|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Paski do wybielania zębów Blend-a-med
Czy któraś z WAS używa juz tych nowych pasków do wybielania zędów Blend-a-med Whitestrips? Jesli tak to ile one kosztują? Podobno ok.170zl. Wiem ze to nowość wiec pewnie jeszcze nie ma efektów ale jeśli jakieś będą widoczne to PROSZĘ napiszcie o tym. Myślicie ze są skuteczne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Paski do wybielania zębów Blend-a-med
Witam
poniewaz jestem co miesiac u ortodonty(nosze aparat)zainteresowalam sie wybielaniem zebow ,moj ortodonta i stomatolog stwerdzili ze owszem moga byc widoczne efekty ale nalezy najpierw pojsc do stomatologa na zdjecie osadu i kamienia z zebow.a dopiero potem uzyc tych paskow dla podtrzymania efektu.nalezy pamietac ze picie kawy ,herbaty,wina ,palenie papierosow rowniez wplywa na osadzanie sie kamienia i znikanie bilei zebow. Ja napewno zdecyduje sie na nie jak tylko zdejme aparat. cena to ok.150zl w zaleznosci od apteki. pozdrawiam paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja też nosiłam aparat, jak mi protetyk zdjęła go i ząbki oczysciła z kamienia itd. to miałam takie perełki, że sama się zdziwiłam, że to moje [img]icons/icon12.gif[/img] Osoby którym "zazdrościłam" prostych ząbków mogły się schować [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon20.gif[/img]
Niestety piję ogromne ilości kawy, wiec bieli nie osiągam. Pytałam dentystkę, ale ona twierdzi, że na wybielenie zębów jest wiele skutecznych, nawet niedrogich sposobów, lecz na wybielenie plomb nie ma żadnych [img]icons/icon9.gif[/img] A po wybieleniu zębów plomby będą się tragicznie prezentować! Przemyślcie to dziewczyny. [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Trzeba wtedy zmienić plomby [img]icons/icon12.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Paski do wybielania zębów Blend-a-med
do wybielania ja polecam paste Diamant Email wybielającą dziła cuda
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
stosowałem i naprawdę pięknie wybielają
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Czy efekt takiego wybielenia paskami jest trwaly czy tylko na jakis czas??
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Paski do wybielania zębów Blend-a-med
DO PAULI
Przepraszam dziewczyny ze nie na temat, ale mam tylko jedno pytanko do Pauli. Możesz mi powiedziec gdzie chodzisz do ortodonty i ile kosztuje wizyta? Też kilka lat temu nosiłam aparat, ale ostatnio zauważyłam że jeden ząb sie cofa. Chciałabym sie dowiedzieć czy da sie to zatrzymać. Serdecznie dziękuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
u mnie efekt utrzymywał się około roku, nie wiem czemu, bo słyszałem i czytałem że starcza na 6 miesięcy.. w każdym razie muszę się zaopatrzyć w nowe opakowanie
![]() aha, należy pamiętać, że te paski nie wybielają wszystkich zębów - starczają tylko na przednie, najbardziej widoczne, chociaż ja się wycwaniłem i to, co zostaje wskutek cięcia pasków kładłem sobie na dolne żeby ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
te paski to po prostu rewelacja! Mi niesamowicie wybielily. minelo juz ponad pol roku i caly czas zeby sa piekne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]()
Stosowałam to wybielanie przez 7 dni (jest jeszcze opcja na 21 dni) i tak samo jak poprzednicy mogę stwierdzić, że efekty są rewelacyjne. Nie wiem jak u innym ale mnie parę razy bolały zęby jak miałam przyklejone paski
![]() ![]() Jednak ogólnie warto się poświęcić dla efektu ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
a jak długo trzeba trzymać te paski? Bo kupilam pare sztuk, dostąłam bez opakowania i nie pisze nic na nich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dlaczego nikt nie napisal jeszcze o skutkach negatywnych? Po pierwsze kazdy rozsadny dentysta je odradza, psuja szkliwo! jesli wybielanie to w gabinecie chociaz nigdy nie jest dla dla zebow najlepsze. I wspomnienia nadwrazliwosc. Mnie bolaly zeby nawet bez slodkiego i zimnego. staly sie strasznie nadwrazliwe. Efekt jest ale jednak zdrowie moich zebow jest dla mnie wazniejsze ( i brak tej nadwrazliwosci)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.