![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wasi mezczyzni i wizaz :D
Jestem bardzo ciekawa co wasi mezczyzni mysla o waszym przywiazaniu do wizazu...
Nie obchodzi ich wasz czas spedzany przed komputerem, a moze uwazaja to za mala obsesje ![]() A moze sa tez tacy ktorzy interesuja sie wizazowym zyciem i byc moze nawet czasem czytaja wasze posty (<-mój ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Wasi mezczyzni i wizaz :D
Moj Ukochany to czasem sie podsmiewa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Mój ogólnie wie, że istnieje coś takiego jak Wizaż.pl i że to jest forum, a także, że są tu oceny kosmetyków, ale za bardzo Go to nie interesuje, zresztą ja też Mu nie nudze o tym.
Czaaaasem opowiadam Mu o kontrowersyjnych wątkach, albo że wypowiedź jakiejś osoby mnie wkurzyła itp. Ale nie zagląda tu - nie Jego klimaty ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a mój bral nawet raz czynny udział w kontrowersyjnej dyskusji :
http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1076164075 ogólnie marudzi ,ze sie uzalezniłam ale poniewaz mamy w domu 2 kompy plus laptop ,on siedzi w pokoju obok i gadamy przez gg zajęci swoimi ulubionymi stronkami ![]() pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A mój
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A mój (teraz już ex-
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mój z niemałym zaciekawieniem podchodzi do niektórych wątków (nawet kilkakrotnie chciał zabrać głos, ale ostatecznie się powstrzymał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Moj jest calkiem niezle zorientowany w tym co sie dzieje na wizazu
![]() ![]() No i w ogole zna juz ze slyszenia kilka wizazanek o ktorych czasem wspominam (np. "A wiesz ze niedawno X brala slub? Juz widzialam zdjecia... bardzo ladna miala fryzure/makijaz/sukienke"). W ogole to biedny on ze mna jest. Od jakiegos czasu jestem monotematyczna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Wasi TŻ a wizaz:)
Witam wszystkich
![]() Jestem ciekawa co wasi mezczyzni mysla,mowia na temat wizazu?Ja zauwazylam ze moj juz sam na niego wchodzi.Wczoraj siedze sobie na lozku patrze,a on wlaczyl sobie wizaz i na plotkowe ![]() Czesem tez sie pyta co nowego i ciekawego.A wasi jak reaguja?Jeszcze pamietam jak nie tak dawno mowil ze co tu takiego ciekawego same kosmetyki itp.A teraz to chyba zaglada tu czesciej niz ja ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasi TŻ a wizaz:)
Cytat:
czesto narzeka, ze to nie fair, ze nie zna polskiego, bo chcialby poczytac co ja tu wypisuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]()
RaBiNka podobna sytuacje mamy.
![]() ![]() A na poczatku było,że wizaż to tylko o samych kosmetykach,ciuchach
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Mojego kompletnie nie interesuje Wizaż. Od święta wchodzi na forum regionalne (aby pogadać o tym co się dzieje w regionie) lub forum nt. samochodów amerykańskich z racji bzika i potrzeb. Zupełnie go tu nie ciągnie.
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
z ta zazdroscia to tez tak czesem mam.On mnie wola a ja no juz juz tylko skoncze czytac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]()
moj sie na ogol smieje,ze jestem opetana wizazanka. nie udzielam sie tu co prawda zbyt wiele, ale bardzo czesto siedze na forum i czytam ;-)
jak wracamy z wyjazdu, to zawsze sie przekomarzamy, kto pierwszy siadzie do kompa i on jest bardzo smutny, jak na mnie wypadnie, bo wie,ze jak dopadne wizaz, to szybko mnie od kompa nie odciagnie czasami jednak sie wkurza, bo niby mam robic cos waznego, np cos pisac na kompie, a ja zawze ukradkiem otworze strone wizazu i jak TŻ nie widzi, to zaglebiam sie w forum. Dlatego TŻ sprawdza mnie co jakis czas, za co jednak jestem mu wdzieczna, bo gdyby nie on, to bym sie przykleila do komputera na zawsze ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
![]()
Mój były TŻ żartował sobie: WIZAŻ-SRIZAŻ
![]() ![]() Jednak to wszystko były żarty, a kiedyś nawet sam wszedl żeby zobaczyć jak tu jest ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Mój sie śmieje,że ktos madry wymyślał stopnie uzaleznienia od Wizażu widoczne pod nickami...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ czasem się złości, że wizaż jest ważniejszy od niego, czasem sam ze mną czyta niektóre wątki, ale zazwyczaj to jest tak, że ja mu siedze na kolanach, raz on "dopieszcza" swoją planetę (czy wszyscy faceci grają na ogame?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
mój Myszor się cieszy, że tak mało tu facetów ;P
ale czasem jest zazdrosny, że za dużo czasu tu spędzam :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
hymm moja TZ'ka jest uzalezniona od wizazu !!!!
a niedlugo bedzie nalogowiec ... dopierdzielam jej czasem ze zyc bez tego nie moze ... jak tylko przychodzi do mnie to zamiast tego tamtego to od razu na kompa i wsiaka na kilka godzin az sie watki skoncza ... pewnego dnia wolam ja do lozeczka a ona ze jeszcze chwile ... chwila i chwila i chwila ... no i ze nie chciala przyjsc gora do mahometa to mahomet musial do gory ... mam nadzieje ze mialyscie wtedy oczka zamkniete ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Moj TZ na początku się ze mnie śmiał, że niby zazdroszcze mu jego forum Corrado:P A teraz.....Wchodzi tu często i myśli,że o tym nie wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Moj TZ jest bardzo pozytywnie nastawiony do Wizazu
![]() Czesto rozmawiamy o jakis nowych tematach na forum, ja zaczynam rozmowe a potem juz jest wciagniety ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
jak siedzę przy komputerze to pyta: co,znowu paznokcie?czy tym razem kosmetyki?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: Wasi mezczyzni i wizaz :D
Zaczne od tego ze dziele komp. z TZ.Wszystko jest w porzadku dopoki nie zblizam sie do komputera na niebezpieczna odleglosc(ok.50cm) a siedzi przy nim wlasnie TZ.Biedak,juz wie o co chodzi!Oczywiscie o chec zrzucenia go z fotela by moc wejsc na wizaz i poprzegladac posty.Po krotkiej wymianie wnioskow i spostrzezen-jestem na wizazu!Ogolnie rzecz biorac toczymy boje o dostep do komp.(Na szczescie tylko slowne)I na szczescie to ja przewaznie wygrywam!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
iza73 mam podobnie. Mamy z TŻ wspolny komputer. I musze niestety przyznać że szlag go trafia jak widzi mnie na "wirażu" - tak przezywa wizaż.Mówi że uzależniona jestem, choć ostatnio troche jakby mniej, musi sie przyzwyczaił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
U mnie to samo toczymy boj o kompa>ja uwazam ze on nie robi nic ciekawego a ja musze poczytac.Ale probuje mnie zrozumiec>Wiekszy stres przezywa jak wchodze ne allegro.Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasi mezczyzni i wizaz :D
Często się śmieje z wątków typu "blog 27 kontra.. ten niemiecki zespół, zapomniałam nazwy" a ja wcale mu się nie dziwię. Lubi mnie drażnić pytaniami typu: Jak tam nowa szczoteczka w megapowiększającym tuszu?
Raz poprosił o założenie tematu ale nie uzyskał zadowalającej odpowiedzi, co go lekko ubodło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Moj wie, ze jestem tu zarejestrowana i ze pisuje czasami, ale generalnie malo go to obchodzi, a ja mu o tym nie zwykla mowic.
Nie kąp się na plaży niestrzeżonej. Nikt nie zauważy twojego utonięcia. Edytowane przez Nierika Czas edycji: 2006-04-25 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Często relacjonuję TŻtowi co się właśnie dzieje na Wizażu, podsuwam ciekawe/kontrowersyjne/śmieszne wątki
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
nie wiem czy wie, kiedyś mu wspominałam ale czy pamieta???? nie sądze. Jedynie gdyby wszedł tutaj i zobaczył przypadkiem mój avatar to by się domyślił, e ja to ja
![]() Chyba go nie bardzo interesuje co ja robie na Wizażu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.