|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
allegro zakupy
Chcę zakupić mojemu 5-letnimu synowi GameBoya - przejrzałam oferty sklepowe - strasznie drogie zarówno urządzenie jak i gry, przejrzałam też oferty na allegro - tam cena zwykle jest o 1/3 niższa od sklepowej - tylko boję się że zakupione urządzenie będzie odstawało od moich oczekiwań - czy kupowałyście może coś oprócz kosmetyków na allegro? Jak sprawdzić czy sprzedawca jest uczciwy (wiem że komentarze są czasem "podstawione")
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: allegro zakupy
Cześć. Mój chłopak kupował np. telefon komórkowy, maszynkę do golenia, ja sprzedawałam dwa telefony, poza tym książki, perfumy. Jeszcze nigdy nie trafiło mi się dostać bubla
![]() Te opinie to są chyba raczej rzadko podstawiane. Ale dla pewnośco wybierz kogoś, kto ma nie za dużo i nie za mało. W tym sensie, że nie ma 300 opinii, ale też nie 5 ![]() Możesz też napisać maila do ludzi, które kupowały coś u tej osoby i spytać je, czy sprzęt dobrze działa, czy nie mają żadnych zastrzerzeń itp. Powodzenia ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Karola ma racje, sądzę że wiele ludzi na allegro jest uczciwych. Kupowałam tam już ciuchy i kosmetyki, a nawet perfumy które okazały sie byc faktycznie orginalne. Można poprosić o przesyłkę za pobraniem – listonosz przyjdzie, Ty w jego obecnosci otworzysz paczuszke i w razie jakby np. zamiast game boya były jakies zmięte kartki do odeślesz. Pozdrawiam, milego buszowania po allegro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dziękuję za rady
![]() idę na allegro - szukać GameBoyów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mój Ukochany kupował procesor i się nie zawiódł
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.