![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
wieczór panieński
Dziewczyny, ratujcie!
Urządzamy dziś koleżance wieczór panieński. Ale cały czas brak pomysłów, co można robić. Będzie w mieszkaniu po prostu. No i mało czasu zostało... Na pewno byłyście na jakimś (jak nie swoim ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Re: wieczór panieński
no facetów/ faceta koniecznie trzeba zamówić !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ela napisał(a):
> no facetów/ faceta koniecznie trzeba zamówić ! Rozumiem, że to żart? ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
No u nas w każdym razie facetów nie będzie
![]() Tylko nie wiem co w takim razie? Babskie ploty obowiązkowo, wyżerka (żeby się tylko w suknię później zmieściła ![]() Coś w stylu quizu, zabawy wspominającej stare czasy...
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
margolcia napisał(a):
> Dziewczyny, ratujcie! > Urządzamy dziś koleżance wieczór panieński. Ale cały czas brak pomysłów, co można robić. Będzie w mieszkaniu po prostu. No i mało czasu zostało... > Na pewno byłyście na jakimś (jak nie swoim ![]() > ![]() Ja nie byłam nigdy na wieczorze panieńskim, mogę jedynie napisać, co bym chciała robić na własnym wieczorze (którego tak na marginesie wcale nie chciałabym mieć ![]() No więc chciałabym obejżeć jakąś niesamowicie dobrą komedię, do tego jeść naczosy z sosem serowym i winko ![]() ![]() Jeśli w ogóle bym robiła taki wieczór, to zaprosiłabym najbliższe koleżanki, czyli ze 3 osoby ![]() ![]() ![]() Na pewno oglądanie zdjęć - mam setki zdjęć z moją przyjaciółką (byłą) i chętnie obejżałabym je ponownie (bo też czasem to robiłyśmy) komentując je, wspominając okoliczności powstania itd. W ogóle głównie chciałabym wspominać stare czasy: podstawówkę, liceum, wspólne wakacje czy zimowiska, wspólne imprezy, podrywanie chłopaków itp. ![]() Inny pomysł to żebyśmy po jakimś czasie samotnej zabawy seksownie się odstawiły i wparowały na wieczór kawalerski narzeczonego (ktoś mi kiedyś opowiadał, że tak zrobił i że było super) i dalej bawiły się wspólnie z facetami ![]() Najbardziej bym nie chciała, żeby koelżanki zamówiły jakiegoś kolesia, lub wzięły mnie na męski striptease. Na szczęście moje koleżanki dobrze mnie znają i myślę, że nawet gdybym organizowała taki wieczór, to dobrze by wiedziały, na co sobie moga pozwolić, a na co nie ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Karola napisał(a):
> Ela napisał(a): > > no facetów/ faceta koniecznie trzeba zamówić ! > > Rozumiem, że to żart? ![]() Alez dlaczego? Taka zabawa tez moze byc swietna ![]() Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
No to nasza wizja pokrywa się bardzo z Twoją
![]() ![]() Tylko będzie nas tłum - z 10 osób - i to nie wszystkie się znamy. Cóż, mam nadzieję, że będzie sympatycznie po prostu.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Karola napisał(a):
> > Inny pomysł to żebyśmy po jakimś czasie samotnej zabawy seksownie się odstawiły i wparowały na wieczór kawalerski narzeczonego (ktoś mi kiedyś opowiadał, że tak zrobił i że było super) i dalej bawiły się wspólnie z facetami ![]() tylko go o tym uprzedz, a przynajmniej jego kolegow bo oni w kwestii zapraszania "panienek" moga byc mniej zasdniczy niz ty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
cheetah napisał(a):
> Karola napisał(a): > > Ela napisał(a): > > > no facetów/ faceta koniecznie trzeba zamówić ! > > > > Rozumiem, że to żart? ![]() > > Alez dlaczego? Taka zabawa tez moze byc swietna ![]() > > Cheetah No, zależy co kto lubi ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Zenujace? Chyba nie bylas w damskim klubie
![]() ![]() Mysle, ze nie ma co negowac takiej zabawy. Kazdy sie bawi, tak jak lubi. Dla mnie to nie jest zenujace, dla mnie to jest zupelnie normalna rzecz, powiedzialabym wrecz, ze naturalna ![]() Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Możecie też spisać jakieś wpadki tej dziewczyny, np. jakieś śmieszne sytuacje z chłopakami, przy chłopakach, z młodości, wpadki jeszcze z czasów szkolnych i jej powypominać "a pamiętasz jak..."
![]() Albo powypominać jej miłostki i zauroczenia, z których teraz na pewno będzie się śmiała ![]() Jeśli chodzi o tego strepteasera (czy jak tam się to pisze ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
palomino napisał(a):
> Karola napisał(a): > > > > Inny pomysł to żebyśmy po jakimś czasie samotnej zabawy seksownie się odstawiły i wparowały na wieczór kawalerski narzeczonego (ktoś mi kiedyś opowiadał, że tak zrobił i że było super) i dalej bawiły się wspólnie z facetami ![]() > > tylko go o tym uprzedz, a przynajmniej jego kolegow bo oni w kwestii zapraszania "panienek" moga byc mniej zasdniczy niz ty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() > > ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
ooo, ja to bym chciała jakiegoś pana, albo dwóch, albo nawet cały zespół cheependalesów (jak to się pisze?). Coby mi w ostatnią noc wolności uświadomili, co tracę wstepując w święty związek
![]() ![]() Mozecie kupić jakąś zabawną ksiażkę o seksie, typu: czego chcą mężczyźni - my zawsze świetnie się bawiłyśmy, czytając takowe ![]() ![]() Aha, i ja bym jeszcze zaopatrzyła się w testy, typu: jakim partnerem jesteś, jaki masz temperament - takie wspólne rozwiazywanie może być świetna zabawą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Karola napisał(a):
> Możecie też spisać jakieś wpadki tej dziewczyny, np. jakieś śmieszne sytuacje z chłopakami, przy chłopakach, z młodości, wpadki jeszcze z czasów szkolnych i jej powypominać "a pamiętasz jak..." ![]() > Albo powypominać jej miłostki i zauroczenia, z których teraz na pewno będzie się śmiała ![]() O, tego to na pewno nie uniknie ![]() ![]() > Jeśli chodzi o tego strepteasera (czy jak tam się to pisze ![]() ![]() Tu akurat dyskusji nie ma - streaptisera (może tak się pisze?? ![]() Dzięki za pomysły! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
cheetah napisał(a):
> Zenujace? Chyba nie bylas w damskim klubie ![]() No, nie byłam ![]() Zabawa jest przednia. Zreszta bylam tez na damskim striptizie i tez niezle sie bawilam ![]() Wierzę : Ale ja nie chciałabym. Miałabym wyrzuty sumienia przed samą sobą i przed Ukochanym. Cóż, taka już jestem ![]() > Mysle, ze nie ma co negowac takiej zabawy. Kazdy sie bawi, tak jak lubi. Dla mnie to nie jest zenujace, dla mnie to jest zupelnie normalna rzecz, powiedzialabym wrecz, ze naturalna ![]() Napisałam w tym sensie, że JA byłabym zażenowana ![]() Zresztą byliśmy raz na dyskotece, gdzie tańczyły panny przy rurach, o czym wcześniej nie wiedzieliśmy. Panny tańczyły ubrane, tzn. w krótkich majteczkach i topach, a ja po powrocie do domu miałam kaca moralnego i jakoś tak dziwnie się czułam (źle). Wiem więc, że nie lubię takich zabaw ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Karola napisał(a):
> ![]() ![]() przezorny - zawsze ubezpieczony, co? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
joannea napisał(a):
> Mozecie kupić jakąś zabawną ksiażkę o seksie, typu: czego chcą mężczyźni - my zawsze świetnie się bawiłyśmy, czytając takowe ![]() > Aha, i ja bym jeszcze zaopatrzyła się w testy, typu: jakim partnerem jesteś, jaki masz temperament - takie wspólne rozwiazywanie może być świetna zabawą ![]() Te pomysły podobają mi się bardzo ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
palomino napisał(a):
> Karola napisał(a): > > ![]() ![]() > > przezorny - zawsze ubezpieczony, co? ![]() ![]() > > ![]() Noooooooooooo ![]() A tak na serio to kiedyś przeczytałam, że na wieczorze kawalerskim zamówiona dziewczyna obowiązkowo musi mieć majtki noszone poprzedniego dnia cały dzień i na wieczorze trzeć pewną częścią ciała o nos pana młodego, to mi troszkę szczęka opadła i odechciało mi się małżeństwa ![]() Albo że koledzy wynajęli dziewczynę, żeby zachęciła pana młodego, żeby się z nią przespał. I robili wszystko, żeby biedak to zrobił. On nie chciał, a kumple my na ambicję, że jest miękki i że przecież to koniec wolności, więc niech sobie użyje ![]() Słyszałam też opowieści, że na panieńskim dziewczyny zamówiły kolesi i razem z panną młodą delikatnie mówiąc skorzystały z różnych "usług" panów ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
a to się cieszę niezmiernie, bo nie byłam pewna, wpisując je tutaj
![]() buziaki pwoeilkanocne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
jasne ze nie miał byc to żart! Gdyby któras z was chciała takiego Gościa to moge dać telefon (Łódź). Moja kolezanka czesto bywa na wieczorach panienskich i mówi ze zawsze zapraszaja jakiegos kolesia i jest super, co nie znaczy ze niesmacznie lub któs przekracza pewne granice. Ja moge sobie to tylko wyobrazic poniewaz byłam kiedys na 8 marca na meskim striptizie i było smiesznie! Oni do rosołu sie nie rozbierają, no chyba że w slipy włoży sie mu pokaźną sumkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Karola napisał(a):
> A tak na serio to kiedyś przeczytałam, że na wieczorze kawalerskim zamówiona dziewczyna obowiązkowo musi mieć majtki noszone poprzedniego dnia cały dzień i na wieczorze trzeć pewną częścią ciała o nos pana młodego, to mi troszkę szczęka opadła i odechciało mi się małżeństwa ![]() no mi to odechcialoby sie wtedy byc owym panem młodym - a nie samego malzenstwa - w koncu to on a nie ty musi wykazac sie malo wrażliwym zmysłem powonienia ![]() ![]() > Albo że koledzy wynajęli dziewczynę, żeby zachęciła pana młodego, żeby się z nią przespał. I robili wszystko, żeby biedak to zrobił. On nie chciał, a kumple my na ambicję, że jest miękki i że przecież to koniec wolności, więc niech sobie użyje ![]() Ale lepiej wiedziec przed, niz po slubie czy twoj facet umie odmawiac - nie? ![]() ![]() ![]() > ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
palomino napisał(a):
> no mi to odechcialoby sie wtedy byc owym panem młodym - a nie samego malzenstwa - w koncu to on a nie ty musi wykazac sie malo wrażliwym zmysłem powonienia ![]() ![]() > ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
palomino napisał(a):
> Karola napisał(a): > > A tak na serio to kiedyś przeczytałam, że na wieczorze kawalerskim zamówiona dziewczyna obowiązkowo musi mieć majtki noszone poprzedniego dnia cały dzień i na wieczorze trzeć pewną częścią ciała o nos pana młodego, to mi troszkę szczęka opadła i odechciało mi się małżeństwa ![]() > > no mi to odechcialoby sie wtedy byc owym panem młodym - a nie samego malzenstwa - w koncu to on a nie ty musi wykazac sie malo wrażliwym zmysłem powonienia ![]() ![]() Bleeehhhhh ![]() > > Albo że koledzy wynajęli dziewczynę, żeby zachęciła pana młodego, żeby się z nią przespał. I robili wszystko, żeby biedak to zrobił. On nie chciał, a kumple my na ambicję, że jest miękki i że przecież to koniec wolności, więc niech sobie użyje ![]() > > Ale lepiej wiedziec przed, niz po slubie czy twoj facet umie odmawiac - nie? ![]() ![]() ![]() > > > ![]() Tylko ciekawe czy taki koleś potem powie swojej narzeczonej, że niestety nie potrafi odmawiać ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Karola napisał(a):
> Tylko ciekawe czy taki koleś potem powie swojej narzeczonej, że niestety nie potrafi odmawiać ![]() ale wolisz tego nie sprawdzac? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
palomino napisał(a):
> Karola napisał(a): > > Tylko ciekawe czy taki koleś potem powie swojej narzeczonej, że niestety nie potrafi odmawiać ![]() > > ale wolisz tego nie sprawdzac? ![]() ![]() ![]() > > ![]() Uważam, że nie muszę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
BabciaWeatherwax napisał(a):
> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genialne, a to wykorzystam na histori. ![]() A poezję na polskim. Bunia, możesz poczuć się wykorzystywana. ![]() Idę spać, bo już bredzę. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
BabciaWeatherwax napisał(a):
> palomino napisał(a): > > no mi to odechcialoby sie wtedy byc owym panem młodym - a nie samego malzenstwa - w koncu to on a nie ty musi wykazac sie malo wrażliwym zmysłem powonienia ![]() ![]() > > > ![]() eee, a po co tak daleko sięgać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam wieczorki panieńskie! Zaznaczam że takie na których są wynajęci tancerze, są zdecydowanie w mniejszości :P zresztą, o żadnych bezeceństwach nie ma mowy, przeciez się nie rozbierają do naga
![]() Na panienskich świetnie się zawsze bawiłam, zawsze juz mnóstwo pysznego jedzenia, rózne wykwitne alkohole plus wódka dla co poniektórych dziewoi co to nic innego pić nie mogą ![]() ![]() ![]() Za to mam wybitnie ambiwalentny stosunek do kawalerskich. I choć tolerancyjna jestem bardzo, daję mojemu chłopakowi bardzo dużo swobody, po tym co się nasłuchałam o kawalerskich... hm, hm ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Oj uwielbiam wieczorki panieńskie
![]() ![]() ![]() Osobiście bardzo lubię wieczorki z występami panów, nie mam nic przeciwko biorąc pod uwagę, że w końcowym momencie facet wygląda, jak 99% panów latem na plaży ![]() ![]() ![]() Wieczorki na których bywałam u moich psiapsiółek to prawdziwe spędy towarzyskie oscylujące ok.30 babek, ale zawsze wspomnienia są super ![]() ![]() p.s. widzę, że jeśli chodzi o tańczących, że tak to ujmę, facetów, Łódź górą ![]() Joannea no, jak będziesz kiedyś wybierała się na imprezkę w Łodzi to się może gdzieś spotkamy na mieście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.