ![]() ![]() Jeśli chodzi o warunki wymiany: Definicils za ślimaczka mi pasuje ![]() Aczkolwiek widzę, że rysują się też pewne szanse na Hypnose ![]() A ja nadal podtrzymuję nim zainteresowanie ![]() Z tym, że z tych rzeczy, które Ci się u mnie - poza ślimaczkiem - spodobały aktualnie wolne jest tylko mleczko Hydraphase. Cienie lecą jako gratisik do kamisio, a Ystheal+ zarezerwowany dla Asia_1 i MarlaKa - naprawdę strasznie przepraszam, za nie odnotowanie tego w wątku (już to naprawiłam). Ale LRP Hydraphase wolne ![]() Można by zwiększyć skalę naszej wymiany ![]() Dodane po przekopaniu kosmetyczki: zamiast burżujka jako gratisik mogłabym zaproponować Ci ok. 1/4 tubeczki LRP Novalip Gloss Creme. O ile dobrze pamiętam - swego czasu byłaś zadowolona z tego mazidełka. Teraz co prawda dysponuje tym ciemniejszym kolorkiem, ale on również nie jest kryjący. A właściwości pielęgnacyjne ma identyczne. Dodane po jeszcze jednej chwili: Zapomniałam w rezultatcie wkleić wynik moich poszukiwań w necie ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-04-20 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Oki, to jestem chętna do wymianki
![]() Miniaturka Diora, Miniaturka EL oraz coś dorzucę, tak? chcesz coś konkretnego? czy może być miniaturka Hugo Boss Woman? czy coś innego?
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
MoniaK, byłabym chętna, tylko nie wiem co Ciebie interesuje z mojej listy
![]() ptiszonku, również pozdrawiam ![]() Conatax,szkoda ![]() Aniu, Hypnose już wolny ![]() ![]() tysiulko, z Hugo Bossa byłabym zadowolona ![]() ![]() ![]() marsi, ostał się już tylko puder, więc nie wiem czy nadal byłabyś zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Voodia, po pierwsze to mam pytanie ![]() A po drugie: widzę, że zgłosiła Ci się marsi, która ma jakieś fajne kremiki z filtrami, czyli to czego szukasz ![]() Więc chciałam tylko powiedzieć, że - chociaż na naszej wymianie mi bardzo zależy - to z bólem serca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.