|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wkladka żelowa Scholla
Witam
Jako ze biore niedlugo slub i zapowiada sie duzo tancow w wysokich butach, to slyszalam o specjalnych wkladkach Scholl chroniacych stopy. Chacialbym sie dowiedziec czy ktoras z Was uzywala takich wkladek żelowych i czy rzeczywiscie pomagaja. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wkladka żelowa Scholla
Hej!
Tuatj są recenzje (moja i Anasthazji) http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7712 A te wkadki rzeczywiście są lepsze do "jednorazowego" wypadu na szpilkach... Bywają dość denerwujące - przez to że się międlą pod stopą ALE - jeśli miałabym wybrać 1. iść bez i cierpieć czy 2. włożyć te wkładki i oszczędzić sobie trochę bólu to wybrałabym 2 ![]() ![]() PZDR ![]()
![]() |
#3 |
Killing me softly
|
I jeszcze trochę opinii:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=Scholl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
W moim przypadku te wkładki się nie sprawdziły.. I wylądowały w koszu. Wkładki rolowały się pod stopą, poza tym noga i tak przesuwała się do przodu w butach na obcasie. Ogólnie żadna rewelacja.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hej!ja może średnio na temat,ale przeczytałam niezbyt pochlebne recenzje o tych poduszeczkach...sama ich nie używałam,za to mam poduszeczki za 5 zl,o tym samym zastosowaniu,kupiłam je na zwykłym stoisku z wkładkami do butów( w Wawie czasem stoja z takimi na skrzyżowaniach).są zrobione z takiej bardzo gęstej gąbki,obklejone skórą naturalną.miałam je na sylwestra,szpilki (zakryte) ok 7 cm,nogi prawie nie bolały(a ja nienawidzę szpilek),żadnych odcisków,odparzeń i innych historii!!!widziałam tez w CCC poduszeczki podobne do scholla,ale nie wiem nic na ich temat.pozdrówka!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mogły by mieć taki klej od spodu żeby można je było przymocować wewnątrz buta, i powinny być nieco grubsze (jkaoś dwa razy tyle
![]() Zdecydowanie lepsze są do "zamkniętych" butów (z palcami i piętą ![]() Póki wkładki są nowe to jeszcze wszystko jest w porządku ale jak tylko się rozdepczą to można wywalić do kosza. Zużyłam w sumie 5 par bo śmigam na 9cm obcasach i stwierdzam że owszem chronią ale nie aż tak jak bym tego oczekiwała. PZDR ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
powiem tak nie uzywałam żelowych ale od dłuuugiego czasu mam wkładki sholla ale nie żelowe tylko takie jakby "piankowe"ale to nie pianka -brakuje mi słowa do określenia , są one w kolorze cielistym zakłada się je na drugi palec( ten koło palucha) i sama bardzo ładnie się układa pod spodem stopy,ja uważam że jest niezawodna ,posłużyły mi już wielokrotnie na niejednej nocnej zabawie ,można ją normalnie potem wyprać w mydełku i dalej nosić ,są narawdę super nie niszczy się ,starcza na długo można je kupić w rosmanie ew. w aptece . są one okrągłe z taką pentelką na palec kosztują ok.10 zł. - rewelacja !!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dzieki dziewczyny, zawsze moge na Was liczyc
![]() Pozdarwiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
a ja mam takie buty na bardzo wysokich szpilkach z odkrytymi palcami i stopy mi ciagle leca do przodu i ten paseczek co mi stope trzyma spada mi z piety a to bardzo fajne butki dziewczyny jakie sa dobre wkładki do takich butow zeby zatrzymywaly stope na miejscu zeby sie nie zeslizgiwala??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.