![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
14.05. (sobota) - spotkanie warszawianek!!!
Hej,
wątek o spotkaniu wizażowym skłonił mnie do napisania posta o spotkaniu warszawskim, a raczej o zainicjowaniu regularnych spotkań. Chciałabym sie dowiedzieć ile jest wizażanek z Warszawy. Co wy na to by sie spotkać raz na jakis czas, pójść do kina na babski film, do kawiarni na ploty, albo na wielkie polowanie po sklepach. Mogłybyśmy sie wymieniać informacjami, gdzie jest fajny sklep, gdzie jest promocja itp. W końcu mieszkamy w jednym mieście. ![]() Jako, że wyprowadzam sie za miesiąc, pomyślałam, że byłoby super raz na jakiś czas zapraszać do mnie wizażanki z Warszawy na wspólne pichcenie i oglądanie filmów. Co wy na to?
Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami. ![]() Edytowane przez Shemreolin Czas edycji: 2005-05-13 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Do wizażanek warszawianek :)
no to ja się na to nie łapię raczej, mimo że tu mieszkam
![]()
![]() |
#3 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
jaka szkoda,że nie mieszkasz w Łodzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
w Łodzi mam dużo rodziny, więc zawsze mogę wpaść
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Hej Agatko! Ja mieszkam w Warszawie i chetnie sie na kawke umowie albo na zakupy...
![]() ![]() Buzka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
bardzo fajny pomysł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja tez jestem z warszawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
I ja
![]() ![]() Ale generalnie jestem chętna ![]() Jakby cos mozna do mnie pisac i jestem otwarta na wszelkie propozycje ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
I ja tez jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja też jestem ZAAAAAAAA
![]() u mnie jeszcze nie iwem jak z czasem... zmieniam prace hihi i nie wiem jaki będe mieć tam grafik, a teraz wole udawać w domciu że się ucze ![]() ![]() po sesyjce jestem wolna, więc można do mnie też śmiało pisać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
maciek_k - wpadnij, zrobimy ci makijaż, wydepilujemy nogi, zabierzemy na kilkugodzinne bieganie po sklepach z ciuchami a na końcu i tak wrócimy do tego sklepu, w którym byłyśmy na początku. Dodatkowo ubierzemy cię w fartuszek i każemy obierać ziemniaki, a potem będziesz oglądał z nami rozrzewniające komedie romatyczne.
To jak? Chcesz? ![]() A tak na serio... ja jestem za tym by sie spotkać raz na jakiś czas w weekend. Dodatkowo wiem, że we wtorki jest w Multikinie na Imielinie "Kino na obcasach" (http://www.multikino.pl/index.php/kinonaobcasachu). Można by sie wybrać na jakiś ciekawy film. ![]() Co wy na to by umówić się na spotkanie gdzieś do jakiegoś pubu, pizzerii czy restauracji? Piszcie jakie dni Wam pasują. Ja myślę, że najlepsze były by weekendy.
Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami. ![]() Edytowane przez Shemreolin Czas edycji: 2005-05-11 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Jestem za!!!
weekend raz na jakis czas |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
I ja, i ja!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Co prawda obecnie nie mieszkam w warszawie, ale w ciagu najblizszych 2-3miesiecy czeka mnie przeprowadzka do stolicy i o ile nie bedziecie mialy nic przeciwko z checia sie z wami wybiore na ten 'babski wypad'
![]() dla mnie jest to o tyle przyjemniejsze, ze w warszawie wlasciwie nikogo nie znam.. moze oprocz mojego bylego, z ktorym mialam stawac na slubnym kobiercu a 2tyg. temu on powiedzial 'tak' innej ![]() zapomnialabym, bede jeszcze znala swojego yorka, zabieram go ze soba zeby nie bylo mi smutno wieczorami pozdrawiam serdecznie, iza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Streepsil - z radością przywitamy cie w stolicy i pokażemy ci wszystkie najciekawsze dla wizażanki miejsca.
![]() A gdzie będziesz mieszkała? W jakiej dzielnicy? Bo ja wyprowadzam sie na Ursynów i będę mieszkać na Pileckiego, niedaleko Centrum Onkologii. Może są jakieś wizażanki, które będą moimi sąsiadkami?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A gdzie na Pileckiego? Tam na tyłach Kazury czy bliżej stacji Shella? W każdym razie i tak będziemy sąsiadkami (albo bliższymi albo dalszymi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
To jest budynek dokładnie na przeciwko tego kortu tenisowego pod balonem i budującego sie obiektu sportowego. ul. Pileckiego 107 Okna będą mi wychodzic na ulicę i będę mieszkać na 3 piętrze.
Rany! Będę mieć sąsiadke wizażankę! ![]() A wogóle dziewczyny to jak z tym spotkaniem warszawskim, co? pisać kiedy macie czas!
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja mam czas juz w ten weekend :P
![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
no to ja też
![]() ![]() ja czas mam od 19 maja (znaczy się wakacje ![]() pzdr ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem chętna na spotkanko
![]() jestem z mokotowa ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Kurcze dziewuszki super
![]() ![]() ![]() Ja jestem z Pragi Połnoc ale teraz juz bardziej z Powisla ![]() Ja sie zglaszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Wiem gdzie, wiem gdzie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ami, nie mam roweru, ale planowałam sobie jakis zakupić, bo uwielbiam jeździc na rowerze a las jest bliziutko i mozna by sobie do Powskina pojechać.
![]() To jak sie umawiamy kobietki? Może w sobotę wieczorem? Pasuje wam?
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
To ja juz nie moge sie doczekac kiedy przeprowadze sie do stolicy, zeby was poznac
![]() odrazu juz teraz zapraszam was na wchodziny - bede swietowac pierwsze wlasne mieszkanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
streepsil - zapraszamy serdecznie! Mam nadzieję, że będzie ci sie u nas podobało, chociaż może Warszawa nie jest tak urokliwym miejscem jak Kraków, ale ma swoje magiczne miejsca.
![]() A co do naszego spotkania w weekend. Macie jakieś pomysły gdzie pójść? Czy pójdziemy do jakieś restauracji, czy raczej pobiegać po sklepach? Znacie jakieś fajne miejsca w Warszawie, gdzie można zorganizować spotkanie?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
up up... zależy mi byśmy sie dogadały dzisiaj, bo nie mam internetu w domu a w pracy jestem tylko do 17:30, no może do 18.
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
buu ja w ten weekend nie mogę (matura=nauka) a w nastepny jestem zawalona imprezami
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
A kto może? Bo ja bym bardzo chciała spotkać się z którąś z wizażanek. Mam czas w sobotę od 19:30 i w w niedzielę cały dzień mam do dyspozycji.
![]() to papa...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.