![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
, Perufmki Lolita, i inne i kolorowka, zapraszam.
Witam, mam do wymiany kilka rzeczy, najchętniej oddam je za górnopółkowe podkłady do cery jasnej i perfumy Escada Ocean Lounge, ale można mnie kusić
![]() Perfumy 1. L Lolita 5ml, oryginalna nowiutka,-rezerwacja 2.Eden de Cacharel ,5ml, nowiutka-leci do amanda-1a http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...m=180326982176 3. Ives Rocher, 30ml, Pur Desir de Lilas, nowiutki-leci do Gothic_Daisy 4. Próbka Givenchy Ange ou Demon w saszetce 1ml Kolorówka 1. Rimmel, paleta 001 Sweet Seduction, nowiutka 2.Puder sypki mineralny Avon, edycja brytyjska , kolor buff, dla ciemnej karnacji, 15g, jest pół pudełka, mam go z wymiany, ale dla mnie okazał się za ciemny 3. Tusz Nouba 2 szt. każdy po 10g, nowe, jeden kolor brązowy-rezerwacja , drugi kolor niebieski- już nie ma 4. Pomadka do ust Artdeco Magic Color Gloss 75 poj. 2,5ml,nowa, jedyne co to jak otworzyłam i przekręciłam zakrętkę to wypłynęła pomadka na gąbeczkę do malowania. 5.Pomadka Rose Veloute Silky Pink 188,użyta kilka razy pędzelkiem, stan idealny 6. Pomadka Sephora Prety Girl, nowiutka, mam z wymianki ale nie okazał się to nie mój kolor, jest to kolor dojrzalej czereśni 7.Pomadka Givenchy Rouge a Levres 718 ( ciemna śliwka), poj.3,5g, mam z wymianki, użyłam kilka razy, ale mi się znudziła, 8.Odsypka 1/4 łyżeczki cieni MAC kol.White Gold 9.3 szt. próbek po 1,5ml podkładu Clinique kol04 cream chamoins Pielęgnacja 1. baza pod podkład Oriflame Giordani Gold, 30ml, nowa 2. Dwufazowa pianka pod prysznic z ekstraktami miodu i mleka oczyszcza i zmiękcza skórę, Oriflame, poj.150ml, nowa leci do ukrycior 3.Aqualina Pink Sugar, scrub do ciała, poj.50ml, nowy-leci do Gothic_Daisy 4. Pędzel do pudru Oriflame , użyty tylko raz, teraz sobie leży 5. Nowy zestaw do manikiuru Avon ![]() 6. Kosmetyczka Avon srebrna, ofiara zakupowego szału, nieużywana sobie leży i jest przekładana w szufladzie. http://www.allegro.pl/item561225894_...elegancka.html za drobiazg oddam n/w 1. Cienie Paloma odcienie jasnej zieleni, użyte tylko na spróbowanie, 2. Avon Color trend , cień w kremie ,kolor niebieski, cały 3. Chanel tusz czarny, malutki tester, może komuś się przyda na spróbowanie, mam go z wymianki, 4. Maybelline Define-a-lash, kol,brązowy, poj. 6,5ml, zostało ok.1/4, mokry, 5. lancome pomadka w płynie z pędzelkiem, poj.2,5ml,mam go z wymianki ale okazał się dla mnie zbyt różowy ![]() 6. Avon, próbka pomadki Lavender Frost, użyty tylko raz, ale dla mnie za ciemny ZAPRASZAM Edytowane przez hubert0405 Czas edycji: 2009-05-04 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: , Perufmki Lolita, i inne i kolorowka, zapraszam.
znajdziesz cos u mnie za:
3.Aqualina Pink Sugar, scrub do ciała, poj.50ml, nowy ?? 6. Kosmetyczka Avon srebna, odpisz u mnie ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
2. Dwufazowa pianka pod prysznic z ekstraktami miodu i mlekaoczyszcz i zmiekcza skórę, Oriflame, poj.150ml, nowa
Zarpraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a czego obecnie poszukujesz?
![]() nie mam niestety podkładów ani perfum (sama narzekam teraz na ich brak ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- znalazłam z zapachów: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=286891 Zużyte ok 3 cm ![]() bardzo słodki
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
chętnie oddam za cyt. 2. Szczoteczka-grzebyk do brwi i rzęs marki Top Choice, był składnikiem większego zestawu. Oddam za niewiele. 3. Pędzelek do cieni marki mi nieznanej. Oddam za drobiazg. 4. Pędzelek podróżny, składany Sephora, dostałam do zakupów 2 szt. Ten mogę oddać. Był używany, wyprany, kompletny. Pościerane napisy z opakowania i widać po opakowaniu to, że jeździł ze mną w przeróżnych kosmetyczkach i torebkach. Poręczny, raczej do różu, rozświetlacza czy drobnych poprawek, bo nie jest wielki. i Kredka do oczu Szafir O13. Używana, zużycie określiłabym na 50%. Widać mniej więcej jej długość na foto. Jaśniusieńki, ładny błękit. U mnie deficyt na malutkie pędzelki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za tusz Nouba, oraz piankę Oriflame?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312978 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kolor raczej do średniej lub lekko opalonej cery, dla mnie niestety w dziennym świetle okazał się za ciemny. Ubytek 5- 10% później zrobie dokładne zdjęcie. ale masz gdzieś zdjęcie lub link do koloru? ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Zapraszam na PW ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ciekawi mnie ta miniaturka 7,5 ml Guess for Woman, możemy się zamienić, jak ty też jesteś chętna to zapraszam na PW, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
miałam skromną dokładkę - zapraszam
![]()
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przepraszam że dopiero teraz piszę, ale nie miałam wczoraj wieczorem dostępu do internetu i dopiero zobaczyłam Twoją wiadomość... Juz piszę PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
5. lancome pomadka w płynie z pędzelkiem, poj.2,5ml,mam go z wymianki ale okazał się dla mnie zbyt różowy
![]() 3. Tusz Nouba 1 szt. każdy po 10g, nowe, jeden kolor brązowy 4. Pomadka do ust Artdeco Magic Color Gloss 75 poj. 2,5ml,nowa, jedyne co to jak otworzyłam i przekręciłam zakrętkę to wypłynęła pomadka na gąbeczkę do malowania. 8.Odsypka 1/4 łyżeczki cieni MAC kol.White Gold |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za 1. L Lolita 5ml, oryginalna nowiutka, ?
Zapraszam ![]()
![]() |
#20 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hmm... ok. rozumiem, że brak odpowiedzi to brak zainteresowania. Ok.
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
witam, cos za baza pod podkład Oriflame Giordani Gold, 30ml, nowa oraz 5. lancome pomadka w płynie z pędzelkiem, poj.2,5ml,mam go z wymianki ale okazał się dla mnie zbyt różowy
![]()
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U ciebie bardzo spodobało mi sie cyt.5.Laura Biagiotti 'Roma' - z flakonu o poj.50ml pozostało ok.20ml (8271) ale według mnie to za dużo jak za bazę i błyszczyk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Witam, podoba mi się nieśmiertelnie fuksja Nouby lub 9.Cien Lancome Color Focus - od noszenia w kosmetyczce zdarła sie nazwa ale kolor to taka perłowa łososiowa brzoskwinka zużycie max 10%
10.Cien Lancome Color Focus od noszenia w kosmetyczce zdarła sie nazwa ale kolor to taka mocniejsza kawa z mlekiem zuzycie max 10-15% Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
To by mi się podobało za podkład shiseido:
3.Aqualina Pink Sugar, scrub do ciała, poj.50ml, nowy 3. Ives Rocher, 30ml, Pur Desir de Lilas, nowiutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.