![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Częste dokładki:firmowe kosmetyki,rowenta,philips
Tak, zgadza się 5 pigmentów i 2 glittery.
Pytałaś też o wosk-żel do brwi Benefitu i bazę pod cienie. Może wymienimy się jeszcze za Chrome Legend, a ode mnie baza i wosk? Nie znam tego zapachu, ale ta herbata w składzie mnie kusi... ![]() Fajny ten zapach, nie za słodki czy ciężki?
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
jest ładny -ale nie wiem jak mam go opisac ...jest nuta lekka (troche morska),ale i taka mesk-nie ostra - ja wole tradycyjny chrom(od lat już z przyzwyczajenia
![]() powiedz-a ten wosk jaki ma kolor? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
a co widzisz dokładnie??
Tylko te dwie rzeczy????? ja już zaczynam szperać u ciebie.... Pisz co chcesz, ja napiszę co ja chcę i jakoś się dogadamy myślę ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- więc nadal jestem zainteresowana: ![]() http://cgi.ebay.com/YSL-OMBRES-DUOLU...ayphotohosting a do tego masz jakiś link???? ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- tak, tak na zdjęciach jest wszystko nie mam już wanienki, próbki są w negocjacji , nie ma dior piątek nr 009 i EL chyba 10 nr
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
nic co jest wystawione nie jest nowiusieńkie. Wszystko było testowane. Te dwójki Diora są bardzo, bardzo mało użyte. Cień chanel jest niesamowicie wydajny, nie ma już go w ofercie sprzedaży. Kolor srebrny (po roztarciu zamienia się w pyłek- świetnie rozświetla oko, jak nałożysz kilka warstewek daje mocny srebrny kolor, z różowym jest podobnie, może być delikatny albo bardzo wyraźny- z resztą jesteś w tym dobra to co ja ci mówić będę
![]() Te fiolety Diora są super do makijażu ślubnego, bo kolor ma powiece się nie zmienia- nie ciemnieją i nie rozjaśniają się po czasie. Nie rolują itd itp Cień smashbox- ubytek widać dobrze na zdjęciu. Kolorek wychodzi taki jaki cień, po roztarciu jest jaśniejszy i spokojniejszy. Nie zrozumiałam o co chodzi z tymi nowymi rzeczami....????:confused : ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- a to z clarinsa to podkład.... to nie chcę.... ale YSL i Chanel jak najbardziej ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- z nowiuśkich rzeczy mam givenchy maczugę, ale ci chyba ja proponowałam już kiedyś. Raz sprawdzałam jak się nią maluje i czeka na "okazję",
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
givenchy maczuga-tusz?
znam chanela-to gwiazda sezonu -chyba z rok temu? chodziła mi o to czy masz coś jeszcze za podkład chanel -nie chce go wymianiać-chyba,że znajde coś super ( mam jeszcze pare podkładów i musze je zuzyć-tylko z tego powodu moge oddac-ale kupiłam go drogo...więc nie chce na siłe oddawać) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, tak tusz. http://www.najpiekniejsza.pl/makijaz..._givenchy.html http://2.bp.blogspot.com/_zci99iNhri...n%27eyes-1.jpg http://i158.photobucket.com/albums/t...menEyes031.jpg
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
tak testowałam -trzeba sie troche pobawić,ale fajny
![]() jek oddasz to jestem chetna-ale nie za podkład chanel ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ---------- kochana to rezerwuje ysl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
rezerwacja zrobiona,,,,, a mam jeszcze tą torebkę o którą kiedyś pytalaś
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
jasne, ich na pewno nie sprawdzisz bo były jedynie sezonowo jako hit. I wątpię, że można je gdzieś jeszcze dostać.
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Tylko firmowe kosmetyki,rowenta,philips częste dokładki
hejka z poszukiwanych mam pigmenty mac,błyszcyk mac,cien prasowany mac,cien sypki kryolan - w watku a poza watkiem mam wypiakny cien mac oraz pan stick tv kryolan
interesuje mnie u ciebie: PROFESJONALNA PALETA GLAZEL-3 razy testowane kolory- 6 dużych wypiekanych cieni-super dla wizażystów-bardzo wydajna ESTEE LAUDER idealist 7ml znajdziesz cos u mnie??
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
tak najbardziej to pigmenty,ale w oryginalnych opakowaniach-np.połowa?lub 1/3,a te 2 małe w całosci do oddania?
cień wypiekany-chętnie,ale w innym kolorze... szukam linerów maca-aqualine i niebieski ciemny-za nie moge dać paletke i cos jeszcze-nie masz czasem?? ![]() Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-18 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
nieststy nie oddam tak duzo
moge jedynie zrobic odyspkimax 1 łyzeczka
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
to pomyśle o czymś innym...
a te 2 małe? ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- jutro wieczorem tu wejde-mam problemy z netem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się kilka rzeczy u Ciebie:
YSL tusz nr 3 ESTEE LAUDER POMADKA pure color lipstick nr126 nectarine-nowa raz testowana CLINIQUE CIŃ nr04 sierra glaze-nowy ,nie testowany-wersja mini PROFESJONALNA PALETA GLAZEL-3 razy testowane kolory- 6 dużych wypiekanych cieni-super dla wizażystów-bardzo wydajna(oddaje,bo mam z 18 cienimi) -ESTEE LAUDER idealist 7ml -CLARINS baume couleur 03 -CLARINS gloss appeal 03 Clarins wonder length mascara Dziś u mnie się pojawi dokładka kosmetyczno-perfumowa i pojawi się wątek biżuteryjny, zapraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Niestety za aminexil nic u Ciebie nie widzę co by mi się przydało.
Pozdrawiam.
Za dużo myślę, za mocno czuję, za szybko się denerwuję i za lekko stąpam po ziemi ;] I wanna jam with you We're jamming, jamming And I hope you like jamming too Poszukuję kosmetyków Nouba!! ![]() WYMIENIĘ: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16017228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
to co mnie interesuje masz zarezedwowane-moze sie zwolni?
Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- za odsypki dziękuje-zalezy mi na oryginalnych opakowaniach |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
nic u Ciebie nie znalazłam za pomadkę maca...
_____________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=344638 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Kingo podoba mi się u ciebie:
CLINIQUE cień03 beige shimmer-wersja mini -pare razy uzyty CLINIQUE CIŃ nr04 sierra glaze-nowy ,nie testowany-wersja mini Clarins wonder length mascara - jaki kolor? de LOLITA LEMPICKA-1,2ml CLARINS baume couleur 03 CLARINS gloss appeal 03 Co mogłabyś wymienić za dwie pary nożyczek?
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Hej, mam poza wątkiem fluid prostujący Joanna, ubytek naprawdę niewielki, niestety data ważności to 12.2008, raczej nic się z nim nie dzieje, oddałabym chętnie za choćby niewielką odsypkę Anti Shine Kryolana
![]()
![]() |
#86 | ||
Rozeznanie
|
za przeterminowane dziekuje,ale
interesuje mnie -The Sims 2 -normalnie działa?-co bys chciała za to? Cytat:
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- odpisałam u ciebie ![]() Cytat:
Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-22 o 10:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Tak, są profesjonalne, kupowałam je w specjalistycznym sklepie z artykułami fryzjerskimi, mam dwie pary, te bez ząbków kosztowały ponad 130 zł, tych z ząbkami ceny nie pamiętam dokładnie, ale na pewno było to mniej niż 100 zł, później poszukam pokrowców na nie i sprawdzę nazwę firmy. Jasna sprawa, że ze względu na to, że były używane, to ich wartość obniżam. Acha i mam jeszcze poza wątkiem specjalną pelerynę czy jak to się tam nazywa
![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
to bardzo prosze zarezerwuj mi nozyczki
![]() najbardziej zależy mi na tych z ząbkami ![]() ![]() sama obcinam włosy domownikom ![]() ![]() nozyczki są ostre( dobrze tną? -te drugie jak sa ostre to tez się przydadzą) tylko jak byś widziała wymiankę? tusz clarinsa to miniatóra-nie wiem czy doczytałas? więc zaproponuj najpierw co dokładnie za nożyczki z ząbkami+ 3 klamry+pelerynka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Obawiam się, że smashbox się nie zwolni. Ale z baz mam Benefita LemonAid i zrobiłam dziś dużą dokładkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.