![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Dziś Walentynki
Życzę Wam wszystkim dziewczyny,i tym zakochanym i samotnym wszystkiego najlepszego
![]() ![]() *Mana-Rayadno el Sol *David Bisbal-Mienteme,Castigame *Christina Aguilera-The Voice within,Por siempre Tu,El beso del Final,beautiful *Evanescence-My immortal *Kate Ryan-Goodbye ...i duużo dużo więcej.... Pozdrawiam-Nati
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Dziś Walentynki
u nas z powodu opadów sniegu walentynki sa odwołane
![]() a tak wogóle to od kilku lat najbardziej oryginalne obchodzenie walentynek to ich nie obchodzenie i ja kultywuje te tradycje ![]() sonda na wizazu pokazuje ,że nie jestem sama ![]() pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
paula78 napisał(a):
> u nas z powodu opadów sniegu walentynki sa odwołane ![]() Pada u was snieg? Moze i do warszawy w koncu doleci ![]() > a tak wogóle to od kilku lat najbardziej oryginalne obchodzenie walentynek to ich nie obchodzenie i ja kultywuje te tradycje ![]() > > sonda na wizazu pokazuje ,że nie jestem sama ![]() Pewnie ze nie jestes ![]() ![]() Ale mysle ze wiekszosc "nie" w sondzie pochodzi od osob ktore nie maja z kim obchodzic tego swieta.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja należę do tyhch samotnych
![]() Ale przeciwko Walentynkom nie mam nic ![]() ![]() Toteż ja życzę wszystkiego naaaaaaaj w tym dniu dla wszystkich Wizażanek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dużo miłości Wam życzę,nie tylko dzisiaj
![]() Ja nie bojkotuję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
fajnie się masz - kolacja
![]() Oczywiscie mój będzie musiał dłuzej być w pracy a ja jak ten kolek będe sama ![]() Ryczeć mi się chce ![]() Same smutki ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]() Oczywiscie mój będzie musiał dłuzej być w pracy a ja jak ten kolek będe sama ![]() Ryczeć mi się chce ![]() Same smutki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kochane, zycze Wam zebyscie zaznaly wielu chwil przepelnionych miloscia - nie tylko w tym dniu, ale w calym swoim zyciu
![]() Ja daje karteczki, czekoladowe serducha, nie tylko ukochanemu, ale wszystkim , ktorych kocham i lubie. Nie zawsze na codzien mamy czas, nastroj, ochote, by powiedziec komus , ze sie go kocha /niestety taka jest prawda ![]() Edytowane przez manolita Czas edycji: 2008-05-21 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Kochane
![]() Ja walentynki obchodzilam w sobote bo moje Kochanie tak jak druga polowa justynki_t pracuje dzis do puzna. Bylismy ze znajomymi w knajpce na kolacji. A oprocz tego walentynkami obdarowalam znajomych z pracy, rowniez plci pieknej i kolezanke ze szkoly sedniej z ktora sie juz bardzo dlugo nie wizialam. Tak jak napisala lucille korzystam z tego swieta, zeby przypomniec komus, ze go bardzo lubie i zalezy mi na nim. A Wam wysylam milosna serie,ktora nazwalam "lovery" ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
paula78 napisał(a):
> u nas z powodu opadów sniegu walentynki sa odwołane ![]() > a tak wogóle to od kilku lat najbardziej oryginalne obchodzenie walentynek to ich nie obchodzenie i ja kultywuje te tradycje ![]() > > sonda na wizazu pokazuje ,że nie jestem sama ![]() > pzdr > paula O, to tak jak my! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja w walentynki tez sama,moj ukochany musial dzis w traske wyjechac i wraca dopiero w sobote.Ale on wie,ze serduszkiem jestem z nim a on ze mna.Jednak mam w domku mala Walentynke w postaci naszej ukochanej coreczki Maji
![]() I wszystkim zycze duzo milosc i niech kazdy dzien bedzie dla was dniem Swietego Walentego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
justyna_t napisał(a):
> fajnie się masz - kolacja ![]() > Oczywiscie mój będzie musiał dłuzej być w pracy a ja jak ten kolek będe sama ![]() > Ryczeć mi się chce ![]() > Same smutki ![]() justyna ja też sama ![]()
Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy. Edytowane przez koculek Czas edycji: 2005-05-18 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
My jeszcze nie mamy pomysłu jak spędzimy dzisiejszy czas.My świętujemy podwójnie, bo dzisiaj mam urodzinki
![]() Niestety ostatnie naste... ![]() Życze wszystkim miło spedzonych walentynek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Re: Dziś Walentynki/Ławeczka :)
Demeter wszytskiego naj !!
![]() dzisiaj dla wszytskich zakochanych,szukajacych i tych ze złamanym sercem na canal+ o godz. 21 Ławeczka ![]() pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Niewielkie pocieszenie, wg mnie to kiepski film :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
powaznie?, nie miałam przyjmnosci zobaczyc .
pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
No niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
A dziękuje ślicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
my idziemy do kina na "Zatancz ze mną", myslke ze dzien walentynkowy jest dobry jak kazdy inny zeby sobie okazywac uczucia. Nie wiem po co bojkot ....... i dlaczego by nie okazywac ich dzis bardziej niz jutro. Uważam ze kazda okazja która ludzi do siebie zbliza jest bardzo dobra. Moze ktos sie dzis pogodzi ze sobą, może przebaczy.. to tak jak w Boze Nardzodzenie... dobrze że są oba swieta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
perelka-20 napisał(a):
> A Wam wysylam milosna serie,ktora nazwalam "lovery" ![]() ![]() Fajna ![]() Ja wlasnie bylam na miescie zalatwic kilka spraw i nie da sie nie zauwazyc ze wlasnie dzis sa Walentynki (nie mowie tu oczywiscie o wystawach sklepowych bo na nich walentynki sa juz od miesiaca). Faceci tak słodko wygladaja czekajac z kwiatami na ukochana ![]()
![]() |
#22 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
mala-czarna napisał(a):
>O, to tak jak my! ![]() ![]() hehe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Aga gdybym była z moją pierwszą miłosćią dziś mijałoby 7 lat
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
walentynek nie znoszę i nie obchodzę, ale głównie dlatego, że nie mam z kim
![]() Nigdy nie lubiłam amerykańskich "świąt", a Walentynki i Halloween to dla mnie szczyt kiczu... A dzisiaj wybrałam się z siostrą na "Kubusia i Hefalumpy" do kina... Co za durny pomysł... nie dość, że kolejki do kas kilometrowe, to jeszcze wszędzie zakochane pary... Nie mogłam sobie bardziej poprawić humoru... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
hej a ja zrobiłam dziś rooomantyczną kolację
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Rozdawaj miłość pełnymi rękoma! Miłość jest jedynym skarbem, który mnoży się przez podział, jest jedynym darem, który powiększa się przez rozdawanie, jest jedynym przedsięwzięciem, w którym im więcej się wydaje, tym więcej się zyskuje: podaruj ją, wyrzuć, rozrzuć na cztery wiatry, opróżnij kieszenie, potrząśnij koszem, wylej z pucharu, a jutro będziesz miał więcej niż dziś! dla wszystkich wizazanek i wizażynków...? ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Podróżniczka
|
A ja dzisiaj dostałam od Ukochanego życzenia Walentynkowe w RMF FM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
A moj chlopak jest chory, wiec spedzilismy te walentynki _prawie osobno_. Napisalam prawie, bo bylam u niego na chwilke. Kupilam taka wielgachna kartke, wypisalam sliczne wierszyki, kupilam tez pizze i szampana (bezalkoholowego, takiego dla dzieci, bo Rafal bierze antybiotyki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Hej z facetami to rzeczywiście róznie bywa. A najgorzej jak są chorzy... wtedy jest dramat.. Ale cóż jeśli oni akceptują nasze, dla nich całkiem niezrozumiałe, sprawy to czemu nie akceptować ich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
dzieki Kasiu
![]() Rafal juz obiecal, ze zrekompensuje mi te Walentynki w inny dzien i stwierdzil, ze tego dnia nie zapomne ![]() A co do zakupow i wyjscia... jutro ide na basen z kolezankami, wiec troche sie wyszaleje i bede mila "nowe sily" na zmaganie sie z jego choroba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.