|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Po pierwszym treningu - co sie dzieje??? HELP
Dziweczyny HELP.
Byłam w poniedziałek pierwszy raz na siłowni, trener pokazał mi program, zrobiłam i super. We wtorek się zaczęło. Makabrycznie boją mnie wewnetrzne strony ud - u góry przy pachwinach - po ćwiczeniach na urządzeniu wyglądającym jak fotel ginekologiczny Nie bolą jak zakwasy, bo uznałabym to za normalne. Ja ledwo mogę chodzić! Nie mogę spać! Na dodatek te mięśnie strasznie się "napompowały" - mam dwie bolące, twarde banie! Czy to normalne? Przecież inne mieśnie tak nie zareagowały! Co powinnam teraz zrobić. Zamierzałam iść jutro na kolejny trening, ale czy mogę? A może wlaśnie powinnam to rozćwiczyć (jeeejku...ledwo sie ruszam Poradźcie! |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Po pierwszym treningu - co sie dzieje??? HELP
to sa zakwasy
najlepszym sposobem na zakwasy jest je rozbic.... ja kiedys po pewnym treningu nabawilam sie strasznych zakwasow nog, cale nogi mnie bolaly...poszalam na steper....pierwsze kilka min bylo pieklem a pozniej juz lajcik bol nog ustapil zakwasy sie rozbily i bylo oK
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmasuj te banie
Maścią wygrzewającą np. Ben Gay dla sportowców, lub weź inne maści. Gdzies czytałam o leczniczych prysznicach.I stosuj automasaż, ja miałam takie bule na łydkach Po NAPROKSENIE pomogło.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki, jesteście kochane!
Lece kupić naproxen a wieczór zaciskam zęby i wchodzę na steper - na szczęście mam w domku... potem masaż i modlić sie aby pomogło. Inch, widzę, że też jesteś z Kraka. Mogę wiedzieć gdzie ćwiczysz? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
W domu
![]() Wcześniej 2 lata w klubie. Ank@ naproxenu nie kupisz tak po prostu w aptece!!! Kup sobie porzadną MAŚĆ DLA SPORTOWCÓW (ja mam ost. nowe wydanie tegoz własnie Ben-Gaya i naprawde super. Jest do smarowania przed cwiczeniami i od razu po, przed prysznicem. Podbierałam jeszcze DR ŻEL bo lubie żele, szybko sie wchłaniają)
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz Inch, ja kupiłam naproxen w żelu tak po prostu w aptece... bez recepty, bez niczego. Babka mi go sama poleciła, że dobry. Jest faktycznie rewelacyjny. I nie śmierdzi
a niestety zapachu Ben Gaya moj organizm nie toleruje Wczoraj zrobiłam porządny masażyk i smarowanko, dziś po bólu zostało tylko wspomnienie Chociaż mięśnie mam dalej "wybulone" ale już mniej i dziś zamierzam to rozćwiczyć. Dzięki!!!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
teraz sobie uświadomiłam, że pisząc o naproxenie, mialam na mysli tabletki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

bol nog ustapil
Maścią wygrzewającą np. Ben Gay dla sportowców, lub weź inne maści. Gdzies czytałam o leczniczych prysznicach.