|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wlosy ,paznokcie?
Macie jakies sposoby na wzmocnienie paznokci i wlosów u 6 latki?
mysle ze to przez chorobe,antybiotyki paznokcie slabe,kruche,wlosy na koncówkach lekko porozdwajane pomimo podcinania. no i od 2 tygodni moczy sie w jeziorze ![]() w aptece odeslali do lekarza (nadal szukamy odpowiedniego) wiem ze galaretki musi jejsc (a nie lubi )moze cos jeszcze znacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wlosy ,paznokcie?
Witaj paula! Wczoraj nawet się zastanawiałam gdzie się podziewasz...
Nic nowego Ci nie powiem, ale dajesz jej odżywke na włosy? Czasami, jak sa przesuszone to sie rozdwajają. Ja mojej córci w lecie co parę myć nakładam małą ilość odżywki i za chwile dokładnie spłukuję. A jesli mała lubi płatki owisiane to tez są bardzo wskazane.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A my sobie siedzimy nad jeziorkiem
![]() ![]() faktycznie musze poszukac jakąs odzywke ,moze i na paznokcie wartobyloby cos nalozyc . płatki owsiane nie bardzo ale bede dorzucac jej do kukurydzianych ![]() dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Paula, miło Cię widzieć
![]() Kochana- jedwab w płynie, to najlepsze rozwiązanie ![]() Nie obciąża włosów, uzupełnia ubytki, pielęgnuje świetnie. Mojej córce nakładam jedwab od momentu, kiedy jej włosy awansowały na status półdługie ![]() Na paznokcie płynny kolagen z Bandi, w zasadzie kobity kupują go na twarz, ale w zastosowaniach również napisane jest, że świetnie pielęgnuje paznokcie. Sprawdziłam, kolagenem obdarowała mnie jedna z wizażanek, nie nakładam go na twarz, tylko właśnie na paznokcie i wierz mi, rewelacyjnie je wzmacnia. W koncu mam paznokcie, nie ogryzki. Zresztą jedwabiem można paznokcie tez potraktować ![]() Zdrówka dla małej rekonwalescentki ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jakies konkretny ten jedwab kupic ?
![]() szukam kolagenu ![]() ![]() Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2006-07-25 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Paula, ja Ciebie przepraszam
![]() http://www.hurtowniakosmetykow.com/S...p?idProduct=32 pomyliłam drania z maska algową ![]() Natomiast jedwab, to chyba ten najpopularniejszy Farouka, kupuję w sklepie z akcesoriami fryzjerskimi, cena od 8zł do pięćdziesięciu kilku w zależności od pojemności, bardzo wydajny.
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Paula- jedwab jest też bardzo fajny z GlissKur- jest w sprayu więc łatwo się rozprowadza, włosy po nim bardzo łatwo rozczesać. Kosztuje 10-13 zł za 200ml.
Czy dieta małej bogata jest w owoce i warzywa? Można zapytać lekarza o zestawi witamin dla dzieci, ale chyba najlepiej byłoby te witaminy odszukać w produktach spożywczych i w ten sposób podawać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
kupilam juz glisskur
![]() mała je praktycznie wszytsko ,mam nadzieje ze stan paznokci i wlosów sie poprawi (nie jest jakis fatalny ale widze ze pogorszyl sie)narazie odzywa i nabiera stracone kg po szpitalu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Na paznokcie i włosy dobry jest wyciąg ze skrzypu polnego, ale nie wiem czy tak male dziecko może to zażywać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.